Hallo Wilma, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om jullie ervaring te delen. En met alle plezier gedaan, mooi hoe wijs hij al is en al vroeg in de training oppakte wat hij leerde. Ik wens jullie het beste!
Hallo Inge, dank voor het plaatsen van deze review! Mooi dat ze zich durfde open te stellen en kon ervaren dat andere kinderen haar een leuk kind vinden. Het allerbeste gewenst!
Hallo Ed en Heidi, bedankt voor jullie review! Jullie hebben een fijne zoon, leuk om te zien hoe hij met plezier kwam en zich prettig voelde in de groep.
Hallo Linda, dank voor je uitgebreide review en complimenten! Mooi hoe hij zich openstelde en al snel veel vaker dacht: 'Ik kan het!' Het was een plezier om hem in de groep te hebben. Ik wens jullie het beste!
Hallo Shanti, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om jullie ervaring te delen. Fijn dat jullie het positief ervaren hebben en heel graag gedaan! Het beste gewenst!
Hallo Maya, dankjewel voor je positieve review! Het waren leuke sessies met jouw zoon, hij was leergierig en ik heb hem zien groeien. Ik wens jullie het beste!
Hallo Wendy, dankjewel dat je de moeite hebt genomen om de training te beoordelen. Mooi om te zien welke stappen ze heeft gemaakt en hoe enthousiast ze altijd was! Ik wens jullie het beste.
Hallo Rauf en Diane, dank voor jullie review. En dat is wederzijds: het was een plezier om hem hierin te begeleiden. Het beste gewenst en doe hem de groeten! :)
Hallo Debora, dankjewel voor jullie positieve beoordeling. Fijn dat ze er altijd zin in had en al zo gegroeid is! Heel graag gedaan, met alle plezier en liefde. Ik wens jullie het beste!
Hallo Vincent en Carolien, dank voor jullie review! Fijn dat jullie de training positief ervaren hebben en mooi om te zien dat hij al zo is gegroeid. Ik wens jullie het beste en we hebben contact!
Hallo Mascha, dankjewel voor jouw beoordeling. Mooi dat hij zo gegroeid is in zijn zelfvertrouwen en sterker is geworden. Het beste gewenst!
Dankjewel voor je positieve review, Laila! En voor je mooie complimenten :) Het was een plezier om met hem aan de slag te gaan. Ik wens jullie het beste!
Hallo Peter en Esther, bedankt voor jullie positieve review. Het was een plezier om hem en jullie hierbij te ondersteunen en hopelijk zet de positieve ontwikkeling verder door. Het beste gewenst!
Hallo Angela, dankjewel voor jullie positieve beoordeling. Leuk om hem altijd enthousiast te zien en dat hij er zelf al bewust mee bezig was. Fijn dat hij al zo gegroeid is! Ik wens jullie het beste.
Hallo Melvin en Hanneke, dank voor jullie positieve review! Mooi om te zien dat hij zo gegroeid is en jullie en de juffen op school hem hierbij helpen. Het beste gewenst!
Hallo Edo, dankjewel voor je leuke review en complimenten! Leuk om te zien hoe enthousiast hij elke week naar de training kwam en trots vertelde over wanneer hij zichzelf had aangemoedigd met 'Ik kan het!'. Ik wens jullie het beste!
Hallo Amanda, dankjewel voor jouw positieve review! En heel graag gedaan: het was een plezier om hem in de groep te hebben en te zien hoe hij openstond om nieuwe dingen te leren over zichzelf. Ik wens jullie het beste!
Hallo Astrid, dank voor je beoordeling. Leuk om jouw zoon altijd enthousiast te zien in de training en hem te zien groeien. Het beste gewenst!
Dankjewel voor je review! Mooi om van jou in ons telefoongesprek te horen (en ook zelf in de training te zien) hoe hij zich nu zelfverzekerder voelt en lekkerder in zijn vel zit. Ik wens jullie het beste!
Hallo Anne-Marie, dankjewel voor je beoordeling en complimenten. Heel graag gedaan, met alle plezier en liefde heb ik jullie dochter hierin begeleid. Jullie zijn altijd welkom, mocht dat nodig zijn. Ik wens jullie het beste!
Hallo Rik en Judith, bedankt voor jullie review. Heel graag gedaan, het was een plezier om haar hierin te mogen begeleiden en te zien groeien! Het beste gewenst!
Hallo Marcel en Désirée, bedankt voor het delen van jullie ervaring en jullie complimenten! Mooi om te zien hoe betrokken jullie zijn bij jullie zoon en hem helpen zich verder te ontwikkelen. We houden contact!
Hallo Silvano, dankjewel voor je uitgebreide en positieve review! Het was een plezier om met jullie samen te werken en jullie dochter in de training te hebben. En leuk om te zien hoe ze groeide in haar zelfvertrouwen en voor zichzelf durfde op te komen. Ik wens jullie het beste!
Hallo Marcel en Nicole, bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om een review te schrijven. Mooi hoe ze gegroeid is en haar ruimte innam in de groep. Ik heb alle vertrouwen in haar en jullie. Ik wens jullie het beste!
Dank voor je beoordeling, Mark! Mooi hoe ze is gegroeid en meer zelfvertrouwen heeft. Het was altijd een plezier om de sessies met haar te doen. Ik wens jullie het beste!
Apetrotse Kinderen ondersteunt kinderen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling door trainingen te geven aan kinderen en hun ouders. We helpen kinderen te groeien in zelfvertrouwen, weerbaarheid, omgaan met emoties en sociale vaardigheden. Zodat ze zich Apetrots voelen!