De door Stamrecht BV geleverde ondersteuning geeft mij de rust dat alles met betrekking tot de aangifte van mijn BV prima geregeld is. Ik maakte ook al enkele keren gebruik van een adviesgesprek met Paul Nielen. Het uploaden van de door mij te leveren input werkt prima en ik heb alle aangeleverde documenten én de aangiftes van eerdere jaren zo overzichtelijk bij de hand.
prima service, deskundig
Zie boven
Naast het feit dat stamrechtbv.com heel nauwkeurig werkt, zijn zij altijd top voorbereid op afspraken (per telefoon als ook in persoon). Verschillende opties worden toegelicht en de volgens hun beste wordt geadviseerd. Zij werken doel-georiënteerd en zijn customer service minded. Dit maakt hun uniek en onderscheid hun van andere kantoren (ook grote) met die ik tot nu toe heb gewerkt. Daarom zijn mijn ervaringen met hun ook boven mijn verwachtingen uitgekomen.
Zeer deskundig!
Prima specialist, denk goed mee, en bied uitstekende klantgerichte service aan.
Prima "standaard" dienstverlening. Bij wijzigingen in bijv. persoonlijke omtandigheden zelf initiatief nemen.
Ben super geholpen door Frank Biemans , gaat grondig te werk en geeft antwoord op al mijn vragen.
na een gesprek was alles geregeld. ik hoef alleen mijn papieren in te leveren, rest wordt gedaan
Goed advies en binnen 2 weken zaken rondom stamrecht gerealsieerd en advieds gegevn voor de langere termijn.
Te lang bij een andere accountant cq adviseur gezeten. Adviezen zijn helder, duidelijk en snelheid van handelen is verrassend goed. Ben erg blij dat ik een paar jaar geleden ben overgestapt.
Samenwerking verloopt vlekkeloos Niets dan lof
Na een paar kostbare dienstverleners waarbij aan de deskundigheid werd getwijfeld waren wij enthousiast over Kroese en Geraerts.
Altijd snelle en duidelijke reactie. Prijstechnisch zeer concurrerend, en vooraf prijsopgave
Tot nu toe deed Stamrecht BV.com mijn VB aangifte en deponeren van cijfers bij KVK. Nu zit ik in een advies traject dat nog afgerond moet worden.
Zij hebben mij heel goed geadviseerd en begeleid met het opheffen van mijn stamrecht B.V. die onder water stond.
Gedurende de periode dat een een stamrecht BV heb gehad (10jr), ben ik altijd op zeer professionele wijze geholpen.
Alle administratieve zaken worden door vakkundige medewerkers uitgevoerd.
prima ondersteuning
Al een paar jaar de cijfers compleet aangeleverd op 7/1 van het jaar, toch was de jaarrekening dan pas in sept gereed, dus afspraak gemaakt, en die is nagekomen! Zoals het hoort natuurlijk, dus nu in midden juni was de jaarrekening plus aangifte vpb gereed.
Stamrecht BV verzorgt al jaren mijn jaarrekening zonder problemen.
Deskundig en goede communicatie
Al mijn vragen werden beantwoord and actie punten zijn opgenomen om uitgevoerd te worden en mij op de hoogte te stellen van de uitkomst.
Ik ervaar de begeleiding en uitleg van Stamrecht als heel bijzonder. Ik ben van een ander bedrijf overgestapt (vanwege de enorme (woeker)-kosten) naar Stamrecht BV. Dit voelde aan als een verschil van dag en nacht.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.