StamrechtBV.com geeft betrouwbare adviezen, en neemt de moeite om op verzoek uitgebreide uitleg te geven. Bovendien wordt er snel gereageerd.
Of het nu de vennootschaps belasting is of een salaris uitkering/aangifte, het is altijd perfect geregelt en heb je vragen dan kun je die stellen.
Er komt altijd een snel antwoord op mijn vragen en al 15 jaar verzorgen ze mijn belastingaangiftes perfect.
Deskundig. Vriendelijk aan de telefoon. Altijd een snelle reactie op de mail. Ben zeer tevreden.
I started to be a client en 2008 for the administration of my BV. I got all help, advices I needed without problems.
Naast een duidelijk, objectief en betrouwbaar advies ook correct en altijd op tijd met verwerking van aangifte enz.
Met dhr. Vosters over Voorlopige Aanslag gesproken -waar het voor nodig was. Hij gaf ‘n duidelijke antwoord wat doir mij te begrepen was
Zie mijn omschrijving in bovenstaande zin
Al ruim 12 jaar klant bij dit vakkundige en prettige Belastingadviesbureau en altijd goede service gekregen. Niet alleen bij opstellen van de jaarrekening en het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel maar ook met het verzorgen van de loonaangifte naar de Belastingdienst. Ook het digitaal aanleveren van de jaarstukken in het digitale dossier werkt zeer prettig en efficiënt.
Ik ben zeer tevreden over het contact wat ik met medewerkers van StamrechtBV onderga. Ik krijg voldoende informatie op de vragen die ik stel, en zo nodig wordt dit nog eens met een mail bevestigd. Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar voor een stukje kwaliteit betaal je natuurlijk ook. En het is iets meer dan alleen maar een Inkomsten belasting die je ook wel samen met de buurman had kunnen invullen. Net werk en compleet en op tijd.
Geven goed advies en hebben kennis van zaken.
StamrechtBV is een organisatie waarbij medewerkers snel reageren op vragen en dat met kennis van zaken. Je administratie is bij hen in goede handen.
Al vele jaren wordt mijn stamrecht bv door Kroese en Geraerts Belastingadvies beheerd. Ik heb alleen maar goede ervaringen en alles wordt steeds op tijd aangeleverd en afgehandeld.
Hele goede en correcte informatie. Altijd snelle reactie.
Zeer goede service
Helpen op een bij mij passende wijze.
na afloop van de periode, moet ik nog ca. 25.000.-- euro betalen, nadat ik al ca. 50% belasting betaald heb en jullie enkele duizenden heb overgeboekt uit hoofde van werkzaamheden. ( was ook afspraak. prima ) ik hAD HET GELD BETER KUNNEN AFSTORTEN BIJ EEN VERZEKERAAR, WANT DAN IK GEEN TRAMMELANT GEHAD EN FINANCIEEL ER BETER UITGEKOMEN. HET IS VOOR MIJ NOG STEEDS EEN RAAADSEL, WAAROM IK NOG 25.000.-- EURO MOET BETALEN. WAAR MOET DAT GELD VANDAAN KOMEN??? met dank.. e
Vanaf het moment dat ik een stamrecht BV heb opgericht tot het liquideren van de BV heb ik altijd kunnen terugvallen op StamrechtBV voor advies en ondersteuning.
zowel met de administratie, maar zeker met adviesverlening door Paul Nielen voor mijn stamrecht BV. Heel top!
alles goed en snel verwerkt en duidelijk aangegeven wat te doen!
Zoals in de voorgaande maanden soepel en snelle afwerking
Heb al enige jaren betrouwbare contactpersoon bij StamrechtBV. Als contact nodig is dan goed bereikbaar en krijg goede adviezen. Hij neemt er ook de tijd voor als ik het niet de 1e x ineens snap.
Ik ervaar de dienstverlening van Kroese en Geraerts als “ ontzorgen”
Tot op heden positieve ervaringen gehad.
Prima ervaringen. Behartigen uitstekend je belangen. Zeer goed advies en snelle reactie op je vragen.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.