Al jaren in alle opzichten een tevreden klant. Altijd bereikbaar en deskundig advies.
Op mijn vragen krijg ik snel en correct antwoord van mijn vaste contactpersoon.
De opdrachten die worden uitgevoerd door stamrecht B.V. (jaarrekening/belastingen) geveven mij veel vertrouwen in dit bedrijf.
Persoonlijk adviseur wordt als heel prettig ervaren. Altijd in no-time duidelijke antwoorden op vragen en professioneel advies.
Al geruime tijd ben ik klant voor mijn BV en met al mijn vragen kan ik aankloppen. Maakt niet uit of het om het gewone jaarwerk gaat, opstellen van contracten of ander vragen gaat m.bt. financiële planning, altijd weer krijg ik correct en snel antwoord. Ze nemen de tijd voor je en daarbij is StamrechtBV ook nog eens zeer concurrerend met hun tarieven. Super organisatie
Leveren goed werk en reageren snel
Mijn ervaring met StamrechtBV is prima. De mensen zijn, kundig en vriendelijk. De website loopt in mijn ogen wat achter. Het uploaden van stukken vind ik niet klantvriendelijk.
Mijn stamrecht BV prima opgeheven en privé belasting goed geregeld.
Contact met Ton Vosters verloopt altijd prima. Ankie Toonen krijgt ook een ruime voldoende. Ik ben door enkele andere medewerkers van Stamrecht BV de afgelopen jaren behandeld als een notoire wanbetaler. Ik heb hiervoor aandacht gevraagd maar kreeg geen enkele response, last staan een spijtbetuiging. De sterren hieronder betreffen vooral de debiteuren afdeling.
Vragen worden snel en kundig beantwoord. Complexe zaken worden eenvoudig verklaard en uitgelegd.
Meedenkend en snel reagerend bedrijf.
Op tijd , accuraat en vriendelijk.
Mijn vragen worden altijd vlot en kundig beantwoord en opgepakt.
Goed geholpen
Gewoon goed contact met vriendelijke, kundige, adviserende en meedenkende mensen.
Heeft diverse zaken weer recht getrokken voor mijn BV. Snel en deskundig handelen.
Uitstekend communicatie, helder uitgelegd, snel uitgevoerd. Accuraat TOP
Deskundigheid en goed service
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Mijn contacten (met name met Ton Vosters) verlopen altijd zeer plezierig. Ik krijg supersnel reactie op mijn vragen en er wordt altijd meegedacht om de beste oplossing voor onze specifieke situatie te vinden. Kortom: snel, correct en super klantgericht!
Ik heb telkens als ik een vraag stelde op een duidelijke, heldere en vlotte manier antwoord gekregen
Een snel en helder antwoord op een gestelde vraag.
Diverse keren advies gevraagd en even zovele keren snel en adequaat antwoord.
Alles werd voor mij volgens mijn wens uitgevoerd, waar nodig wijzigingen aangebracht naar hun deskundige advies en uiteraard na mijn goedkeuring uitgevoerd.
Vlotte deskundige ondersteuning in jaarlijkse afwikkeling documenten BV
Zeer gemakkelijk en duidelijk.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.