Goede voorlichting, prettige gesprekspartners, afspraak is afspraak
Heb een stamrecht bv en heb IB bij jullie lopen maar hier is wat mis gegaan met betrekking tot verschaffen info etc waardoor ik meer moet betalen voor min aangifte IB
Over de jaren heb ik steeds prima service gekregen. Reacties op vragen zijn snel, duidelijk en ter zake kundig. Ebige punt van kritiek is de mate van gedetailleerdheid die overhandigd dient te worden tbv de verslaglegging van de BV. Ik kan mij écht niet voorstellen dat de fiscus al die details (bijv diverse week- en maandoverzichten van beleggingen) wil ontvangen. Volgens mij kan dat echt simpeler en eenvoudiger. Bespaart jullie en mij veel tijd en dus geld.
Vooral het onderhoud met dhr. T. Vosters m.b.t. de fiscale veranderingen voor stamrecht BV's en de geboden oplossingen, was zeer prettig en verhelderend.
uitstekende ervaring met Ton Vosters op dit gebied.
gaat prima, meestal een snelle reactie. Zelfs een keer op zaterdag. Was toen wel een tijdlijn en was ik daar zelf laat mee
Goede communicatie
Alles Prima!
geen opmerkingen
Zeer prettig contact met mijn vaste adviseur en blij met de wijze waarop de communicatie zowel schriftelijk als mondeling wordt gevoerd.
nvt
Deskundig maar slordig in communicatie en afwerking. Goede kritische vragen over vormgeving BV en administratie. Jaarcijfers erg laat opgepakt waardoor nog te corrigeren aspecten onder druk kwamen en jaarverslag 2015 in februari 2017 afgerond was. In concept slordige fouten. Ontving vervolgens de notulen en publicatiebalans van andere stamrecht BV met nog fouten in gecorrigeerde jaarrekening.
Prettig contact, heb al jaren een erg fijne band met de Stamrecht BV - zeker aan te bevelem
Kortgeleden nog een adviesgesprek gehad, uitstekend!
naast vakmanschap ook prettig in de omgang!
Snel, proactief, nauwkeurig en alles tegen een redelijke prijs.
Ik heb ruim 3,5 jaar ervaring met Stamrecht BV.com en altijd zeer deskundig en persoonlijk geholpen. Ook een stapje meer doen is geen probleem. Als er een aandachtspunt zou zijn, dan wellicht pro actief bellen naar de klant ipv wachten tot de klant belt. Maar verder helemaal top!
Korte lijnen. Afspraken worden nagekomen. Correcte uitvoering
pas een goed jaar klant ik heb alleen pensioen bv
geen verdere toelichting
Geen
Goede persoonlijke benadering. Betrokken en deskundig.
Snelle respons op vragen. Altijd op tijd en correct in hun informatievoorziening.
Zeer deskundige partij, goede communicatie en interactie, fijn om mee samen te werken, betrouwbaar.
Snel en accuraat wordt er gehandeld. Kennis is formidabel.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.