Snel geïnstalleerd en de leidingen zijn mooi weggewerkt

Ze denken goed mee over hoe de airco het mooiste opgehangen kan worden en hoe de leidingen eventueel buiten het zicht weggewerkt kunnen worden. Ze zijn duidelijk over de levertijd en werken snel.

Zo hoort het te gaan

Erg fijn advies gekregen, duidelijke afspraken en deze worden nagekomen. Na oplevering een opmerking geplaatst via mai. Er word snel contact gelegd en het probleempje was erg snel opgelost. Ik mag echt zeggen. Zoals je verwacht, word er gewerkt. Netjes, open staan voor verandering en advies daarover. Ik ben erg blij met Hodi. Bedankt voor alles.

Fijn bedrijf.

Meerdere keren zaken gedaan met dit bedrijf, komen afspraken na en leveren goed werk.

Orde is snel en correct uitgevoerd

Orde is snel en correct uitgevoerd

Uitstekende service, deskundige installateurs

Vriendelijk, snel, deskundig, prima comminicatie….

Een nieuwe split airco gekocht Personeel erg vriendelijk en snel geïnstalleerd

Heel netjes en ook snel en secuur gewerkt ,alles duidelijk uitgelegd en geïnstalleerd,wij zijn zeer tevreden.

Goed advies en vakkundige plaatsing van de airco-installatie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.

Vakkundig

Afgelopen maand is bij ons de airconditioning geplaatst. Ging erg soepel die door vakkundige mensen zijn uitgevoerd. Ik ben erg tevreden met mijn airco en het is ook mooi afgewerkt. Tevreden!

We hebben een goede keus gemaakt

Uitstekend en niet te duur.

Ze denken met je mee, werken netjes en achteraf betalen wekt vertrouwen.

meermaals zeer correcte dienst geleverd

meermaals prima werk opgeleverd!! Tevreden en spoedige levering. Alles volgens afspraak en boven verwachting fraai en schoon gewerkt.

Topbedrijf!

Goed advies, prima offerte en snel geplaatst door ervaren, vakkundige en vriendelijke medewerkers. Ik beveel Hodi van harte aan!

maken duidelijke afspraken en komen deze prima na

prima uitwerking

Expert in plaatsing en levering

Contact snel gelegd, persoonlijk advies en levering accuraat en netjes. Zelfs het leggen van de leiding tijdens een verbouwing werd perfect uitgevoerd.

Goed maar wel een technische opmerking

Snelle offerte en marktconforme prijzen. Installatie op tijd en netjes uitgevoerd. Alleen de electra buiten was ondeskundig aangesloten dus dat hebben we opnieuw moeten laten doen.

Super en netjes jullie mannen

Netjes gewerkt en zeer vriendelijk compliment voor de mannen

Goede service prima kwaliteit

Vriendelijk en correct, levering volgens afspraak en goed product. In het verleden ook al een airco gekocht voor een ander huis. Service en onderhoud is prima.

Geweldige service

Geweldige duidelijke offerte en geweldige monteurs

Hodi denkt mee en levert zoals afgesproken

Hodi denkt met de klant mee en komt hun afspraken na. Ook het leveren duurde bij ons niet lang. We hebben meteen gebruik gemaakt van de airco.

Vakkundig!

Goed advies en alles geregeld zoals afgestemd. Klasse!

Zeer goed net bedrijf komt afspraken na.

Van begin tot het eind netjes gewerkt . Nemen ook alle verpakkingsmaterialen mee.

Bolderik 20

5374DG Schaijk