Duidelijke uitleg bij vragen, zeer behulpzaam, goede controle bij het sturen van belangrijke informatie, goed bereikbaar.
Vakkundige mensen met oog voor detail
Prettige deskundige medewerkers die meedenken met de klant. Snel en goed advies, dus van harte aanbevolen!
Uitstekend!
Nog steeds voel ik mij een leek op gebied van Stamtrecht BV betreft mijn doelstelling. Echter medewerker heeft veel geduld met mij en neemt mij serious in het beantwoorden van mijn vragen en advies om te komen tot beter kennis nivo op dit gebied. waarmee ik hoop de beste beslissingen te kunnen nemen.
1e proefjaar, wel duidelijk over eventuele bijkomende kosten extra werk dat vind ik zeer belangrijk.
Deskundige, hulpzame en vriendelijke medewerkers
Kundige mensen die weten waar het om gaat en wat belangrijk is voor de klant. Ik ben zeer tevreden tot nog toe.
Zowel de jaarrekening voor mijn stamrecht-bv als de aangifte IB is door StamrechtBV verzorgd en over beide ben ik zeer tevreden. Snel, correct, en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Jammer dat ik niet eerder besloten heb bij me bij StamrechtBV aan te melden. Had me een hoop ergernis en ook euro’s bespaard.
Heb al een paar jaar ervaring met stamrechtBV.com. Altijd prima adviezen en afhandeling is zeer snel en correct. Prijzen zijn ook heel redelijk. Eigenlijk gewoon heel tevreden.
Netjes en snel geholpen, tevens extra advies gekregen als service. Dat was in van mijn vorige accountant niet gewend. Daar moest ik voor alle vragen betalen.
Heldere informatie, klantvriendelijk en deskundigheid zijn hun 3 kernwaarden. ...no nonsense, only sense...
Deskundig en correct. Gewoon vakmensen!
Prima advies bij de liquidatie van de BV. Goede communicatie, snel, duidelijk en deskundig. Zeer tevreden.
Ik vind het een prima bedrijf die heel duidelijk is en daarnaast snel reageert op vragen en opmerkingen. Al het werk wordt mij uit handen genomen en dat is prettig.Ook het loongedeelte heb ik uitbesteedt
Professionele snelle afhandeling van aangiften Goede Adm Organisatie Goede kwaliteit adviezen Prijsniveau zeer redelijk
Altijd snel en deskundig advies.
Deskundig, flexibel, goede service, betaalbaar
administratie verloopt altijd goed
Ik ben pas nieuw en kan ik misschien niet goed beoordelen. Maar tot nu toe alles was goed behalve communicatie. Ik moest een paar keer bellen om te vragen of de gevraagde stukken binnen zijn of niet, terwijl ik had om een bevestiging gevraagd. Eerste keer was niet goed binnen gekomen en ze gaan niet voor 2e keer vragen waar blijven de stukken. Als ik zelf niet had gebeld dan wist ik het niet dat ze niet hebben ontvangen. Vandaar vraag ik daarna iedere keer om een bevestiging en die krijg ik helaas niet .
Fijn bedrijf met kundig personeel.
Altijd alles goed afgewerkt op een zeer prettige manier.
Goed, gedegen kennis en goede communicatie
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.