Bedankt voor je profiosnal werk
Op weg naar mijn pensioen ben ik uitstekend geadviseerd over het, hoe nu verder met mijn Stamrecht B.V., De belangen van mij als cliënt werden boven de belangen van StamrechtBV gesteld.
Goede service bij opstellen jaarrekeningen voor de fiscus en de KvK
Tot nu toe prima
De jaarverslagen van mijn BV worden altijd goed en tijdig opgemaakt. Vragen worden duidelijk beantwoord. Fiscaal advies is ook heel goed. Ik had een aantal vragen over mijn stamrechtovereenkomst en hoe het nalatenschap is geregeld en deze werden deskundig en naar volle tevredenheid beantwoord. Ik ga er van uit dat de informatie op dit formulier alleen voor intern gebruik is.
Altijd een zeer snelle en goede afhandeling van onze aangiften. In het verleden ook zeer behulpzaam met vragen. Quintin doet z’n uiterste best.
Al jarenlang prima ervaringen
Snelle rapportage, pro actief advies, goed bereikbaar en prettige en duidelijke communicatie.
Zeer tevreden over de wijze waarop mijn zaken worden behartigd en afgehandeld. Voor mij is vertrouwen zeer belangrijk en Stamrecht BV heeft absoluut mijn vertrouwen.
ben tevreden. bij vragen krijg ik een bruikbaar antwoord. en met de fiscus heb ik geen problemen.
Ik ben heel erg tevreden. Zowel met Fiscaal, oprichten BV, Administratief gebied, uitkeren etc.
Ze hebben me heel duidelijk en snel geholpen met advies en administratieve- en fiscale afhandeling rondom overlijden van mijn moeder. Hierdoor een gevoel van vertrouwen in een voor mij onbekende materie en wisten dingen heel duidelijk uit te leggen.
Laatste maand contact met Ton Vosters. Deskundig en communicatief. Heel prettig!
Bij StamrechtBV reageert men snel en men geeft passend advies over financiele vraagstukken m.b.t. de Flex BV.
Fijne communicatie, kundig.
Het contact met de heer Van Hilst is snel en prettig verlopen.
Kroese en Geraerts hebben mij in het verleden perfect geholpen bij het oprichten in 2006 en opheffen in 2014 van mijn Stamrecht bv. Alle administratie / communicatie etc. zijn altijd prima verlopen. Vanaf 2006 tot op heden verzorgen zij (Quintin) op een correcte en snelle manier ook de privé belasting aangifte! Een service waar vele andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Ib ben zeer tevreden met de wijze waarop mijn administratie en jaarrekening wordt verzorgd. Daarnaast ook zeer tevreden over de wijze waarop in 2018 mij werd bijgestaan bij het omzetten van mijn Stamrecht BV naar een Flex BV.
In het verleden, ten tijde van Roy Geraerts, was vooral het persoonlijk advies veel beter. Nu is het meer een zakelijke aangelegenheid,
Mijn moeder en ik zijn al een paar keer zeer professioneel en naar volle tevredenheid geadviseerd door RobKroese. Dit ging over verkoop van een huis in Spanje en een erfenis uit Amerika. Vooral voor complexe fiscale zaken die je zelf niet kunt oplossen is Stamrecht BV een hele goed partner. Natuurlijk doet Quintin ook elk jaar weer vakkundig onze belastingaangiften.
Goed advies m.b.t opstellen jaarrekening en waardebepaling stamrecht BV
Prima. Goede contacten en zeer toegankelijk.
Ik heb een heel goede ervaring betreffende loon en belastingen en het opmaken van het jaarverslag.
Goede ervaring met Ton Vosters bij de overstap van ander buro naar StamrechtBV en bij de opmaak van de jaarstukken. Loonadm. loopt ook prima.
plezierig mee te werken, makkelijk benaderbaar, veel relevante info
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.