Veel know how en goed toegankelijk en prijs is redelijk
Vragen, opmerkingen, adviezen worden in goed overleg gedaan. Niets is voor Kroese en Geraerts te veel. Kortom, ik ben tevreden met Kroese en Geraerts.
Al heel wat jaren klant bij Kroese en Geraerts en altijd heel tevreden. Communicatie gaat snel, inhoud is kundig. Blij mee.
Men werkt erg secuur! Ik zou het u aanraden
Vriendelijk en behulpzaam. Als er vragen of problemen zijn dan worden die goed en fijn opgelost.
Wanneer nodig of door mij gevraagd wordt er op een prettige manier meegedacht. Mijn onkunde in deze materie wordt door Kroese en Geraerts ruimschoots gecompenseerd.
In a couple of months our relationship will end. The BV will be closed. When I found you guys, finally, it was clear what needs to be done and how everything will develop. So in two words "very satisfied". CM
Positief!
Alle vragen worden snel beantwoord. Service is hoog bij hun, daarom ruim voldoende.
Fijn als je zaken uit handen kunt geven en deze prima zijn afgewikkeld.
Altijd een snelle beantwoording van vragen en indienen van de stukken.
N.v.t.
Prettig, efficient en goed toegankelijk waarbij snel responce volgt.
Zie vorige vraag
Prima, ik ervaar geen minpunten
Goed advies, al jaren na tevredenheid klant.
Deskundig stap voor stap door een voor mij ingewikkeld procss geleid..
3-5 weken blijkbaar normaal
Mijn administratie wordt altijd goed en op tijd verzorg en de salarisadministratie ook.
Ik heb niets te klagen dus waarom zou ik dat dan doen? Medewerkers van Kroese en Geraerts nemen mij een hoop werk uit handen en ze doen het goed. Zijn bereidwillig, behulpzaam en bieden een luisterend oor.
Aanrader voor iedereen voor stamrecht, pensioen en aanverwante zaken. Rustigm, ontspannen en gericht op duidelijk resultaat.
Het is wel afhankelijk van welke personeelslid je te woord staat.
Prettige communicatie, korte lijnen. Precies wat je ervan mag verwachten.
We hadden een plezierig gesprek met Paul Nielen die mijn vrouw en mijzelf op de hoogte bracht van alle ins en outs en wat dat voor onze stamrecht betekende
Elk jaar doen zij onze aangifte van de BV en van ons privé. Ook wordt er zeer goed gecommuniceerd naar ons indien nodig! Kortom een zeer goed administratiekantoor!
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.