Heldere tarieven en deskundige medewerkers. Wij hebben ook onze privé aangifte laten verzorgen. Soms duren antwoorden op mailtjes wat langer, vandaar een 9 ipv een 10.
Er wordt redelijk snel op vragen gereageerd met duidelijke antwoorden.
alle papieren zijn altijd op tijd en heel duidelijk. Bij vragen altijd snel antwoord en altijd vriendelijk aan de telefoon. Chapeau !
Als ik een vraag heb aan mijn vaste boekhouder dan komt het nooit ongelegen, krijg ik een luisterend oor en een betrouwbaar advies.
Ze doen wat er gedaan moet worden.
Ik ben snel en goed geholpen om de afkoop van BV af te handelen. De communicatie verliep snel en duidelijk. Snelle reacties op mijn vragen. Ben zeer tevreden over de afhandeling.
zie de zin hierboven. Ik heb geen klachten en been zeer tevreden
Prima service, altijd snel antwoord op mn vragen. Maakt het hebben van een pensioen bv zorgeloos.
Voor informatie via telefoon, altijd snel en goed geholpen.
Ben blij dat de fout die werd gemaakt door jullie bij het melden van mijn dividend uitkering aan de belastingdienst, zo snel en correct is opgelost (hulde aan Paul), maar hij had niet gemaakt mogen worden. Jammer is ook dat ik nog steeds niet jullie nieuwsbrief ontvang: ‘ hij blijft ergens digitaal hangen’ is jullie antwoord en verder gebeurt er niets…al 1.5 jaar….
Ben nu ruim 15 jaar klant bij Kroese en Geraerts. Heb hen ervaren als professionals met een goede en gedigitaliseerde dienstverlening tegen redelijke en voorspelbare kosten. Hoewel de dienstverlening per contactpersoon enigszins verschillend is en jezelf ook je deadlines in de gaten moet houden, helpen ze mij met efficient ondernemen.
Meestal snelle reacties en antwoorden op vragen; ook tegen extra betaling adviesgesprek gehad, was waardevol.
Klantgericht
Binnen no time antwoord op vragen en altijd terug gebeld als het beloofd was.
Stukken in maart ingeleverd. Pas in december na aandringen actie. Ik mis advies hoe belastingen enigszins te verlagen.
Beste heer Van Hooff, dank voor uw review. Ik heb dit besproken met mijn collega en we zullen de jaarstukken dit jaar eerder inplannen. Betreffende uw vragen zal de heer Vosters ook daarover contact met u opnemen. U mag ook altijd tussentijds contact met hem opnemen indien u vragen heeft of zaken niet geheel duidelijk zijn. Met vriendelijke groet, Stefan van Berlo Kroese en Geraerts
Ik had ‘n vraag omtrent de Belastingdienst . Dhr Peters had binnen 10 seconden al positief gereageerd en krijg ik €400 terug van de Belastingdienst . Chapeau !!!
precies zo als hierboven
Sinds een jaar of 5 klant bij Kroese en Geraerts. Na 40 jaar andere ervaringen. Wat opvalt: steeds dezelfde vaste contactpersonen, adviseurs en accountants. Degelijke en gestructureerde werkwijze. ICT-systemen goed op orde. Er wordt op zeer persoonlijke wijze samengewerkt. Ik voel me gezien, gehoord en gewaardeerd. Waarbij de (fiscale) adviezen (altijd keurig binnen het wettelijk kader natuurlijk) mij al veel hebben opgeleverd. En als de facturen voor bewezen diensten komen, wordt ik nooit verrast, omdat ze niet alleen redelijk zijn, maar ook aansluiten op hetgeen gebudgetteerd is. Is dit een lofzang? Volmondig JA! Heb ik enig belang of financiële betrokkenheid bij dit kantoor? NEE Het is de waarheidsgetrouwe beschrijving van mijn ervaringen.
Duidelijke communicatie vanaf de offerte tot de allerlaatste afhandeling. Ik hoefde nergens naar om te kijken en alles er actie van mij werd verwacht, dan werd dit tijdig en goed omschreven. Echte aanrader!!
Zegt wat je doet en doet wat je zegt
Er wordt in detail meegedacht hoe alles uitvalt voor mijn persoonlijke situatie
Erg tevreden, ze denken mee en houden mij bij de les.
Vlotte professionele werkwijze.
- Zeer snel antwoord op vraag mail - Duidelijke mailwisseling betreffende alle zaken - Heldere uitleg en samenvatting via mail
Alles wat is vraag wordt snel en goed opgepakt. Erg klantvriendelijk.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.