Heel snel geregeld! Mooi gemaakt, goede uitleg, en lekker koel!

Behulpzaam en snel

Goede duidelijke afspraak. Zeer behulpzaam. Snelle en duidelijke service

Airco voor thuis vakkundig en snel geinstalleerd!

Op de dag van de schouw kregen we de offerte al. De dag erna meteen al een afspraak kunnen maken voor installatie van de airco. Alles is vakkundig en snel geinstalleerd. De leidingen zijn heel netjes weggewerkt. Uit alles blijkt dat Hodi veel ervaring en kennis heeft en ik zou iedereen die op zoek is naar installateur voor een airco in huis aanraden om contact op te nemen met Hodi!

goed en toff

ik was zelf niet thuis. maar mijn vrouw wel zij vertelde mijn dat ze het goed gedaan hebben en alles netjes achter gelaten edwin en een colega hebben het gemaakt en hij werkt als een tierelier goede en eerlijk advies gegeven en daar hou ik van supper jongens

Afspraak goed na gekomen en alles keurig afgewerkten uitgelegd zijn er erg tevreden mee top

Top geregeld

Wij hebben 2 airco's laten plaatsen en zijn heel erg tevreden over Hodi. Alles is goed en netjes geregeld. De installateurs wisten waar ze het over hadden en het werkt naar volle tevredenheid.

Werken snel en schoon

De installatie ging zeer vlot alles netjes opgeruimd..De installatie zelf kan ik nog niet beoordelen deze hangt pas een dag.

Zeer ervaren monteurs leveren een mooi stuk werk!!!

Op een goede manier de airco aangebracht. Denkt mee met de klant!

Super netjes, duidelijke afspraak!

Prettig bedrijf, duidelijk en goed geregeld. Zeer aan te bevelen. Werken netjes en doen wat ze zeggen. Volgende keer weer naar Hodi!

Bied verschillende opties en niet per definitie de duurste

Fijn in omgang,oprecht en hardwerkend.

Prima bedrijf, nette monteurs; scherpe prijzen; goede afspraken

Wij hebben veel slechte ervaringen met de airco-branche maar nu hebben we eindelijk een betrouwbaar bedrijf gevonden waar niets op is aan te merken. Wij zijn er blij mee.

Duidelijke offerte, naar ondertekening hiervan duidelijke afspraak wanneer ze komen. Installatie zeer netjes aangelegd. Nemen de verpakkingsmaterialen mee terug en binnenshuis alles netjes opgeruimd en gestofzuigd. Duidelijke mondelinge instructie hoe de installatie werkt. Zeer tevreden, men weet wat de klant wilt en wat de klant verlangt.

Deskundig advies, snelle montage en netjes gewerkt.

Perfect! Vakkundig, snel en vriendelijk

Hele positieve ervaring. Duidelijke communicatie en vakkundig en vriendelijk personeel. Zou ze iedereen aanraden.

Vlotte service, keurig nette afhandeling tegen nette prijs

Na eerste contact werd er snel gereageerd. Huisbezoek om de situatie te bekijken was snel geregeld en voor het het wisten was de aanbieding in huis. We zijn erg blij met het keurig nette resultaat.

keurig en adequaat gewerkt en opgeleverd.

tevreden over plaatsing van de airco. goed meegedacht over de plek waar de airco hangt.

Zeer tevreden over de service en snelheid.

2 airco's laten plaatsen door Hodi. Waren in een ochtend klaar. Ruimen ook echt alles weer op, alsof ze er niet waren geweest. Heel tevreden, zou het zeker aanbevelen. Prijs/ kwaliteit een dikke 10!

professioneel en deskundig

In een ochtend de airco geplaatst. In de vooropname goed afgesproken hoe het werk zou worden aangepakt en uitstekend advies gegeven. De installatie ging perfect. Alles is netjes weggewerkt en opgeruimd.

Vak mannen met veel ervaring

Goed advies gekregen over het plaatsen van de juiste airco. Ook de montage is uitstekend en zeer netjes verlopen.

Alles volgens afspraak. Installatie is keurig, netjes en snel gegaan.

Goede ervaring met Hodi koeltechniek.

Professioneel

Aanvraag installatie, mogelijkheden, planning en installatie gaat professioneel en voldoet geheel aan de verwachtingen. Werken netjes en denken mee.

Uitstekend!

Goede service, snel in contact en in levering en ook vakkundig en netjes geplaatst. Niets dan lof! Nicole en Jan de Wit A. Kuyperborch 17 5241 HR Rosmalen Nb: als ook de factuur snel komt, is het helemaal perfect..:-)

Fantastisch

Super snel is de airco geïnstalleerd. Maar vooral erg vakkundig en zeer netjes gewerkt. Toen de monteurs weg gingen was het schoner als normaal

Tot nu toe is de service en kwaliteit erg goed.

Airco was goed en snel geplaatst. Service is het gehele proces goed geweest

Uitstekend!

Offerte snel opgenomen, afspraken nagekomen, goed monteurs die netjes werken. Eindresultaat mag er zijn.

Bolderik 20

5374DG Schaijk