Van begin tot eind: geweldig!
Nadat een andere leverancier het had laten afweten, vroegen we last-minute een offerte bij Scheer. Die kwam er heel snel voor een redelijk bedrag. Keurig gespecificeerd en duidelijk. Roel dacht mee, paste snel aan naar onze wensen, gaf goed advies en kon een redelijke levertermijn toezeggen. Op vragen werd snel geantwoord en geen vraag was te gek. We kregen zelfs vanzelf foto's gestuurd van de dakkapel in wording uit de werkplaats, waar we eerder om hadden gevraagd toen onze dakkapel nog niet aan de beurt was. Zo kwam het dat gisteren in alle vroegte twee hele vriendelijke en kundige monteurs voor de deur stonden met een prachtige dakkapel die helemaal naar wens was. Plaatsing zonder al te veel vuil in huis, vakkundig en snel uitgevoerd. De kraanmachinist, die nog nooit met Scheer had gewerkt, zei dat hij het zo secuur nog nooit had gezien en dat het gewicht van de dakkapel groter was dan hij had gedacht en dat dat kwam door goed materiaalgebruik. Ook in de nazorg niets dan lof: op de dag van plaatsing belde Roel of alles oké was en toen de monteurs weg waren nog eens. Er resteert nog wat kleins om te verhelpen na montage en we hebben er alle vertrouwen in dat dat goed wordt opgelost. Al met al zijn we heel blij dat we in Scheer een prettige leverancier hebben gevonden en nu een mooie dakkapel op ons dak staat.