Goede adviezen en goede, snelle service

StamrechtBV.com geeft betrouwbare adviezen, en neemt de moeite om op verzoek uitgebreide uitleg te geven. Bovendien wordt er snel gereageerd.

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Stamrecht BV een specialist die ontzorgd

Of het nu de vennootschaps belasting is of een salaris uitkering/aangifte, het is altijd perfect geregelt en heb je vragen dan kun je die stellen.

• Persoonlijk advies
  • Ik had deze ervaring met: N.v.t.

Medewerkers Stamrecht BV zijn TOP!!!!!!!!

Er komt altijd een snel antwoord op mijn vragen en al 15 jaar verzorgen ze mijn belastingaangiftes perfect.

Deskundig

Deskundig. Vriendelijk aan de telefoon. Altijd een snelle reactie op de mail. Ben zeer tevreden.

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Very good experience with the employees of Stamrecht BV : good knowledge and very present

I started to be a client en 2008 for the administration of my BV. I got all help, advices I needed without problems.

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Duidelijk, objectief en betrouwbaar advies

Naast een duidelijk, objectief en betrouwbaar advies ook correct en altijd op tijd met verwerking van aangifte enz.

• Ik had deze ervaring met: Fiscaal & Juridisch

Antwoord en uitleg keurig gegeven Koop

Met dhr. Vosters over Voorlopige Aanslag gesproken -waar het voor nodig was. Hij gaf ‘n duidelijke antwoord wat doir mij te begrepen was

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Alert, up to date en altijd scherp adviserend en uitvoerend

Zie mijn omschrijving in bovenstaande zin

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Uitstekende service en vakkundig advies

Al ruim 12 jaar klant bij dit vakkundige en prettige Belastingadviesbureau en altijd goede service gekregen. Niet alleen bij opstellen van de jaarrekening en het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel maar ook met het verzorgen van de loonaangifte naar de Belastingdienst. Ook het digitaal aanleveren van de jaarstukken in het digitale dossier werkt zeer prettig en efficiënt.

tevreden

Ik ben zeer tevreden over het contact wat ik met medewerkers van StamrechtBV onderga. Ik krijg voldoende informatie op de vragen die ik stel, en zo nodig wordt dit nog eens met een mail bevestigd. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar voor een stukje kwaliteit betaal je natuurlijk ook. En het is iets meer dan alleen maar een Inkomsten belasting die je ook wel samen met de buurman had kunnen invullen. Net werk en compleet en op tijd.

betrouwbaar

Geven goed advies en hebben kennis van zaken.

• Ik had deze ervaring met: Flex BV

Reageren snel en met kennis van zaken

StamrechtBV is een organisatie waarbij medewerkers snel reageren op vragen en dat met kennis van zaken. Je administratie is bij hen in goede handen.

• Ik had deze ervaring met: Uitkeren & Oprenten

Altijd goede service en snel antwoord op al mijn vragen

Al vele jaren wordt mijn stamrecht bv door Kroese en Geraerts Belastingadvies beheerd. Ik heb alleen maar goede ervaringen en alles wordt steeds op tijd aangeleverd en afgehandeld.

Zeer positief

Hele goede en correcte informatie. Altijd snelle reactie.

Zeer goede service

Zeer goede service

• Ik had deze ervaring met: Uitkeren & Oprenten

Vriendelijke,behulpzame en kundige medewerkers.

Helpen op een bij mij passende wijze.

• Ik had deze ervaring met: Administratie

er zijn nog opstaande vragen

na afloop van de periode, moet ik nog ca. 25.000.-- euro betalen, nadat ik al ca. 50% belasting betaald heb en jullie enkele duizenden heb overgeboekt uit hoofde van werkzaamheden. ( was ook afspraak. prima ) ik hAD HET GELD BETER KUNNEN AFSTORTEN BIJ EEN VERZEKERAAR, WANT DAN IK GEEN TRAMMELANT GEHAD EN FINANCIEEL ER BETER UITGEKOMEN. HET IS VOOR MIJ NOG STEEDS EEN RAAADSEL, WAAROM IK NOG 25.000.-- EURO MOET BETALEN. WAAR MOET DAT GELD VANDAAN KOMEN??? met dank.. e

• Ik had deze ervaring met: Administratie

prima ondersteuning op alle aspecten

Vanaf het moment dat ik een stamrecht BV heb opgericht tot het liquideren van de BV heb ik altijd kunnen terugvallen op StamrechtBV voor advies en ondersteuning.

snel en competent

zowel met de administratie, maar zeker met adviesverlening door Paul Nielen voor mijn stamrecht BV. Heel top!

Perfect!

alles goed en snel verwerkt en duidelijk aangegeven wat te doen!

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Zoals in de voorgaande maanden soepel en snelle afwerking

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Goede bereikbaarheid, goede advisering, alerte reagering

Heb al enige jaren betrouwbare contactpersoon bij StamrechtBV. Als contact nodig is dan goed bereikbaar en krijg goede adviezen. Hij neemt er ook de tijd voor als ik het niet de 1e x ineens snap.

Ontzorgd…..

Ik ervaar de dienstverlening van Kroese en Geraerts als “ ontzorgen”

• Ik had deze ervaring met: Fiscaal & Juridisch

Deskundig, accuraat en eerlijk.

Tot op heden positieve ervaringen gehad.

• Ik had deze ervaring met: Uitkeren & Oprenten

Zeer kundig en snelle reactie

Prima ervaringen. Behartigen uitstekend je belangen. Zeer goed advies en snelle reactie op je vragen.

Rondweg 103

5406 NK Uden

Over Kroese en Geraerts

Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.