Ik voel me fiscaal gesteund door K&G. Altijd snel antwoord bij vragen.
Altijd correct en snel.
Snel geadviseerd en daarna snel uitgewerkt!
Overstap gemaakt begin dit jaar naar jullie kantoor vanwege dat eea bij huidige aanbieder niet echt deskundig en proactief werd behandeld mbt Stamrecht BV. Vanaf dag één wekte jullie aanpak vertrouwen in deskundigheid en betrouwbaarheid, tot nu toe zeer positieve ervaring..ga zo door!
Ze zijn perfect. Duidelijk, snel en vriendelijk.
Op tijd; Correct en duidelijk
zelfs bij een (zeer) ingewikkeld probleem heeft men de uiterste best gedaan om mij te informeren en te adviseren door zelf ook nog extra informatie te vergaren
Snel en vakkundig geholpen
Goede kennis op het gebied van belastingzaken.
Vanaf het eerste gesprek had ik een goed gevoel bij Kroese en Geraerts (StamrechtBV) en gaandeweg werd dit gevoel alleen maar beter. Heldere communicatie en voor zover ik kan beoordelen zeer deskundig.
Snel
Aanleveren materialen via portal was eenvoudig. Helaas niet opgepakt. Na een telefoontje binnen twee uur de aangifte compleet geregeld! Top prestatie!
AL EERDER AANGEGEVEN DAT IK ZEER ONTEVREDEN BEN OVER DE ADVISERING. DAT KOST MIJ VELE DUIZENDEN EUROS EN U KRIJGT HET GELD VAN DE DIKKE REKENINGEN DIE IK HEB GEKREGEN EN BETAALD. ONGEKEND DAT U GEEN TEGEMOETKOMING HIERIN DOET. MET 100.00 EURO KORTING OP DE REKENING IS IETS, MAAR DAN OOK HELEMAAL NIETS. UW ORGANISATIE STAAT, ZOALS U AANGEEFT, BEKEND ALS ZEER BEROUWBAAR EN ZEER GOED BEKEND. IK WEET WEL BETER.
Beste heer Bocken, Zoals al vaker uitgelegd, is de oorzaak van het probleem in uw BV niet een advies vanuit ons kantoor. De oorzaak hiervan stamt uit de eerste boekjaren van uw BV en toen waren wij uw adviseur niet. Verder hebben wij onlangs al contact met u opgenomen over de facturering, maar daar heeft u niet op gereageerd. Wij zullen het een en ander nogmaals bij u onder de aandacht brengen. Met vriendelijke groet, Team Kroese en Geraerts
Zeer positief en pro actief
Alles conform afspraken
Goeie dienst. Tevreden met de ondersteuning en goed geholpen
Misschien mijn geval iets te prijzig
Opstellen jaarrekening, publicatie en dividend uitkering Perfect, secuur en voortvarend geregeld
Al een paar jaar duren ze de jaarstukken en eengifte voor mij bv Tot alle tevredenheid
Wederom duidelijke communicatie over het te volgen proces, zorgvuldig en professioneel.
Zie boven.
Beste Loes, Fijn dat we elkaar gesproken hebben en dit inmiddels opgelost is. Je mag me altijd bellen als er iets niet duidelijk is. Met vriendelijke groet, Stefan van Berlo Kroese en Geraerts
Originele beoordeling
Zie boven.
We hebben al sinds 2011 een goede relatie en zijn nog nooit teleurgesteld met de dienstverlening.
Goed en snel geholpen met de jaarrekening toen ik plots haast had
Attent en oplossingsgericht
Rondweg 103
5406 NK Uden
Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.