Tevreden met het resultaat en met de snelheid waarmee op mijn verzoek is gereageerd. Alleen jammer dat ik ieder jaar hetzelfde verzoek moet doen.
Iden
Duidelijk wat ik aan moet leveren. Ondanks zeer tijdige aanlevering niet duidelijk of alles compleet en goed was en niet duidelijk wanneer het verder verwerkt wordt.
Lange doorlooptijden jaatstukken
Ze doen alle administratie- en belastingzaken perfect. Ik heb er geen omkijken naar.
Wij laten elk jaar gezamenlijk onze inkomsten belasting doen die heel eenvoudig is zonder enige poes-pas Nu moet er een verzoek worden ingediend voor n bepaalde aftrekpost uit het verleden en moet ik 40 euro voor betalen alla daar kan ik nog mee leven. Nu krijg ik een aanslag die ik moet betalen zonder rekening te houden met het verzoek voor n bepaalde aftrekpost. Wordt er een kort standaardbriefje opgemaakt waar ik 180 euro voor moet betalen Buiten alle proporties vind ik
Altijd deskundig en vriendelijke medewerkers!
Al meer dan 10 jaar beheert Kroese en Geraerts (Stamrechtbv.com) mijn Stamrecht BV, voorzien mij van fiscaal en financieel advies en helpen met de uitvoering van het alles. Een zeer rubuuste partij met deskundige en vriendelijke mensen. Door mij warm aanbevolen.
Vriendelijk, open en vakkundig. Met zo'n adviseur doe je graag zaken.
Na het voorleggen van een probleem met de daaraan gerelateerde vragen hadden wij een uiterst snelle, correcte antwoord en informatie sessie. Complimenten voor het meedenken en de voorgestelde alternatieven, precies wat je verwacht van je kantoor.
Doen wat ze beloven en op tijd!!! Dit al jaren. Ga zo door!
Inleveren stukken gaat eenvoudig en soepel. Administratie en communicatie is efficiënt en accuraat.
Vriendelijk welkom geheten, en snel tot een besluit gekomen.
Ik voel me fiscaal gesteund door K&G. Altijd snel antwoord bij vragen.
Altijd correct en snel.
Snel geadviseerd en daarna snel uitgewerkt!
Overstap gemaakt begin dit jaar naar jullie kantoor vanwege dat eea bij huidige aanbieder niet echt deskundig en proactief werd behandeld mbt Stamrecht BV. Vanaf dag één wekte jullie aanpak vertrouwen in deskundigheid en betrouwbaarheid, tot nu toe zeer positieve ervaring..ga zo door!
Ze zijn perfect. Duidelijk, snel en vriendelijk.
Op tijd; Correct en duidelijk
zelfs bij een (zeer) ingewikkeld probleem heeft men de uiterste best gedaan om mij te informeren en te adviseren door zelf ook nog extra informatie te vergaren
Snel en vakkundig geholpen
Goede kennis op het gebied van belastingzaken.
Vanaf het eerste gesprek had ik een goed gevoel bij Kroese en Geraerts (StamrechtBV) en gaandeweg werd dit gevoel alleen maar beter. Heldere communicatie en voor zover ik kan beoordelen zeer deskundig.
Snel
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.