Vlotte en Professionele Installatie

Airco (met buitenunit) is vlot, netjes en professioneel geïnstalleerd. Ben zeer tevreden!!

Fantastische installatie

Goede installatie, prettige medewerkers die hun vak verstaan, keurige afwerking en ruimen de rommel keurig op. Boven verwachting!

Prima keuze

Snel, netjes, goede uitleg

perfect

vanaf het informatie bezoek van Bert tot en met de oplevering van de airco niets als lof. De zeer correcte en vriendelijke monteurs denken met je mee en doen er alles aan om aan je wensen te voldoen.

Vakmanschap!!

Vakmanschap! Ik was op zoek naar een goed bedrijf dat mijn airco ,s kon installeren Bij kennissen zag en hoorde hoe hier gewerkt was. Ik heb bekeken hoe het leidingen tracé was ,alles was netjes weggewerkt Toen heb ik besloten Edwin uit te nodigen voor een offerte te maken voor 2 airco;s Het tracé dat ik bedacht had was niet het gemakkelijkst, maar “bijna”alles was mogelijk! Nu is alles gemonteerd door Ton en zijn collega waar ik zeer tevreden over ben ,netjes gewerkt en vooral vakkundig met div lassen in het tracé Ik heb ondertussen weer een aanbeveling voor Hodie gedaan in mijn kennissenkring

Heel goed

Goede service klantvriendelijk Kijken goed wat je wensen zijn

Snel en correct

Alles heel prettig van meedenken en offerte tot plaatsing. Netjes gewerkt en ruimte ook keurig achtergelaten.

Kwaliteit airco’s en geheel naar wens geïnstalleerd

Luisteren goed naar je wensen, en geven daarna een eerlijk advies....het plaatsen/installeren is op tijd en heel netjes uitgevoerd en alles wordt daarna netjes opgeruimd en meegenomen.....ik ben heel tevreden!

Goede en prettige service !

Prima bedrijf ! De afspraken worden goed nagekomen. Professioneel en prettige medewerkers. Wij zijn zeer tevreden !

Vriendelijk en werken heel netjes

waren precies op tijd waren vriendelijk en ik heb na afloop niks geen rommel gevonden. Werken heel schoon en keurig zal hun zeker aanbevelen.

Heel erg netjes gewerkt

Goede afspraken goede service

Contact vooraf en tijdens installatie verliep zeer prettig.

supertevreden

Goede service; kundig en vriendelijk personeel. Komen afspraken na.

Zie onderstaande

De heren hebben keurig, snel en hard gewerkt. Ruimen ook alles netjes op. Een tevreden klant.

Goede Service

De service met installeren was goed. En van de zomer kijken of alles werkt !!

Goed geregeld, netjes gemonteerd voor een nette prijs

Goed geregeld Netjes gemonteerd Nette prijs

Professioneel en vriendelijk

Dit team van Hodi (2 vast en een BBL-er) waren professioneel, vriendelijk en hebben alles perfect afgewerkt. Gewoon prettige mensen die meedenken en zich bewust zijn dat ze in een bestaand huis aan het werk zijn en dus netjes alles wegwerken en opruimen. Wat me ook opviel dat alle buiten leidingen weggewerkt werden ook al koste dat wat meer moeite en geld. Aan de voorkant zie je geen enkele leiding lopen, alles werd netjes weg gewerkt via regenpijp en/of onder de dakpannen. Perfect! Ik kan deze firma absoluut aanraden voor een installatie.

Netjes opgeleverd en alles in overleg

Ontzettend tevreden over zowel het verkoopproces als het plaatsen en opleveren. Goed advies gekregen tijdens de verkoop waarbij de airco afgestemd is op onze situatie. Niet het gevoel gekregen dat we voor de duurste oplossing moesten gaan maar voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het plaatsen is ook in overleg gebeurd waarbij diverse opties doorgenomen zijn. Ook de uitleg over de werking was prima. Mocht er iets zijn of onduidelijk zijn gewoon bellen.

Keurig en correct

Goed advies, keurige montage, nette monteurs, niets op aan te merken.

Vakmensen

Zeer netjes en deskundig.

Correct en snel aangelegd

De airco is snel aangelegd. Daarna is alles opgeruimd en is de werking toegelicht. Correct personeel.

Netjes gewerkt,aardige jongens!

Prima werk zoals besproken en voor een betaalbare prijs.

Goede service, levering en montage volgens afspraak.

Super goed bedrijf

De airco’s goed en netjes opgehangen. Goede uitleg gehad. Was een goede keuze om bij HODI aan te kloppen.

Goed, snel en zeer netjes gewerkt met een prima resultaat.

Bolderik 20

5374DG Schaijk