Dankjewel voor je review, Laurens. Het was een plezier om haar in de groep te hebben en hierin te begeleiden. Ik wens jullie het beste!
Dank voor jullie review, Jeroen en Joyce. Met alle plezier jullie zoon hierbij geholpen, mooi om te zien hoe hij zich ontwikkelt. Ik wens jullie het beste!
Hallo Pauline, dank voor je positieve beoordeling en complimenten! Fijn dat hij er zoveel aan gehad heeft. Ik heb hem zien groeien en bewuster zien worden. Het beste gewenst!
Hallo Kenza, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen! Fijn om elkaar laatst te spreken en te horen dat de cursus haar heeft geholpen om zich zelfverzekerder te voelen. Ik wens jullie het beste!
Hallo Precilla, dankjewel voor je review en complimenten! Mooi hoe hij gegroeid is en zelf al vaak zei: 'Ik kan het!' :) Het waren leuke sessies met hem en jullie. Ik wens jullie het beste en wie weet, tot ziens!
Hallo Vera, dank voor jouw review. Mooi om te zien hoe ze ervoor openstond om nieuwe dingen te leren over zichzelf en er meteen mee aan de slag ging. Ik wens jullie het beste!
Bedankt voor je review, Daphne! Het was een plezier om jouw zoon in de groep te hebben met zijn vrolijkheid en enthousiasme. Het beste voor nu!
Hallo Dinja, dankjewel voor jouw review. Zo leuk om te zien hoe enthousiast hij elke week weer was! Mooi dat hij zich zekerder voelt. We houden contact. Het beste voor nu!
Hallo Lucinda en Wilco, dank jullie wel voor jullie uitgebreide review en mooie complimenten! :) Mooi om te zien hoe hij nog steeds groeit. Leuk om het proces van jullie thuis tijdens de training te volgen door de situaties die jullie mailden. Het was een plezier om hem hierin te begeleiden. Ik wens jullie het beste!
Hallo Santoucha en Sandro, dank voor jullie review! Leuk hoe enthousiast hij elke keer weer was en nu dingen probeert die hij eigenlijk moeilijk of spannend vindt. Mooi hoe hij gegroeid is. Een fijne zomervakantie!
Hoi Sabrina, dankjewel voor jouw positieve review en complimenten. Mooi dat ze zo gegroeid is, zich beter kan uiten en meer zelfvertrouwen heeft. Ik wens jullie een hele fijne vakantie!
Bedankt voor je beoordeling, Shenaida. Fijn dat jullie het zo ervaren hebben. Mooi om te zien hoe hij zich veilig voelde en ervoor openstond nieuwe dingen te leren over zichzelf. Ik wens jullie het beste!
Hoi Saskia, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Mooi hoe hij is gegroeid! Het was een plezier om hem in de groep te hebben, genoten van zijn enthousiasme. Het beste gewenst!
Dankjewel voor je review! Mooi om te zien hoe hij gegroeid is en meer voor zichzelf opkomt. Ik wens jullie het beste!
Hoi Rianne, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Ze kwam altijd vrolijk binnen. Mooi om te zien welke groei ze heeft doorgemaakt. Het beste gewenst!
Hoi Leontien, dank voor je review! Mooi om te zien hoe enthousiast ze steeds was en verder gegroeid is in haar ontwikkeling. Ik wens jullie het beste!
Hallo Marjolein, dankjewel voor jullie review. Fijn dat ze er zoveel aan heeft gehad, met plezier heb ik haar hierin begeleid. Ik wens jullie het beste!
Hoi Marloes, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Mooi dat hij zo gegroeid is en nu meer zelfvertrouwen heeft! Heel graag gedaan :)
Hallo Monica, dankjewel voor je review en complimenten! Ik wens jullie het beste.
Hallo Cees en Astrid, dank voor jullie review en feedback! Fijn dat het hem heeft geholpen in contact met anderen, dat hij beter situaties kan inschatten en geleerd heeft over grenzen. Ik wens jullie alle goeds!
Dankjewel voor je reactie en review. Ik wens jullie het beste, succes de komende tijd!
Hallo Miranda, dankjewel voor je beoordeling! Fijn dat hij beter in zijn vel lijkt te zitten. Het was een plezier om hem in de training te hebben. Ik wens jullie het beste!
Bedankt voor je review, Sabine! Mooi om te zien hoe ze met plezier kwam en ervoor open stond om dingen over zichzelf te leren. Het beste gewenst!
Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om de training te beoordelen. Fijn dat jullie het hier positief ervaren hebben en hij zo gegroeid is. Mooi om te zien hoe hij zich vrijer voelt. Het beste gewenst!
Hallo Jiska en Rudy, dankjewel voor het delen van jullie ervaring. Mooi hoe ze is gegroeid en steeds meer zichzelf durft te laten zien! Voor mij was het elke week een plezier om haar hierbij te helpen :) Het beste en we hebben contact!
Apetrotse Kinderen ondersteunt kinderen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling door trainingen te geven aan kinderen en hun ouders. We helpen kinderen te groeien in zelfvertrouwen, weerbaarheid, omgaan met emoties en sociale vaardigheden. Zodat ze zich Apetrots voelen!