Levert kwaliteit

Goed advies. Meedenkend. Vakwerk

Fantastisch

Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Waar anderen alleen onmogelijkheden zagen, zag men hier alleen de mogelijkheden. Op de afgesproken tijd ook 2 vakkundige aardige en nette monteurs. Installatie werkt prima.

Gewoon zo als het hoort, uitstekend werk uitgevoerd.

Gewoon zo als het hoort, het werk is perfect uitgevoerd.

Gewoon perfect!!

Aardige werkmensen, duidelijke taal, weten wat ze doen. De afwerking van de airco buis was boven verwachten.

Snelle installatie en netjes afgewerkt.

Ze denken goed mee over oplossingen bij plaatsing, de werkmannen werken netjes. Uitleg over werking na installatie

Goed en eerlijk advies. Plaatsen keurig.

Deze keer een tweede airco laten plaatsen door Lars van Hodi. Afspraken worden nagekomen en er wordt eerlijk advies gegeven. Ook wordt er meegedacht naar de mogelijkheden. Bij installatie wordt niet moeilijk gedaan maar staat de werking en belang van de klant voorop. Lars laat wederom zien hoe het ook kan en hoe het hoort.

Verassend creatief en doortastend

Vriendelijk personeel en kundig en netjes gewerkt. Ook belangrijk vinden wij de snelle en goede nazorg. Vriendelijke groetjes. Fam. Kepers

Kan niet beter!! Aanrader!

Elke afspraak krijgt meteen gevolg, dezelfde dag nog of de volgende dag. Staan open voor eigen ideeën. Er wordt meegedacht om de beste oplossing te kiezen. Fijne mensen om bij de werkzaamheden in huis te hebben.

uitermate tevreden

Nette werkmensen die verstand hebben van waarmee ze bezig zijn. Alles werd netjes afgedekt en na de werkzaamheden alles netjes opgeruimd. De uitleg was duidelijk. De arco bevalt ons goed.

Top, professioneel

Goede en snelle reactie / offerte. Goede snelle levering en monteurs zijn vakkundig, snel, netjes werk en mooi werk! Ga zo door !!

Netjes en professioneel gemonteerd

Airco in woonkamer en slaapkamer laten aanleggen. Hangt keurig en uitleg was prima!

Prima in all stadia

Vanaf het eerste gesprek met adviezen en offerte tot de installatie wordt het hele proces door HODI prima uitgevoerd. Zelfs een buitenleiding wordt probleemloos aangepast. Topservice.

Klantvriendelijk

Goed voorgelicht in de mogelijkheden met een airco. Netjes en secuur gewerkt tijdens het plaatsen.

Ik kan weer normaal leven in mn huis zonder koude te lijden.

Dit had k eerder moeten ondernemen. Jammer dat ik hier over te laat achter ben gekomen. Ik hoef maar 5% van de verwarming te gebruiken en ben meteen 1/2 minder stookkosten gaan betalen. Aanschaf van de koeltechniek is meer dan een winwin situatie omdat electriciteit alomvattend toch minder kost. Achteraf gezien. Had ik t maar erder geweten. K doe dit puur om de stookkosten de kop in te drukken want in de zomer zal ik die minimaal gebruiken omdat ik toch (denk ik) s nachts mijn ventilator zal gebruiken. Ik ben blij met de aanschaf van de hoedi koeltechniek.

Geweldig goed en zeer duidelijk.

Nagekomen wat is afgesproken. En alles zeeeeer proper achter gelaten.

Zeer vriendelijk en deskundig bedrijf.

Airco keurig geplaatst, alles heel netjes afgewerkt!

Doet wat ie belooft.

Uitstekende service, al jaren de beste in airco's.

Prima bedrijf

Komen alle afspraken na. Fijne mensen om een airco aan te laten leggen.

Perfect van A tot Z

Alles perfect verlopen, van advies, offerte, levering/ montage. Keurig gewerkt, een aanrader!

Vriendelijke installateurs, alles gaat in goed overleg, ruimen alles netjes op. Ben zeer tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Snelle en zeer nette plaatsing en afwerking van de airco.

Keurig gewerkt. Vriendelijke monteurs.

Top ervaring

Vaklui die met je mee denken en goed hun werk doen! Daarnaast juiste en eerlijke adviezen geven.

Hodi is een fijn bedrijf voor je airco-installatie.

Hodi werkt met professioneel materiaal, denkt mee, uitermate vriendelijke vakkundige monteurs en komt afspraken na.

Uitstekende service

De werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd door twee vriendelijke en uiterst bekwame installateurs. Het eindresultaat ziet er prima uit en voldoet geheel aan onze verwachtingen. Er werd netjes gewerkt en alles werd opgeruimd. Toen de installatie klaar was kregen we een duidelijke uitleg van de werking van de airco.

Vakkundige installatie

Zeer tevreden met de installatie van de airco. De plaatsing van units en airco in goed overleg. Daarnaast schoon opgeleverd en geen rommel achtergelaten. Alles werkt naar volle tevredenheid.

Bolderik 20

5374DG Schaijk