gewoon duidelijk, transparant en goed
Correct wel prijzig,zeker gezien van het Tot stand houden gang van zaken lopende stamrecht veranderingen,vind eigenlijk tot service behorende.
Nog even wennen aan het uploaden. Ik vind wel dat er gauw met extra kosten gedreigd wordt. Met als excuses dat de kosten laag zijn.
Als ik een vraag heb, komt er direct een meestal helder antwoord. Hopelijk blijft dat zo!
StamrechtBV.com is een efficient draaiende organisatie die de juiste dingen doet. Zowel in advies als uitvoering zijn zij zeer klantgericht. In prijs zijn zij concurerend. Ik ben dik tevreden!
Prettige samen werking gehad met eerlijke en oprechte advies
Positief, maar wel meestal volgend en niet altijjd leidend.
Efficiënte en effectieve communicatie. Betrouwbaar en deskundig. Prettig in contact.
Een prettig gesprek waar op professionele wijze werd aangegeven hoe met de stamrecht problematiek om te gaan
Heldere en duidelijke service
Geen tot trage reacties op mails, geuploade en ontvangsbevestigde gegevens kwijt, half jaar na uploaden andere gegevens nog steeds geen (re)actie behalve ontvangstbevestiging. .
Duidelijk en deskundig advies. Snelle reactie op vragen.
Ben tevreden over de afhandeling van mijn zaken.
Gericht en deskundige begeleiding bij de omzetting van mijn pensioen B.V. naar een O.D.V.
Ze houden mij geregeld op de hoogte van gewijzigde wetgeving, en welke invloed dit heeft op mijn stamrecht BV. Ook vragen en ideeen van mij uit krijg ik deskundig advies.
Prima service, op vragen direct antwoord - duidelijke informatie en uitleg!
Correct, snel en duidelijk, wat wil een mens nog meer.
Prettige (mail) contact met ue medewerkers, snelle reacties op vragen.
Nadat ik een aantal jaren te veel betaalde bij een fiscale eenpitter, bleek StamrechtBV een verademing. Zij corrigeerden bovendien de fouten van voorgaande jaren in de oprenting van mijn stamrecht-kapitaal
Zeer correcte behandeling en komen hen afspraken na. Tot op heden verliep de communicatie met één medewerker en dat is erg prettig
Goede ervaring tgen redelijke vergoeding met name van de heer ton forsters
StamRechtBV.com is voor mij een betrouwbare en zeer professionele partner. Of je nu advies nodig hebt, het oprichten van een BV of het beheer van je administratie, ze staan altijd voor je klaar. Ik voel me daar goed bij.
Slechte ervaring met belastingaangifte Ib + zzp + iinkomen uit buitenland. Doorlooptijd aangifte ruim 15 maanden
Deze klacht is deels terecht. De lange doorlooptijd had te maken met een geschilpunt over het Belgische deel van de aangifte. De aangifte is in mei 2017 ingeleverd in overleg met de klant.
Communicatie verloopt moeizaam, initiatief gaat vanuit klant uit om eea op tijd aangeleverd te krijgen. Diensten die voorheen gratis waren worden ineens in rekening gebracht.
Deze reactie is helaas niet terecht. Ook na herhaalde verzoeken blijft de klant in gebreke zijn gegevens compleet aan te leveren. Wij gaan wederom met de klant in overleg om te kijken of we de wederzijdse pijnpunten kunnen oplossen.
Contact met dhr. Boersma m.b.t. erven van een stamrecht BV en het opzetten van uitbetaling nabestaandenpensioen. Zeer deskundig en duidelijk advies.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.