Super service, levering en product.

Makkelijk voor een geweldig kerstdiner.

• Product (hoofdaankoop): Ham

Absoluutniet top!

Niet goedkoop maar het hele pakket van product tot eindresultaat is top, goed doordacht en met zorg uitgevoerd waardoor wij zeer tevreden zijn over het geheel. populair gezegd : je wordt ontzorgd. Dit jaar de nieuwe kalkoenvulling geprobeerd: echt een aanrader! Verder ook de eendepoten, ook bijzonder lekker!

Dik tevreden

Al twee jaar op rij de kalkoen gegeten. Dit jaar de speciale vulling. Een topper! De communicatie is top. De levering is super goed georganiseerd. De instructies zijn duidelijk en to the point. Het resultaat is heerlijk! Een absolute aanrader.

Gewoon super

Constante kwaliteit. Heerlijke Kalkoen met vulling. Gemakkelijke bereiding. Goede en duidelijke bezorging.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Je krijgt wat beschreven word.

Was mijn eerste ervaring maar zeker voor herhaling vatbaar! Duidelijke uitleg van hoe de kalkoen te bereiden. Thermometer was ook fijn. Nog nooit had ik een kalkoen bereid maar ging heel erg goed! Ga zeker nog een keer bestellen.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Lekker en makkelijk te klaar te maken.

Gevulde halve kalkoen besteld. De kalkoen zelf was lekker echter de vulling was niet aan ons besteed. Deze had was ons betreft mínder papperig mogen zijn en had meer smaak en bite mogen hebben. Het bereiden ging niet volgens de meegeleverde bereidingswijze maar dat had te maken met mijn elektrische oven. Al met al toch een heerlijke kalkoen met 6 personen gegeten.

Grandioos.

Voor het zoveelste jaar op rij de hele gevulde kalkoen geserveerd. Valt altijd in de smaak. Bij ons al jaren de traditie op Kerstavond. Dit jaar een extra gast aan tafel gehad die nog nooit kalkoen had gegeten en vond het heerlijk. Kalkoen zoals gewoonlijk snel te bestellen, keurig op tijd geleverd en makkelijk te bereiden. Bijna geen omkijken naar en daarom rustig de tijd om andere etenswaren op tijd klaar te hebben. Ook dit jaar weer een dikke 10 voor Boers&Boers.

Een topervaring

Onze kenningsmaking met Boers&Boers! Voor het eerst, in mijn lange reeks Kerstdiners, o.a. een (halve) gevulde kalkoen geserveerd als onderdeel van een buffet. Superlevering, mooi op tijd, heel verzorgd, de vrij hoge bezorgkosten zijn hun geld echt wel waard. Een mooi stuk vlees, wat ik wel wat moeilijk vond snijden. Volgend jaar wordt het denk ik, de rollade....Evenwel: een heel duidelijke bereidingswijze en (ondanks dat we veel te doen hadden in de keuken buiten het kalkoentje om) leuk om te doen zo.. Heerlijke vulling...Kortom genoten

Prachtige producten

Heerlijk gegeten van de gevulde kalkoen met goede jus. Als voorgerecht de kreeften soep ,zoals die hoort en de sticky toffee pudding met vanille roomijs. Bezorging in mooie verpakkingen, uitgebreide bereidingswijzen en daardoor geen mislukkingen of stress! Kan het iedereen aanbevelen.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen heel, ongevuld

Een echte aanrader, goede kwaliteit en service

Een echte aanrader. Goed vlees, netjes verpakt en volgens afgesproken tijd afgeleverd. Instructie bereiding duidelijk.

zeer goed

Deze Kerst voor het eerst besteld maar zeker niet voor het laatst. De halve gevulde kalkoen was ruim voldoende voor 6 personen en iedereen vond het super lekker. Via de webside besteld en prima bezorging. Zo handig alleen maar in de oven schuiven en de kerntemperatuur in de gaten houden.

Heerlijk!

De hele gevulde kalkoen met extra kruiden besteld. Op vooraf bepaalde tijd geleverd. Het ontdooien in koelkast duurde 3 dagen, was ruim op tijd voor Kerst. De bereiding is eenvoudig en het was een succes aan tafel. Aanrader!

Héérlijke traktatie!

Heerlijk gegeten,niet alleen gesmuld van de kalkoen,maar zeker ook van het nagerecht,sticky tofee pudding! Al met al,een feestelijke aanrader !!

Helemaal top!

Hele goede service en een fantastische kalkoen!!! Op naar de volgende kerst!!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen heel, ongevuld

Wederom prima!

Bestellen gaat makkelijk, bereiden gaat prima volgens de bijgeleverde bereidingswijzers. Bestelling compleet Goede aftersales (paar jaar geleden)

Heerlijk en exclusief.

Voor de tweede kerst op rij een gevulde halve kalkoen besteld bij Boers en Boers. Deze werd keurig op in het afgesproken tijdslot bezorgd. Aan de hand van de duidelijke beschrijving zet je heel eenvoudig iets heerlijks en exclusiefs op tafel. Gewoon topklasse!

Heerlijk!

Ons 2e jaar bij Boers en Boers. Héérlijke kalkoenrollade, beide soorten. Perfecte beschrijving hoe klaar te maken erbij, kan niets mis gaan. Ook de bij-recepten op de site zijn zeer de moeite waard. De sauzen en pudding, je waant je in typisch Schotse sferen. Wat ik ook heerlijk vind is het gemak, je bestelt ruim van te voren en het wordt stipt op tijd aan de deur afgeleverd, scheelt veel boodschappen stress voor de kerst. Dit jaar ook de vis besteld als voorgerecht zalm forel en paling !

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld glutenvrij

heerlijke kalkoen en bijbehorende producten

Kleine tip, in de handleiding, overigens prima handleiding, staan bereidingstijden vermeld. Wij hadden de timing van alle nevengerechten afgestemd op deze exacte tijden en hier zit een addertje onder het gras want je moet wel de juiste vermeldde kerntemperatuur hebben. Mss in de beschrijving opnemen dat tijden een indicatie zijn en dat deze tussen 30-60 minuten kunnen afwijken. Dus geen kritiek maar aanvulling voor de hobby kok.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Luxe eten in een handomdraai.

Heerlijk eten, wat aan de deur gebracht wordt, met duidelijke beschrijvingen voor een makkelijke bereiding. Kwaliteit.

• Product (hoofdaankoop): Ham

een geweldig product

Wij bestellen al een aantal jaren een gevulde kip of kalkoen en nu een een rollade. De smaak is geweldig en vooral de vulling. Op de website heb je voldoende keuze om je Kerst tot een succes te maken.

Voor herhaling vatbaar

Voor alles is een 1e keer, dus ook voor het eten van kalkoen tijdens Kerst. Vooraf via mail contact gezocht over grootte, past hij wel in elke oven, en levering. Direct antwoord terug, heb ik als erg fijn ervaren. Voorbereiding kalkoen was prima te doen met zeer duidelijke bijgevoegde instructies. We hebben heerlijk gegeten en is voor herhaling vatbaar.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Ik kan shinen dankzij boers en boers

Top producten met goede en makkelijke bereiding. Leuk om vooraf uit te zoeken en met kerst mee bezig te zijn. Ik ben echt geen topkok, maar danzij boers en boers krijg ik veel complimenten. Wij hadden vorig jaar de gevulde kalkoen en ham. Dit jaar aangevuld met paling, garnalen en nog wat bij producten. Je krijgt alles geleverd in een koeltas. Handig ook, hoef je zelf niet te shoppen hiervoor. Volgend jaar bij ons weer boers en boers met kerst!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

de eerste kalkoen in mijn leven, nooit meer anders! Fantasich!

een en al lof! Naast het feit dat de kalkoen super lekker was, mals en alles behalve droog, was alles super goed verzorgd. Ik bestelde de kalkoen twee weken van te voren online. ik koos voor ophalen in Harmelen en ook dat was super goed verzorgd. Aldaar twee flessen bijbehorende wijn mee genomen. Instructies waren ook super duidelijk. En mijn gasten waren allemaal super onder de indruk toen de kalkoen aan tafel werd aangesneden. Iedereen zat te smullen. Wij waren met 9 personen en hadden dus ruim voldoende aan de kalkoen die uiteindelijk 4,3 kg was.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Top producten met top service

Makkelijk te bestellen op duidelijke website. Superfijn dat we ook konden afhalen. Producten werden goed verpakt geleverd. Duidelijke receptuur, kind kan de was doen. Bijzonder smaakvol resultaat!

Waanzinnig lekker kerstdiner

Echt een aanrader, prachtige producten, hele goede levering en beschrijving om het te maken. Was een groot succes, volgend jaar zeker weer!

• Product (hoofdaankoop): Beef Wellington

Witdonk 20