Ik ben sinds 2 jaar klant bij StamrechtBV.com en tot nu toe zijn de ervaringen positief. Voor mij is het belangrijk dat er een goede prijs/kwaliteitsverhouding wordt geleverd. Naar mijn mening slaagt StamrechtBV daar goed in om dat te realiseren.
Gewoon: snel, goed en correct!
Ik heb al eens aangegeven dat ik het niet prettig vind om bestanden via de mail te ontvangen waar gevoelige informatie (loonbriefje) instaat over mijn privegegevens zoal BSN-nummer e.d. Maar dat schijnt technisch nogal moeilijk te zijn om op te lossen. Verder vind ik het als klant die zijn factuur al jaren binnen 24 uur voldoet niet fijn om bij elke factuur weer geconfronteerd te worden met uw kredietbeperking. Dat schept weinig vertrouwen naar de klant toe. Hopelijk gaat dat in de toekomst verwijnen.
Ben zeer tevreden v.w.b. de afhandeling van mijn Elsje Mailoa BV en afhandeling Prive belastingen van mij en partner.
Tot nu toe, heb goede ervaringen gehad. Zijn communicatie is duidelijk en snel.
we hebben weinig kennis van de financiele zaken omtrent onze Stamrecht BV. De toegankelijkheid en behulpzaamheid van alle medewerkers zijn dan ook voor ons een heel groot pluspunt. Ga zo door
Zeer deskundig bedrijf die meedenkt met hun klanten en een gepaste dienstverlening aanbiedt. Ik ben zeer tevreden aangaande hun dienstverlening.
Vertraging mijnerzijds bij toesturen benodigde gegevens (bankafschriften, rekeningen e.d.) werden snel afgehandeld en correct. Jaarrekeningen en aangifte vennootschapsbelasting van 2 BV's. veel dank.
Alleen maar positief. Zeer klantvriendelijk en communicatie op en top. Ik heb nooit het gevoel dat ik teveel vraag. Dus alleen maar complimenten
Zowel jaarrekening als LB aangifte uitstekend. Advies zeer deskundig en pro-actief.
mondelinge toelichting op een aantal vragen n.a.v. mijn jaarrekening was bijzonder nuttig
quintin van hilst. uitstekend
Heel goede begeleiding bij het oprichten van een stamrecht BV.
Gewoon heel tevreden (goede wijn behoeft verder geen krans).
Zeer hoge kwaliteit m.b.t. service aan stamrecht BV. Persoonlijk advies kan meer pro-actief
Uitstekend gesprek met uw consultant en correcte opvolging van een uwer medewerkers.
Prima ervaringen met loonadministratie en jaarrekeningen. Ik word altijd correct geholpen en afspraken worden nagekomen. ook uitstekende ervaringen met Paul Nielen. Op vragen komt altijd snel een goed antwoord.
Zowel ten tijde van mijn stamrecht bv, als nu, met afhandelen IB: zeer tevreden.
Meestal goed geregeld. Maar toch 2 a 3 keer moeten bellen dat het niet klopte. Maar vind ik niet zo erg dan blijf jezelf ook goed op de hoogte.
Ervaring met het omzetten van een periodieke uitkering stamrecht in een gedeeltelijke afkoop.
Ben tevreden als klant.
Prima contact en asequaat advies.
Positief maar vind het wel raar dat ik extra moet betalen omdat er kennelijk meer mutaties waren in mijn beleggingen. Dat terwijl ik niets gekocht en verkocht heb. Heb alleen een bank gemachtigd voor mij het vermogensbeheer te doen. Volgens mij is dat niet handig gedaan door jullie want de bank geeft alle info op de kwartaaloverzichten die ik meestuurde.
Prima ervaring mee
enkel positieven ervaring
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.