Zeer tevreden en denken pro-actief mee.
Gedegen, behulpzaam
werken efficient antwoorden snel op vragen
goede support en goede begeleiding, zowel telefonisch als per mail voor de stamrecht, zowel Danielle als Tom Vosters.
Ze komen afspraken na. Reageren vlot. Aardige mensen.
Uitstekende communicatie en snelheid van handelen.
Ze voeren alle werkzaamheden zorgvuldig uit, zonder dat je extra hoeft te drukken.
Een betrouwbaar bedrijf dat snel op vragen reageert met kennis van zaken
Goede en helderen uitleg
Mijn gouden handdruk had ik weg gezet in een StamrechtBV, deze wilde ik nu liquideren i.v.m. negatieven rentes, een afspraak gemaakt met een fiscalist en met een zeer goed gevoel naar huis terug gekeerd. Thuis nog even een nachtje erover geslapen en de stap genomen die de fiscalist had voorgesteld, dus heer Ton Voster bedankt voor u kennis en raad bij deze kwestie want ik ben een leek wat betreft belastingen maar u uitleg in jip en janneke taal was voor mij heel duidelijk, ben dan ook blij dat ik had gekozen voor Kroeze en Geraerts StamrechtBV vandaar 5 sterren.
Ik word altijd op tijd geattendeerd op de momenten van aanlevering van gegevens. En de instructies zijn daarbij duidelijk.
Mee denken met de klant. Advies,frank en vrij
Professioneel
inhoudelijk goed; opmaken jaarrekening en loonadministratie vragen worden correct beantwoord inzake communicatie, toelichting, uitleg kan beter evenals snelheid rekening meerwerk zonder vooraankondiging en uitleg
Ik neem beperkte dienstverlening af, maar wat Stamrecht BV doet, doen ze goed.
Zij hebben mij gedurende 9 jaar goed begeleid voor een mooie vergoeding
Zowel bij de oprichting van mijn BV als bij het uitvoeren van de de belastingaangifte van de financiële administratie is Stamrecht BV mij uitstekend bevallen. De mensen zijn absoluut betrouwbaar, zeer terzake kundig, en geven mij een uitstekende service sinds december 2018. Bovendien wordt alles prima met mij overlegd middels een prima communicatie per telefoon en e-mail. Ik zou niets anders meer willen!
Een vriendelijke en duidelijke benadering van een project. Daarna wordt snel de juiste acties ondernomen voor het succes van het project, in dit geval opheffen van een stamrecht b.v.
Al 15 jaar goed en snel advies en uitvoering, zowel met admin als met advies rond stamrecht, eenmalige afkopen etc.
Op mijn verzoek tot opheffing van mijn stamrecht BV werden 2 vorderingen voor deelnemingen aangezien en werd mij medegedeeld dat door de internationale aspecten zij mij niet van dienst konden zijn. Het einige internationale aspect was dat de directeur/grootaandeelhouder in Portugal woont.
Anet Reijnen (jaarrekeningen): - sympathiek, dienstig, zorgvuldig - Geen verbeterpunten Paul Nielen (fiscaal advies): - enthousiast, gedienstig - verbeterpunt: is iets te impulsief. "Schrijf je advies met de ogen van de klant". Fijn bureau om klant te zijn.
Ik ben 8 jaar klant en nog steeds naar volle tevredenheid.
Vanaf het eerste moment was merkbaar dat deze mannen veel ervaring hebben. Mij was door een zeer ervaren registeraccountant verteld dat afkoop niet mogelijk was zonder hoge revisierente te betalen maar stamrecht.com verzekerde mij dat dat wel degelijk mogelijk was. Ik heb hen verzocht om de belastingdienst namens mij om toestemming te vragen want ik wil geen gedoe achteraf. Hoewel ze dat niet gewend zijn was dat geen enkel probleem voor stamrecht.com. Daarna ging het heel snel. Alles werd in no time afgehandeld waaronder aangifte inkomensbelasting en dergelijke. Aansluitend ontving ik een heldere instructie wat ik zelf moest doen en in welke volgorde. Vragen (een keer of 7) werden in de regel dezelfde dag en op plezierige wijze beantwoord. Ik ben erg blij met de wijze waarop de mannen het allemaal hebben afgehandeld. Snel en deskundig. Top bedrijf. Ik ben wel iets duurder uit dan verwacht maar dat is het meer dan waard !
en verder volop reactie op vragen over gelverde administratie
Professionele adviseurs die betrouwbaar overkomen, meedenken voor alternatieven en zaken goed uitleggen.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.