deskundig advies ontvangen. ook na gesprek beschikbaar voor vragen.
Hoewel het eerste jaar, voel ik mij prima begeleid en oñdersteund inde zaken waar ik wat minder goed in ben.prettig en vlot!!
Iha goed advies, alleen met pensioen had ik meer verwacht.
Zeer deskundig geholpen met de oprichting. Doen ieder jaar mijn aangifte van de BV en IB. Zeer tevreden.
Met Stamrecht B.V. krijg je eerlijk, snel en duidelijk antwoord op al je vragen. Ze denken met je mee, zijn vakkundig en pro-actief.
Pro actief nav uitspraken belastingkamer die vergaande fiscale gevolgen hebben voor de waardering van de stamrecht.
Duidelijke uitleg
In 2011 heb ik na oriëntatie gekozen voor StamrechtBV.com en daar heb ik nooit spijt van gekregen. De adviezen bij het oprichten van de stamrechtBV en het later omzetten naar flexbv en de keuze van het moment naar uitkeren zijn altijd op tijd en in goede sfeer verlopen. Daarnaast zijn de tarieven ook scherp.
Stamrecht bv administratie wordt prima verzorgd.
Nu, 4 maanden na start uitkering van de Stamrecht, is het StamrechtBV.com nog steeds niet gelukt om zonder daarom te vragen de loonaangifte en loonstrook tijdig aan te maken en te versturen. Slechte zaak!
nu al zes jaar
Gewoon goed
Goede service en uitleg als er vragen zijn. Word vrijwel meteen beantwoord.
Altijd de juiste informatie betrowbare en snel.
Dit jaar niet zo,n beste ervaring. Vorig jaar en dit jaar n factuur ontvangen waarop dezelfde periode stond nl. 01-01-2017. Dit doorgegeven. Op 16-04-2018 IB 2017 ingevuld van o.a. Ans. Ik zou ZvW € 971,= moeten betalen over de gedeeltelijke afkoop van de B.V. Dit heeft 4 emails gekost voordat het bij de betreffende consulent duidelijk was, wat ik bedoelde. Dit bedrag hoef ik niet te betalen.Geen excuses niets. Ik heb 2 vragen gesteld aan 2 verschillende consulenten op 18 en 23 april 2018 en nog steeds geen antwoord ontvangen. Volgens mij betalen wij voldoende om goed advies te mogen ontvangen. Vandaar ook het lage rapportcijfer.
Complex en onoverzichtelijk om aangifte te doen. Moeizame communicatie.
tevreden, in ieder geval het persoonlijk contact
Prima service en snelle reacties
Mening gebaseerd op slechts enkele jaren ervaring met stamrecht.bv. Maar in vergelijking met mijn vorige accountant/adviseur zeer tevreden alleen al vanwege de specialistische kennis.
Deskundig, vriendelijk en toch kordaat.
Goed.
Snelle reactie, goede digitale systemen, efficiente werkwijze, vriendelijk en accuraat.
Positief
Alle communicatie is via mail. Frequent wijzigen van contactpersoon is vervelend. Gevoel van inflexibiliteit. Alles moet vooral efficiënt.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.