Met name Ton Vosters heeft veel (extra) werk verricht en heel duidelijke routes aangegeven.
ik ben snel en adequaat geholpen
Een goed gesprek, wel jammer dat het tot 2026 duurt wegens drukte en in afwachting van de belastingdienst
Zowel voor de loonadministratie en de jaarrekening van mijn stamrechtBV is de serviceverlening prima.
Al meer dan 10 jaar, mijn accountant voor stamrecht B.V.. Korte lijnen, duidelijke prijsstelling. Snel antwoord als er vragen zijn. Vaste lage kosten voor extra s , zoals deponeren bij de KVK.
Contacten met het kantoor zijn positief. Denken mee en denken verder dan de vraag die gesteld wordt.
Persoonlijk gesprek ivm advies uitkering stamrecht, wel wat voorwerk gedaan maar toch weer nieuwe inzichten gekregen.
Advies was goed voorbereid, vragen helder beantwoord en vervolgacties direct en efficient uitgevoerd.
Altijd goed advies en prettige communicatie.
Helder
professioneel en betrouwbaar., dit geldt voor het opmaken van de jaarrekening en de advisering in het uitkeringstraject.
Effectieve communicatie en afstemming. Korte lijnen met de expert. Kortom prima dienstverlening.
Recentelijk advies ingewonnen met betrekking tot mijn stamrecht. Zeer adekwaat geadviseerd met goed argumenten en voorbeelden. Geheel in aansluiting met eerdere ervaringen. Een deskundig adres wat ik van harte kan aanbevelen.
snel, oplossingsgericht en super advies
Het opmaken van de aangiftes IB is voortreffelijk uitgevoerd
Ik weet niet meer wat ik moet schrijven, ben al zo lang klant en ieder jaar tot grote tevredenheid.
Als wordt in duidelijke en helder uitgelegd. Afspraken worden nagekomen.
In oktober begonnen met periodieke uitkeringen te regelen. Dit is zeer professioneel op gepakt en uitgevoerd door de medewerkers van Kroes en Geraerts. Hulde!
Overgestapt omdat ik ontevreden was over het vorige administratiekantoor. Communicatie verloopt goed zowel telefonisch als via e-mail. Goed advies gekregen door medewerker met kennis van zaken.
Zakelijk.
al jaren prima ervaring: deskundigheid, meedenken, snelle acties en een prima nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Probleemloos zoals verwacht.
Veel kennis van zaken. Prettige, duidelijke communicatie.
Ontvangen mail gaf voldoende informatie en een inzicht in vervolgstappen.
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.