Super airco geleverd met een super snelle service

Dankzij de twee airco's die Hodi Koeltechniek geïnstalleerd heeft bij mij is een hittegolf totaal geen probleem meer. De koele kamers zijn dan een oase in de hitte.De installatie verliep perfect en na afloop werd alles keurig opgeruimd.

prima vakwerk en goede afwerking

2 airco s prima aangelegd en netjes en keurig afgewerkt. en zonder veel rommel. Alles keurig opgeruimd en verplaatste kasten keurig terug geplaatst.

super, netjes en vriendelijk

Hebben de airco besteld nadat ze thuis zijn komen kijken en alles netjes hebben uitgelegd Bij het plaatsen van de airco werken ze heel nauwkeurig en netjes Ruimen ook alles keurig op Zeker een aanbeveling voor andere

In alle opzichten SUPER

Super gedaan en een goede service !

Goed werk verricht

Kei blij tevreden met de airco, professionele monteurs die hun vak verstaan, goede uitleg, alles netjes afgehandeld, Hodi een dikke pluim.

Prima, netjes gewerkt

Alles is netjes achtergelaten

Top!!

Top!!

Prima advies, en prima plaatsing.

Na de laatste hitte van 40 graden waren wij het zat met al die warmte en met onze mobiele airco, veel lawaai aan ons hoofd en uiteindelijk werd het nog 25 graden in de kamer, en boven nog veel warmer. Op internet gezocht naar een airco-installateur in de buurt, zo kwam ik dus bij KODI uit. Gebeld en een afspraak gemaakt voor advies aan huis, verteld wat we graag wilden, advies was één binnenunit in de woonkamer, en één op de overloop op de eerste verdieping, en twee buitenunits tegen de zijgevel. Dag later offerte gekregen en akkoord gegaan, enkele weken later zijn airco's keurig netjes geplaatst, jongens hebben keurig netjes gewerkt. Tijdens de recente warme dagen met 30+ op de thermometer hebben de airco's geruisloos hun werk gedaan, alles bleef heerlijk koel op standje 1, ook boven bleven alle kamers koel, helemaal top, wat een verschil met de mobiele airco. Conclusie, tot op heden zeer tevreden met de twee Mitsubishi 3.5 Kwh. airco's

Vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Keurig netjes gewerkt door de monteurs. Wat ik ook prettig vind is het snelle antwoord per mail. Zelfs in de avond

Goed geheel

Fijne snelle communicatie, keurig werk, snel, aardige mensen zowel bij verkoop en instalatie. Alles netjes opgeruimd en al n paar dagen lekker koel gezeten.

Goed advies, concrete afspraken en vervolgens netjes geplaatst

Prettig om advies te krijgen van mensen die hun vak verstaan. Vervolgens een nette prijs overeengekomen en datum gepland voor de plaatsing van twee airco’s. Airco’s zijn netjes en snel geplaatst, ook geen rommel achtergelaten. Korte introductie gehad mbt de werking en onderhoud. Daarna de hele zomer kunnen genieten van een koele bovenverdieping.

Ik ben super tevreden!!

Gisteren hebben de mannen van HoDi bij mij een airco geplaatst. Ik ben super tevreden! Prima service, vriendelijk en deskundig personeel. Echt een aanrader voor iedereen! 👍🏻👍🏻

Goede keuze gedaan om voor Hodi Koeltechniek BV te kiezen

Klantvriendelijk. Netjes / deskundig gewerkt bij aansluiting airco. Duidelijk uitleg.

zeer vakkundige werkers.

komen de afspraak na. werken zeer netjes en opgeruimd. ik kan dit bedrijf zeker aan raden.

uitstekend bedrijf, prima service, leveren mooi werk af

(geen toelichting verder)

super

uitstekende uitleg netjes afwerken komt de afspraken goed na

top team

super ,prijs kwalitiet en meedenkende.

Wij zijn netjes, vakkundig en snel geholpen.

Alleen maar goed

Hij werd sneller geplaats dan we afgesproken hadden. Ook op de juiste plaats en tijd alleen maar TOP

Prima vakmensen

Netjes de mogelijkheden bekeken, advies uitgebracht en gelijk offerte. Nog eerder dan gedacht de werkzaamheden uitgevoerd en alles tiptop geïnstalleerd. Keurig alles opgeruimd en ruim de tijd genomen voor de uitleg van de werking en het benodigde (minimale) onderhoud.

Zij gaan voor het beste resultaat

Er werd meegedacht; niets was teveel Alles werd schpon en perfect opgeleverd

Super werk geleverd

Zeer klantgericht een mooi product geleverd, met een kwalitatief goede montage van de apparatuur

Edwin is vriendelijk en hij reageert ons vraag snel

Goede airco met redelijke prijs

Goed advies, vriendelijk en snelle levering

We krijgen snel iemand op bezoek om onze wensen af te stemmen en binnen 3 weken is bij ons het werk geleverd. Er was 4 uur werkzaamheden afgegeven en na 2 uur was alles netjes klaar en opgeruimd. Uitstekende vriendelijke service. In de toekomst schakel ik ze indien nodig weer in!

Goede service Correct personeel

Alles netjes gehangen alle rotzooi opgeruimd zeer goed tevreden

Bolderik 20

5374DG Schaijk