Stamrecht BV is gewoon erg goed. Begrip voor de mensen die ook wat minder bekend zijn met financien is erg fijn.
Na ons laatste gesprek zijn wij weer wat wijzer geworden .
goede eerste ervaring
Absoluut goed, voor een schappelijke prijs!
Snel en deskundig advies en followup!!
Snelle en adequate reactie op vragen en vlotte afhandeling van de belastingaangiftes. Heldere instructies.
Prima persoonlijk gesprek gehad. Tot nog toe erg tevreden. We hadden een discussie over aftrekbare kosten maar dat is goed opgelost.
Mijn vragen over de jaarrekening werden uitgebried beantwoord op duidelijke en vriendelijke manier.
Uitstekende service tegen acceptabele kosten!
Ik heb vaker telefonisch contact gehad en de uitleg was heel duidelijk.
Sinds kort contact, maar zeer positief !
Mijn eerste kennismaking dit jaar was uitstekend. Deskundig en servicegericht
Top!!!
Soms wordt niet op e-mails gereageerd. Ook al is het naar het algemene adres, een antwoord is wel netjes.
Tevreden
krijg deskundig en snel antwoord op mijn vragen
Ik word altijd goed en netjes te woord gestaan en geadviseerd
Uitstekend advies, snelle opvolging en deskundige afwerking.
Al bijna 10 jaar klant; vrijwel altijd snelle en adequate acties en reacties.
In het begin van het jaar doorgegeven dat ik vanaf maart T/M juni in het buitenland zou zijn, en dan toch rekening sturen. Dus de termijn voor de betaling niet kunnen doen, telefoon defect geraakt.
Goede ervaring, mag iets meer advies omtrent hoe en wat met de stamrecht BV.
Ik ben voortreffelijk begeleid tijdens het bestaan (opmaken jaarrekening, tussentijds advies) en het liquideren (volledige begeleiding van A tot Z) van mijn Stamrecht BV en dat alles tegen een zeer aanvaardbare prijsstelling. Als volstrekte juridische en fiscale leek heb ik mij door StamrechtBV.com altijd op en top begeleid gevoeld. Ook wanneer de fiscus soms wel eens problemen veroorzaakte. Dit werd door StamrechtBV adequaat opgepakt en afgerond. Kortom 1000% (u leest goed "duizend" procent tevredenheid.
Prettig bedrijf met viendelijke en deskundige medewerkers. Uitstekend begeleid bij oprichting stamrecht bv
Over het algemeen goed maar alleen jammer dat er sommige standaard documenten toch een vergoeding wordt gevraagd
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.