Zeer goede kwaliteit en deskundigheid
Prima service houd zich aan afspraken en denkt mee. Keurig en vriendelijk personeel. Reageert snel.
Alles loopt prima
Ik ben nog steeds niet tevreden over de kwaliteit van de installatie. Het systeem reageert te traag, doordat de sensoren boven het plafond liggen. Vaak veel te heet, soms echt te koud. Gaarne e-mail adres aanpassen
Bert reageert altijd snel en is altijd bereid te helpen.
Bij ons gaat het over onze airco op de camping in Kaatsheuvel. Prima service.
We hebben wel eens een 'meningsverschil' gehad over nota, maar daar zijn we samen wel goed uitgekomen. Verder heel tevreden over het bedrijf en aardige mensen.
Hodi onderhoudt onze airco installaties. Ook hebben zij enkele decentrale units geleverd en gemonteerd. Goede kwaliteit en service tegen een betaalbaar tarief. Hebben zeer ruimte ervaring in de koeltechniek.
Gewoon goed. Als ze ook de CV kunnen doen zou nog handiger zijn.
uitsluitend positieve ervaringen met dit bedrijf.
Goed advies en snelle reactie.
edwin heeft een airco in de slaapkamer geplaatst. het monteren ging erg netjes en er werd vooraf erg goed meegedacht. of de airco goed werkt is moeilijk te bepalen omdat het seizoen nog miet beginnen.
Erg tevreden over geleverde airco + service. Prima geinformeerd en geinstalleerd
Quick respond, tidy installations, great quality of service and delivered airconditioner as well as (of course) a good price!
Prima services en afgesproken overeenkomst zeer goed en effectief uitgevoerd. Ik was zeer tevreden over de afhandeling.
Hangt er pas een half jaartje dus nog niet veel gebruikt. MAAR Prima bedrijf, luisteren goed, hangen niet je hele tent vol met airco's voor de hoofdprijs maar doen wat je nodig hebt. snelle offerte, geen poespas, binnen een dag gehangen. prima gast die Edwin! Dik tevreden (nb ben geen familie :))
Bij ons is vorige week een airco geplaatst . Zoals van te voren is afgesproken op de juiste plek en vakkundig opgehangen. De werkplek is netjes schoon en opgeruimd achter gelaten!! Hodi koeltechniek is een absolute aanrader!!