Kompleet

Ondanks dat de info verstrekking op verzoek van K&G, vroeg in het jaar is en ik hieraan een opvolging geef. Duurt het toch tot oktober voor met een aanvang neemt met een start ban de stukken. Ik heb dit reeds eerder gemeld. Antwoord is steevast dat er uitstel is aangevraagd. Dat is echter geen antwoord op mijn vraag. Nu moest ik om een antwoord te geven op een vraag me in Japan tijdens mijn vakantie in allerlei bochten wringen om nog aanvullende gegevens te verstrekken.

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Het allerbeste, tot nu toe dat ik heb meegemaakt al de jaren.

Heel nauwkeurig, beste keuze, juiste beslissingen, goede begeleiding... Alle administratie op tijd. Wegwijzer van de valkuilen. In dien nodig dan op kantoor uitleggen wat de juiste beslissing is, waar je voordelen kan uithalen. Ook een persoon die alle aanspreekpunt is voor algemene situatie.

• Ik had deze ervaring met: Oprichten BV's

Perfecte timing en afwerking

Ook de snelle communicatie zonodig geeft voldoening

• Ik had deze ervaring met: Fiscaal & Juridisch

Keurige levering van de jaarcijfers.

De jaarcijfers werden keurig aangeleverd. Waarom geen hoger cijfer? Ik kreeg te horen dat na levering cijfers op volgorde zou worden afgehandeld. Cijfers zijn vrij snel door mij aangeleverd begin maart. Meestal volgen de concept jaarstukken dan in juni begin juli.. Nu pas ontving ik de concepten begin oktober nadat ik half september zelf navraag had gedaan wanneer de cijfers zouden komen. Op zich verder geen probleem, maar het zou fijn zijn om begin juli een update te krijgen wanneer de cijfers ongeveer opgeleverd worden.

Prettig gesprek

Goed voorbereid gesprek met heldere toelichting/antwoorden op mijn vragen.

Snel, accuraat , begrijpelijk

Altijd een correcte snelle en begrijpelijke reactie

• Ik had deze ervaring met: Uitkeren & Oprenten

Proactief, professioneel en toch persoonlijk

Proactief, professioneel en toch persoonlijk. Het contact met jullie teamleden verloopt prettig en vlot met de nodige i formatie en adviezen. De nieuwsbrieven en info over actuele zaken wordt zeer gewaardeerd.

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Ik heb te weinig kennis om dit te beoordelen

Met slechts een eenvoudige nogal passieve stamrecht BV vind ik dat ik te weinig kennis heb om jullie te beoordelen. De documenten die door jullie voor de BV worden opgesteld kan ik slecht beoordelen: meeste cijfers kan ik niet checken. Het zou mij helpen als er per item een Jip en Janneke uitleg zou zijn. Bijvoorbeeld: Passiva (je laptop). - 2500€ Of een simpele verklaring over de jaarlijkse verschillen vd bedragen.

• Ik had deze ervaring met: Uitkeren & Oprenten

fijne benadering en uitstekende uitleg

Adviesgesprek gehad waarin ik een duidelijk antwoord kreeg op al mijn vragen.

• Ik had deze ervaring met: Uitkeren & Oprenten

er worden teveel fouten gemaakt

De IB aangifte 2024 is tot 2 keer toe foutief opgemaakt waardoor wij nu € 900,00 zullen moeten bijbetalen. Ook is de aangifte vanuit de BV mis gegaan, waardoor de IB aangifte ook verkeerd werd opgemaakt. Wel zijn we altijd heel netjes en vriendelijk geholpen, snel reactie ontvangen etc.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Ik had deze ervaring met: Fiscaal & Juridisch

Prettig contact en no hassle.

Altijd prettig contact en correcte afhandeling van onze zaken.

Uitstekende service

Goede kennis van zaken, accuraat en snel een antwoord op de door mij gestelde vragen via de mail.

vakkundig en to-the-point

Vakkundig en to-the-point advies.

Voortreffelijk !

De jaarrekening 2024 is zonder 1 fout in concept opgemaakt. Ook de afronding en deponering is goed verzorgd. Wij zijn uitermate tevreden met de dienstverlening van Kroese en Geraerts en in het bijzonder van Anke.

• Ik had deze ervaring met: Administratie

De jaarrekening wordt ieder jaar keurig opgemaakt inclusief deponeren bij de KvK.

accuraat

zeer behulpzaam, snel antwoord op vraag enz.

• Ik had deze ervaring met: Administratie

Duurt lang voordat Belasting werk af is en nu ook nog extra kosten

Stamrecht BV, belasting werk (Jaarrekening en vennootschapsbelasting). Voorheen tevreden over het Belastingwerk, hoewel het ook wat lang duurt voordat K&G er mee klaar is. Eigenlijk moet ik elk jaar in September vragen wat de status is, ik ben bang voor Belasting problemen of boetes. Het werk voor mij is elk jaar vrijwel hetzelfde, maar nu plotseling komt er 20% bij voor extra werk. Vroeger was dat niet zo. Het antwoord is dat het vroeger ook extra berekend had moeten worden. Het gaat over de paar keer per jaar dat ik iets verander aan de beleggingsportefeuille. Aan het aantal bankmutaties kan ik vrijwel niets doen want de bank heeft diverse kostenposten die ze maandelijks apart in het overzicht zetten. Die extra kostenberekening komt mogelijk door een nieuw regime bij K&G. Het support zelf (met instructies voor KvK , etc) blijft prima en is ook gewaardeerd. Ik kan K&G wel aanbevelen, maar ga nu vanwege de kosten elders ook nog offertes opvragen want het loopt hoger op en BTW krijg je ook niet terug voor een Stamrecht BV.

• Ik had deze ervaring met: Fiscaal & Juridisch

Snel, duidelijk en zonder poespas—een uiterst betrouwbare en ervaren partij.

De afhandeling door Kroese en Geraerts (Ton Vosters) was precies zoals je hoopt van een accountantskantoor: adequaat, professioneel en to-the-point. Geen overbodige franje, maar wel een enorme dosis deskundigheid en betrouwbaarheid. Alles werd snel geregeld en helder gecommuniceerd. Ik voelde me direct in goede handen.

• Ik had deze ervaring met: Uitkeren & Oprenten

Ik krijg uitgebreide uitleg over de manier van werken en er wordt met mij meegedacht om alles zo correct mogelijk af te werken

• Ik had deze ervaring met: Uitkeren & Oprenten

Uitstekend en zeer vriendelijk!

Zeer deskundig en zeer klant vriendelijk!

Fijn bedrijf

Net kantoor, met kundige medewerkers Goede service

• Ik had deze ervaring met: Uitkeren & Oprenten

Administratieve werkzaamheden prima uitgevoerd.

De afhandeling van de jaarstukken is prima. Het tijdstip van de vaststelling was september 2025, vorig jaar was dat juli 2024. Voor de eventuele aanpassing van de IB opgave is september erg laat.

betrouwbaar en deskundig

Al tien jaar word ik hier goed geholpen met mijn stamrecht BV. Bij het opheffen van de BV heeft men mij gelukkig behoed voor een fiscale blunder mijnerzijds. Alle lof!

• Ik had deze ervaring met: Oprichten BV's

Mijn ervaring is uitstekend omdat alles perfect, snel en deskundig geregeld wordt.

Prima geholpen!

Goed geholpen

Rondweg 103

5406 NK Uden

Over Kroese en Geraerts

Kroese en Geraerts: Bekend van de labels GeldZo.nl en StamrechtBV.com. www.GeldZo.nl www.StamrechtBV.com Dé Stamrecht, Pensioen, Lijfrente en ODV BV specialist. Wij bedienen meer dan 4000 BV's met administraties, jaarstukken en belastingadvies.