Veel wild besteld, alles even goed!!

Volgend jaar weer!!!

• Product (hoofdaankoop): Overig

Fantastische hertenrug en service!

De producten die wij hadden besteld waren fantastisch: heerlijke hertenrug en de jus de veau was ook geweldig lekker! Het zou 23 dec bezorgd worden maar ik had hem al voor 20 dec nodig. Het bleek even puzzelen te zijn of dat mogelijk was maar het is gelukt; we konden hem 19 dec ophalen. Heel blij ook met de service.

Fantastisch

Voor het 4e jaar kerst gevierd met de producten van Boers & Boers. Kwaliteit, informatievoorziening en service zijn top! Een onbezorgde voorbereiding kerstmaaltijd gegarandeerd.

Kerstdiner

Het bedrijf Boers en Boers blijft in mijn agenda staan als top leverancier voor mooie gerechten waar ik mezelf niet aan ga wagen tijdens de kerstdagen.

Wat een spektakel stuk!

De kalkoen was een echt kerstmoment! Een heerlijk gerecht, zó prachtig om op tafel te zetten en makkelijk te bereiden.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen heel ongevuld

Aanrader

Zeer nette service! Alles super mooi in een koeltas aangeleverd gekregen, goed verpakt en de nodige uitleg , hoe klaar te maken. ( en dat was niet moeilijk) De turkey paupiettes,waren heerlijk gevuld en sappig en mals na bereiding.

• Product (hoofdaankoop): Turkey Paupiettes

Het was weer geweldig!

Het is voor ons bijna traditie dat Boers & Boers onze kerstdiners verzorgt, althans wat het aanleveren van de ingrediënten betreft. Die zijn ieder jaar weer van onberispelijke kwaliteit. Kalkoen, reerugfilet, hertenrugfilet, wildstoof: we hebben het allemaal uitgeprobeerd en het was altijd voortreffelijk. Ook de website, service en bezorgdienst zijn top. Kerst 2026 wordt voor ons weer een Boers & Boers festijn!

• Product (hoofdaankoop): Herten/Reerugfilet

Mooie, eerlijke producten, en met zorg (voor)bereid en bij je thuis gebracht.

Wij zijn super tevreden en dat heeft er toe bijgedragen dat we genoten hebben van de kerstdagen !!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoenrollade

Heerlijk!

Het wildstoofvlees en de bijgerechten zoals de stoofpeertjes, cranberry compote en de rode kool met appeltjes smaakten allemaal heerlijk en waren erg makkelijk klaar te maken.

• Product (hoofdaankoop): Overig

De wildsoep, reerugfitel, wildstoof met de rode kool, stoofpeertjes cranberry en de wijnen waren in 1 woord geweldig. Alles ook mooi verpakt . Dit jaar weer top bedrijf

Het was weer geweldig

De kerstmaaltijd was weer een succes. We waren met 7 volwassenen en 8 kinderen en iedereen heeft genoten van de gevulde kalkoen en toebehoren. Het smaakte prima en de hoeveelheid was ruim voldoende. Zowel de communicatie via de mail en de bezorging zijn keurig verzorgd. Dus niets dan lof. Wanneer je zeker wilt zijn van een goed product is dit zeker een aanrader.

Prachtig product

Gevulde kalkoen besteld, heel makkelijk te bereiden. Smaakt voortreffelijk, levering perfect, conform afspraak.

perfect geregeld

voor het eerst met kerst een gevulde kalkoen besteld, nooit eerder klaargemaakt. Alles was perfect geregeld van de bestelling via de website, bezorging en de indo vooraf de bezorging. zelfs de download voor bereiding van de kalkoen was perfect en de kalkoen smaakte heerlijk. Bedankt voor deze super prettige ervaring

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

De kalkoen was weer een grandioos succes!!

Als Kerst bij ons wordt gevierd, bestellen we bij jullie een gevulde kalkoen. Top product, heerlijke vulling, dit jaar ook lekkere kaasjes besteld. De hele organisatie vanaf bestelling tot thuisbezorgen loopt enorm soepel, heel knap.

Geweldige kwaliteit en service

Omdat ik te weinig besteld had heb ik op het laatste moment contact gezocht of er nog voorraad van het product aanwezig was. Dit was het geval en we konden het ophalen. Ook dit was prima verzorgd en men had er zelfs een diepvrieselement bijgedaan om het vlees tijdens de terugreis koud te houden. Chapeau!

• Product (hoofdaankoop): Wildstoof/Hazenpeper

Nadat je besteld hebt krijg je de tijd wanneer ze komen. Op de site staat precies vermeld hoe de gevulde kalkoen bereid moet worden En lekker dat die dan is en gewoon met een mes aansnijden. Nog wat jus erbij nou je kunt niet meer stuk en geen stress wat je moet gaan maken Volgend jaar maar weer

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Mijn eerste ervaring met Boers en Boers is heel goed. De mails waarmee je op de hoogte wordt gehouden zijn duidelijk en informatief. Ook over de levering wordt je goed geinformeerd. De kwaliteit van de producten en de aanwijzingen voor het bereiden zijn uitstekend. Kortom niets dan lof! Jammer dat ik het bestelde schort niet heb ontvangen (in plaats daarvan wel de keukenweegschaal die ik cadeau kon doen).

• Product (hoofdaankoop): Turkey Paupiettes

top kalkoen en simpel te bereiden

smaakvol en echte blikvanger voor het kerstdiner. eenvoudig te bereiden en heerlijke vulling

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Ik heb jaren de kalkoenen uit Engeland via Boers en Boers gehad,die waren uitstekend.Deze vond ik geweldig‼️

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Een klassieke kerstkalkoen die écht niet kan mislukken

Al jaren wilde ik een keer de échte klassieke gevulde kalkoen maken voor het kerstdiner. Met de gevulde kalkoen van Boers en Boers is dat meer dan geslaagd. Van het bestellen tot het ontdooien en uiteindelijk de bereiding: alles is tot in de puntjes geregeld. De meegeleverde bereidingsinstructies zijn helder en zo duidelijk dat het eigenlijk niet mis kan gaan. Het resultaat is een prachtig mals stuk vlees, royaal van formaat en perfect voor een feestelijk diner. De apart mee te bestellen jus maakt het helemaal af en tilt het gerecht echt naar een hoger niveau. Wil je met kerst iets bijzonders op tafel zetten dat indrukwekkend oogt, heerlijk smaakt én waar je zelf niet de hele dag stress van hebt? Dan kan ik Boers en Boers van harte aanbevelen. Een echte aanrader voor een zorgeloos en memorabel kerstdiner.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Klantenservice de bestelde producten perfect

TOP

Alles fantastisch, zoals altijd heerlijke gerechten, wel 2 kazen zonder houdbaarheidsdatum en geen reactie op mail. Overigens altijd wel snel en correcte reacties. Keurige bezorging ook weer.

Top-kalkoen voor kerst

Begin december een gevulde kalkoen van 5 kg besteld. Tijdig voor kerst geleverd in een koeltas. Goede vulling en kookinstructies. Voldoende voor de 15 tafelgenoten. We hebben er enorm van genoten. Prijs-Kwaliteit OK.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Heerlijke smaakvolle kwaliteit producten!

Kalkoenrollade dit keer besteld en werd niet teleurgesteld. De wildsoep, portjus en rode kool pasten er perfect bij. Héérlijk gegeten. Elders die dagen ook kalkoenrollades gegeten en waren minder. Was een mooi toevallig vergelijk. De volgende keer weet ik wel waarom er opnieuw bij jullie moet worden besteld.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoenrollade

Alles wat we hadden besteld, smaakte voortreffelijk

Wat was het makkelijk om dit alles in één keer te bestellen en ontvangen, scheelde veel boodschappen doen. Gravad lachs met saus, heerlijk. Gevulde kalkoen, 3,5 kilo met 8 personen is helemaal opgegaan, heerlijk. Cranberry compote, heerlijk. 2 potjes waren iets te veel. Van de jus de veau is niet veel gebruikt. Het kerstbrood was heerlijk, wel even wennen dat het een rond brood was. Als de Kerst volgend jaar weer bij ons is, bestel ik weer bij Boers&Boers

Witdonk 20

5768RD Meijel