Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Geven goede informatie, werken goed en snel en laten alles netjes achter

prima, zeker aan te bevelen

goed afgesproken, keurige montage, erg netjes gewerkt en ..........hij doet het prima

Kennis omzetten naar kwaliteit

Op voorhand had ik al helemaal bedacht wat ik wilde. Tijdens het eerste gesprek werd mij al duidelijk dat mijn ideen niet mogelijk zijn. Een goede onderbouwing waarom iets niet kan. Verder gesproken over de dingen die wel konden èn die dicht bij mijn wensen lagen. Ik heb 2 verdiepingen van airco laten voorzien. Ze hebben ze echt netjes geplaatst, weinig van buizen te zien. (Een van mijn eisen). Airco doet precies wat hij moet dien diir de juiste plaatsing op advies. Mocht je op zoek zijn naar een imstalateur, zou ik Hodi zeker aanbevelen. Op het moment dat ik ze wilde plaatsen hadden ze het enorm druk. Maar ik ben zo blij dat ik op hun heb gewscht

Alles naar wens uitgevoerd

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam, alles netjes opgeruimd

Heel goed en netjes

In een woord,keurig netjes ,en aan te bevelen

Vakkundig en netjes werk geleverd en goeie communicatie.

De monteurs zijn zeer vakbekwaam!

We zijn zeer te spreken over de werkwijze van de monteurs en hoe ze alles hebben gemonteerd. Op mijn vraag van, het is een hele klus antwoorde een monteur van, och ik vind het altijd een uitdaging! Dit zegt volgens mij al genoeg en altijd prachtig om zoiets te horen. Samen gevat twee hardwerkende monteurs die ook nog eens de hele boel top hebben aan gelegd!

Deskundig

Netjes gewerkt.

perfect

De monteurs hebben perfect werk verricht en in zeer korte tijd en ook nog eens zeer professioneel.

Goed!

Was al bekend met Hodi en daardoor door hen mijn nieuwe airco laten aanleggen. Goede en vriendelijke service. Een aanrader!

100% tevreden

Wij hebben al verschillende mensen het advies gegeven Hodi te bellen alles is perfect en met met zorg afgewerkt en achtergelaten

Prima. Airco's netjes geleverd en geïnstalleerd

Inmiddels 3 airco's laten installeren in fasen. Zijn meedenkend, flexibel, zeer nette installatie en werken erg netjes. Medewerkers allen erg vriendelijk.

Zeer vakkundige en creatieve vakmensen

Mijn airco installatie was nogal complex en ik wilde graag geen lelijke leidingen in het zicht. De vakmensen van Hodi hebben dit heel creatief en vakkundig opgelost. Het heeft hen veel extra werk gekost, maar dat hebben ze gedaan zonder meerprijs.

Prima netjes gedaan

Prima netjes gedaan

Uitmuntend!

Het gehele traject, van het schouw bezoek, het bestellen tot de installatie is vlekkenloos en snel verlopen! vandaar de 5 sterren.

Goed werk!

Plaatsing was zo gepiept en konden meteen verkoelen

Netjes bedrijf

Kennis van zaken.

Wij willen ook nog een airco in de slaapkamer,dus kom maar een keer langs voor een offerte

Alles klopte, uitstekend.

Goede info bij intake, duidelijke offerte Afspraken voor installatie klopten. Plezierige monteurs, goed overleg over plaatsing van units, opruimen na installatie, praktisch advies over gebruik. Aanbod om bij vragen contact op te nemen. Reeds twee nieuwe klanten door mijn aanbeveling bij derden.

Netjes

Prima service, duidelijke uitleg en prettige mensen die installeren.

Deskundig en vriendelijk

Deskundig, vriendelijk, snel en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding!

Keurig op tijd en deskundige installatie

Precies op de afgesproken tijd aanwezig, na korte rondleiding waar e.e.a. moest komen, snel aan t werk. Monteurs werken netjes, zijn klantvriendelijk, denken mee. Na afloop , stofzuigen en de boel netjes achterlaten, goede uitleg en al t afval wordt meegenomen.

Professioneel advies en uitvoering

Allereerst kregen we en helder advies over de airco en onze situatie. In de stromende regen werd de airco aangelegd. Alles is netjes afgewerkt en voldoet aan onze verwachtingen.

Super tevreden en zeker nu met deze temperaturen. Wij slapen heerlijk. Goed advies gehad en keurige plaatsing. Geen rotzooi of iets achtergelaten. Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat er altijd wel ruimte moet blijven om te verbeteren. Maar voor ons zeker 5*. Zeker aan te bevelen. En al gedaan ook!

Bolderik 20

5374DG Schaijk