Leuk & Leerzaam!
Onze zoon van 7 jaar heeft een individueel traject gevolgd bij Daniëlle. Hij had meteen een klik met haar en ging iedere keer met veel plezier naar de training. Daniëlle heeft onze zoon, en ons als ouders, duidelijke handvatten en tips gegeven om om te gaan met zijn (oplopende) emoties en het verbeteren van zijn zelfbeeld. Onze zoon heeft een mooi werkboek gekregen waar alles in staat. De locatie is perfect om te oefenen (op de boerderij en met allerlei leuke attributen, vooral het klimtouw was een groot succes!). De communicatie met Daniëlle verliep prettig, even een kort gesprekje voor of na de training of per e-mail. Na iedere bijeenkomst kregen we een duidelijke samenvatting per mail met daarin ook tips om thuis verder mee aan de slag te gaan. Onze zoon vond het jammer dat het afgelopen was. Wij zouden een traject bij Daniëlle zeker aanraden!
Beveelt aan
30 June 2022
Wilma
Leiden
Reactie van Apetrotse Kinderen
Hallo Wilma, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om jullie ervaring te delen. En met alle plezier gedaan, mooi hoe wijs hij al is en al vroeg in de training oppakte wat hij leerde. Ik wens jullie het beste!