Overzichtelijk, vertrouwd en zeer de moeite waard!

Prachtig pakket, strakke planning, schitterend product en een heerlijke ervaring. Altijd spannend om met een huis vol iedereen tevreden te stellen. Met de kalkoen van Boers en Boers was het dit jaar geen enkel probleem. Bijna jammer dat we dit jaar kerst ergens anders vieren...

Formidabel.

Alles goed verzorgd en zeer smakelijk. Kan het warm aanbevelen.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Top georganiseerd en perfecte levering. Zeer lekkere producten!

Wij hebben genoten van een heerlijke gevulde kalkoen en feestbrood van Broodheeren. In één woord heerlijk. De organisatie en levering was perfect geregeld.

Geweldig!

Voor het 3e jaar een kalkoen van Boers&Boers en dit jaar was de beste! Supermals was ie en heerlijk van smaak. Wel de oven een paar graden lager gezet en er uit gehaald op 2° minder dan de aanbevolen temp. En lekker ingesmeerd met gamebird-rub. Volgend jaar weer en dan gaan we op de Kamado proberen. We hebben er 2 dagen van gegeten met 10 man, de derde dag soep gemaakt van de restjes, niets verspild dus!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Onze gevulde kalkoen van 5kg kwam netjes op tijd aan, waren met 11 pers, maar was desondanks veel te veel. Volgende keer misschien een kleinere nemen.

Vorig jaar beter

Dit jaar hebben wij de gevulde kalkoen met extra kruiden en vijgen besteld. Wij (onze familie met 20 personen ) waren het er unaniem over eens dat wij de kalkoen vorig jaar lekkerder vonden. Maar ja over smaak valt misschien niet te twisten. Maar ook dit jaar waren wij blij met Boers &boers Top jongens wat jullie doen Vanuit een sneeuw wit Vlierden wensen wij jullie een heel fijn 2026 en ga door met jullie mooie werk groetjes, Franca en Gerard Brouwers

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Ieder jaar veel plezier met het bereiden en wederom heerlijk.

Heerlijke gevulde kalkoen

We hebben voor kerstavond de gevulde kalkoen van 3,5 kg besteld samen met jus de veau. We aten met 8 personen en hadden ruimschoots genoeg. De kalkoen was heerlijk en de jus was perfect

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Zeer goed kalkoenvlees met duidelijke instructies voof de bereiding.

Voor het eerst kalkoenrollade besteld bij Booers en Boers via website. Zij bieden een zeer uitgebreide keus aan kalkoen, en andere producten. We hadden gekozen voor de speciale kerst/seizoensvulling van de rollade. De kalkoenrollade hebben we bereid volgens de instructies op de website. Het vlees was heerlijk mals met een heerlijke vulling. We gaan zeker nog wel eens keer kalkoenvlees bestellen bij Boers en Boers. De informatie over de bezorging was duidelijk, en de bezorging was op de aangegeven tijd.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoenrollade

Kwaliteit, smaak, communicatie en levering excellent!

In 2025 voor het eerst bestelling geplaatst voor gevulde kalkoen, geglaceerde ham en beef wellington. Met een aantal kritische Engels gasten aan de kersttafel was ik wel benieuwd naar de reacties. Die waren meer dan lovend. Outstanding! De kwaliteit van het vlees is excellent, het bereiden simpel dankzij duidelijke instructies, de smaak super lekker. De communicatie is helder, je krijgt een beperkt timeframe waarbinnen geleverd wordt, daar houdt men zich keurig aan, je hoeft dus niet een hele dag op de kalkoen te wachten. Ben echt onder de indruk van dit bedrijf en de wijze waarop ze alles geregeld hebben. Als ik volgend jaar weer thuis eet, dan zal ik zeker weer een bestelling plaatsen!

De XL kalkoen was top!

Wij hebben de 5,5 kilo kalkoen klaargemaakt op Big Green Egg. De beschrijving op de Boers en Boers website was prima, vanaf het ontdooien tot de bereiding. Ook het youtube filmpje was handig. Na bereiding heeft de kalkoen nog een klein uur in folie staan wachten tot wij gingen uitserveren en de temp was nog prima. Het was in 1 woord geweldig, onze gasten waren onder de indruk.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Uitstekende hertenrugfilet met heerlijke portsaus

Wij hebben zoals de voorgaande jaren weer ons vlees besteld bij Boers&Boers. De kwaliteit was weer uitmuntend. Heerlijke portsaus erbij besteld. Ons gehele gezelschap heeft heerlijk gegeten. Dit jaar had ik voor het eerst het kerstbrood erbij besteld. Ook dit was een heerlijke ervaring. Er zat ook nog een leuke attentie bij de aflevering. Ik zou zeggen, tot volgend jaar!!

• Product (hoofdaankoop): Herten/Reerugfilet

Uitstekend!

Vanaf jullie eerste jaar heb ik de gevulde kalkoen en de ham besteld. Dit jaar de kalkoenrollade en ham. We zijn altijd meer dan tevreden. Altijd op tijd bezorgd door jullie (altijd neet-) bezorgdient

Wat was het een feest!

We hebben nog nooit zo’n makkelijke kerst gehad. Met al die diëten tegenwoordig. Gluten vrij is de meest moeilijke. En wat een gemak, een grote kalkoen met glutenvrije vulling. Eenvoudige te breiden volgens de aanwijzing. En de recepten van de bijgerechten van de site maakte het helemaal compleet. Dank hiervoor.

Heerlijke gevulde kalkoenrollade

Kalkoenrollade met extra ingrediënten voor de kerst besteld. 22/12 op uitstekende wijze bezorgd. Goede bereidingsinformatie op de website. Heerlijke rollade, die door alle aanwezigen hoog werd gewaardeerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoenrollade

Weer fantastisch genoten van de topproducten deze kerst (kalkoen en wild).

Dit was niet mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste, heerlijk genoten weer met de familie. Het is een topassortiment, makkelijk te bereiden, hele goede service en daarmee goed om voor een grotere groep een heerlijk feestmenu te bereiden. Ook de extra's uit het assortiment zijn van topkwaliteit (wildstoof, groeten, jus, voorgerechtjes, sauzen)

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Van A tot Z perfect geregeld en topproducten (kalkoen gevuld)

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Viel bij de gasten in de smaak

Fijn dat de kalkoen mooi in plakken gesneden kon worden, omdat het karkas was verwijderd. Vulling prima - neutraal. Jus prima! Bezorging op afgesproken tijdstip.

Voortreffelijk

Vanaf de bestelling tot het laatste hapje, alles perfect in orde. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Heerlijke kalkoen, perfecte beschrijving van bereiding erbij

De kalkoen was heerlijk en helemaal goed gelukt! Mede dankzij jullie uitgebreide beschrijving voor de bereiding! Super fijn en duidelijk. Iedereen vond het heerlijk en het was ruim voldoende voor het aantal personen Ik zal jullie site bij anderen onder de aandacht brengen als ze overwegen een kalkoen te bereiden.

fantastische kerstmaaltijd

Onze wel gemeende complimenten voor het team van Boers&Boers!!! ⦁ Wildsoep en Hazepeper: voltreffers, rijk van smaak! ⦁ Begeleiding: spruitjes/spek, stoofpeertjes, cranberry en de PinotNoir uit Alto Adige: perfect! ⦁ De Ultieme Kaas Selectie: fantastische smaak combi (zeer bijzonder de "Fiore Oudwijker"). ⦁ Koffie met fstbrd: nog nooit zo'n lekker feestbrood geproefd. Kortom: we hebben van een fantastische kerstmaaltijd genoten!

• Product (hoofdaankoop): Wildstoof/Hazenpeper

Dit jaar hebben we voor de eerste keer een grote kalkoen besteld . We vonden het best spannend of het zou lukken . Met de prima instructie is het heel goed gelukt en was het heerlijk .

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Kwalitatief hoogwaardig en goede service

Wat hebben genoten met kerst ! De gevulde kalkoen was echt fantastisch. De beenham was ook van zeer goede kwaliteit. Ga hier zeker met de volgende kerst weer bestellen. Service was ook top. Micha

Kerst 2025

De kerstbrood van Broodheeren is zonder twijfel één van de lekkerste kerstbroden die ik in tijden heb gegeten. Werkelijk fantastisch: heerlijk smeuïg en vol van smaak. Als voorgerecht genoten we van de traditionele hazenpeper. Puur, perfect bereid vlees waarbij de smaken volledig tot hun recht kwamen, zonder overdadige kruiden of smaakmakers. Precies zoals het hoort. Daarna volgde de gevulde kalkoen, en ook die was ronduit geweldig. Perfect gaar, absoluut niet droog en met een vulling die oprecht heerlijk was. En alsof dat nog niet genoeg was, waren ook zowel de edelhertrollade als de ree­rugfilet van uitzonderlijke kwaliteit. Alles was simpelweg overheerlijk. Maar de échte shout-out gaat naar de communicatie en service. Die overtrof werkelijk alle verwachtingen. Alles was tot in de puntjes geregeld, met als doel om je een perfecte kerst te bezorgen – en dat is meer dan gelukt. Ik kan nu al niet wachten tot volgend jaar om opnieuw te genieten van deze heerlijke producten én de fantastische, klantvriendelijke service.

Fantastisch!

Dit jaar voor de beef wellington gekozen. En ook nu weer onder de indruk, zo’n heerlijk mals stuk ossenhaas, echt fantastisch. Zo goed verzorgd, hoe het bezorgd wordt, incl thermometer. Super tevreden over deze aankoop weer!

• Product (hoofdaankoop): Beef Wellington

Witdonk 20