Prima. No nonsense. Goed en snel.
deskundig bedrijf en reageren snel bij vragen
prima, geen opmerkingen
Deskundig, snelle reactie op vragen.
komt afspraken goed na en is altijd op tijd.medewerkers zijn altijd erg vriendelijk
Ervaring vanaf oprichting BV (2008) is goed m.b.t. oprichting zelf, jaarlijkse documentatie en (beperkte) advisering.
Vooraf geen informatie over kosten van een adviesgesprek gekregen, ook al is het begrijpelijk dat bepaalde adviesgesprekken niet gratis kunnen zijn. Vandaar voor communicatie een 6.
prima ervaring met de opstart van de administratie
Correcte verwerking van de jaarlijkse jaarrekening en belastingaangifte van de stamrecht bv. Prettig contact met de medewerkers (o.a. Johny Mo).
Goede ervaring bij het oprichten, onderhouden en afwikkelen van een stamrecht BV. Deskundig en betrouwbaar advies ervaren.
over t geheel (ERG) tevreden. Vindt t de "ryanair" onder accountants, maar wel ZO efficient dat er nauwelijks tijd is ooit s bij te praten bij afgegeven of ophalen jaarstukken. OB aanngifte mag wel iets eerder terug, ik lever ALTIJD voor derde maand aan en krijg m rond 25ste dan (pas) te zien als aangegeven. Ook even letten op t gemak waarmee jaarstukken altijd maar uitgesteld worden. Bij winst zit daar dan soms vette invorderingsrente op! door de razend snelle en efficiënte werkwijze valt t niet mee "band op te bouwen". Tarifering redelijk maar doe iets meer allin.. nou weer 25 piek email versturen kvk en zo
Erg prettig en professioneel bedrijf. communicatie is kort en helder en ze doen hun werk prima.
Sinds 2009 hebben Stamrecht BV (en zustermaatschappijen) de adminstratie voor mijn BV's verzorgd. Dit loopt meestal uitstekend, een enkele keer is wat interactie nodig om zaken in het rechte spoor te houden. De financiële adviezen zijn zeer deskundig en van grote waarde voor mijn financiële planning.
Soepele en correcte afhandeling van de administratie. Aanbevelingswaardig.
Goed persoonlijk advies en deskundige begeleiding
Afgelopen half jaar 2 keer de ervaring gehad dat op mails langdurig niet wordt gereageerd. Meerdere keren via verschillende wegen contact moeten zoeken. Als er eenmaal contact is verloopt alles prima
Goede prestaties voor een goede prijs Dus waar voor uw geld
Alles prima geregeld!
wij zijn zeer tevreden hoe wij worden behandeld en alles wordt afbehandeld.
Goede en snelle afhandeling van de administratie. Snelle reactie op vragen.
Niet alleen klopt de Prijs-kwaliteit maar ik heb ook goede ervaring met persoonlijk contact, tijdi. Daarnaast zeer tevreden over het afhandelen van mijn belastingaangifte van de BV
professioneel behulpzaam proactief
Duidelijke communicatie en informatie, altijd ruim op tijd. Ook op fiscaal/juridisch gebied deskundig advies met duidelijke uitleg. Ook wordt er van tevoren duidelijk gecommuniceerd over de te verwachten kosten, (iets waar we bij onze vorige accountant nogal eens door werden verrast).
Kernwoorden, soepel, hulpvaardig, service gericht, altijd op tijd, geen enkele negatieve gedachte komt naar boven.
Soms te lang wachten op een antwoord.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.