Heerlijk gegeten

We waren een beetje ziek, dus blij dat we thuis konden eten. Het was zo goed voorbereid, dat we dit eenvoudig zelf konden klaar maken en een heerlijk resultaat. Zo is koken leuk! De Beef Wellington was als in een top restaurant.

• Product (hoofdaankoop): Beef Wellington

opMERKelijk goed.

Een paasdiner met hoofdletters dankzij al die topprodukten van B&B.

• Product (hoofdaankoop): Eendenborstfilet

meer dan goed, zoals altijd

Dit jaar geen paas diner, maar wel gebruik gemaakt van de kans om voor ons zelf de super lekkere producten van Boers&Boers te bestellen. Ze werden perfect op tijd en goed verpakt geleverd en de geleverde kwaliteit is fantastisch en heel smaakvol.

Top!

Voor de paasdagen had ik een aantal mooie producten besteld om het extra feestelijk en sfeervol te maken. Helaas verliep de levering in eerste instantie niet helemaal vlekkeloos, waardoor ik zelfs even overwoog om mijn aankopen ergens anders te doen. Wat een fijne verrassing dat alles uiteindelijk zó goed is opgelost! De leverancier heeft namelijk alle producten persoonlijk bij mij thuis afgeleverd. Die extra inzet en betrokkenheid maakten echt het verschil. Dankzij deze service had ik alles alsnog ruim op tijd in huis voor de paasdagen. Vlak daarvoor ontving ik nog een vertraagde zending van de koerier, waarvan ik helaas een deel moest weggooien. Dat was natuurlijk jammer, maar gelukkig had ik door de persoonlijke levering alles compleet. Boers&Boers laat hiermee zien niet alleen te staan voor prachtige kwaliteitsproducten, maar ook voor een uitzonderlijke service en échte aandacht voor de klant. Absoluut een aanrader!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoenrollade

Geweldige produkten

Geweldige produkten en hele goede service.

• Product (hoofdaankoop): Lamsrack

Supergoede service, er wordt met je meegedacht.

Na een heerlijke Kerstervaring bestelde ik mooie producten voor Pasen. Waar BoersenBoers het wel waar maakte, bleef het bezorgbedrijf UPS achter. Gelukkig werd er een hele nette passende oplossing geboden door meneer Boers! Echt top, bedankt!

• Product (hoofdaankoop): Beenham

Fantastisch!

We begonnen afgelopen Pasen met de verrukkelijke aspergesoep. Daarna een plakje Gravad lax met sausje wat smolt op je tong. De gevulde Paasrollade was super mals en geweldig lekker. Samen met de krieltjes en de Asperges met saus een topper van een maaltijd! Je kunt echt proeven dat het van topkwaliteit is. Wij hadden al een paar keer met Kerst besteld en dat was ook van zeer goede kwaliteit! En dan als laatste... koop ook het mes van Robert Herder uit Solingen! Wat een geweldig mes is dit.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoenrollade

Na kerst (2x) nu ook Pasen een culinair succes

Vanuit een goede vlees basis een genoegen om met familie in de keuken een heerlijk samenzijn voor te bereiden en samen te nuttigen. De aspergesoep en de asperges verhoogden het genieten. Samen met jullie producten en een top(familie)gezelschap voor herhaling vatbaar.

• Product (hoofdaankoop): Beenham

altijd bijzonder

Deze keer verraadde de verpakking niet, maar de witte tassen tassen wel, Boers Broers. Inhoud van van uitstekende kwaliteit overigens. Geen klachten.

• Product (hoofdaankoop): Lamsrack

Fantastisch

Product meer dan prima verpakt en gekoeld thuis aangeleverd. Open maken was al een feestje . Voor mij eerste keer een kalkoen van 5 kg . Achteraf is altijd makkelijk om te zeggen dat dat prima ging want dat was voor mij best spannend . Goede instructies, echt duidelijk. En dan toch het belangrijkste, zo lekker en vers . Ik en mijn gasten helemaal happy . Zo lekker !

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Geweldig ontzorgd met heerlijke producten en stijlvolle service!

Super service, vriendelijke en snelle beantwoording van vragen. Heerlijke producten met zorg samengesteld. Bestellen? Gewoon doen!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Al vele jaren de beste kalkoen en de beste service!

Heerlijk gegeten, we verheugen ons nu al weer op het volgende Kerstdiner.

Makkelijk en lekker

Duidelijke instructies hoe de kalkoen te bereiden. Kalkoen was sappig en mals, precies wat je wil.

Ik vond het geweldig/makkelijk

Ik vond het fijn dat de (kleine kalkoenrollade) al helemaal voorbereid was, daardoor was het heel gemakkelijk om het zelf te bereiden zeker met de duidelijke instructies.

• Product (hoofdaankoop): Turkey Paupiettes

Mijn edelhert rollade was super

Zeer goede ervaring met Boers en Boers Volgende kerst weer

• Product (hoofdaankoop): Rollade van Edelhert

Heerlijke kalkoen

Prima bezorging en duidelijke bereidings informatie! Wij komen hier zeker nog eens terug

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Heerlijke kalkoen, voor herhaling vatbaar.

De kalkoen (3,5 kg) werd keurig verpakt geleverd. Hij was ook ruim op tijd om rustig te ontdooien. De bereiding was simpel, dankzij de duidelijke beschrijving. Als onderdeel van een vijf-gangen kerstdiner was hij meer dan toereikend voor 6 personen (er bleef zelfs voldoende over voor een kalkoensandwich). En het belangrijkste: iedereen vond hem heerlijk.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Top vanaf het eerste contact per telefoon of email t/m de complimenten van mijn gasten aan tafel!

Beef Wellington, dat wilde ik wel eens maken... Dan begin je te surfen op het internet. Hoe maak je het? welke ingrediënten heb je nodig? Ik sprak vrienden die zeiden dat het niet het makkelijkste recept is want, en dat las ik ook op blogs van koks bijv., het mislukt wel al eens. Het vlees te gaar, deeg nat etc. Nou, Boers & Boers: de beste ingrediënten met hele duidelijke instructies van bewaren tot en met maken, de communicatie over de bezorging, want ik woon in België waar eigenlijk niet bezorgd wordt door hen, superverpakt... Kortom: Een hele mooie Wellington kwam uit de oven met topkwaliteit, mooie begeleidende wijnen, lekkere jus erbij, de rode kool, heerlijk!

• Product (hoofdaankoop): Beef Wellington

Geweldig.

Levering volgens afspraak en zo mooi verpakt. Het eindresultaat van de kalkoen uit de oven was bijzonder smakelijk. We gaan voor de herhaling.

Geweldige kalkoen

We waren wat sceptisch om weer eens een kalkoen te gaan bereiden met kerst. Een hoop werk en meestal een te droog resultaat. Deze gevulde kalkoen voldeed volledig aan zijn verwachtingen. Heerlijk mals vlees met een overheerlijke vulling. Gemakkelijk te bereiden en helemaal fijn dat het karkas al was verwijderd zodat het aansnijden ook een makkie was. Bezorging was ook keurig verzorgd.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Boers & Boers ........ een Feestje!

Onze Kerst is al 8 jaar lang geslaagd kan ik u vertellen, het geheim .... door gewoon bij Boers & Boers te bestellen. vanaf het moment van keuzes maken in het bestelproces, heeft u gegarandeerd minder last van Kerst-stress. service, versheid en kwaliteit is uitstekend is gegarandeerd, u moet het echt eens hebben geprobeerd. ik ben in ieder geval zeer tevreden ze krijgen van mij een dikke 10, en kan ze alléén maar aanbevelen bovendien. wil Boers & Boers ook dit jaar weer bedanken, want jullie hebben dit jaar bij mij nog meer vertrouwen weten te tanken.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Goede kwaliteit eten met heldere instructies

• Product (hoofdaankoop): Overig

Een gouden kerstdiner op tafel zonder een spoortje stress!!

Eerste keer op aanraden van een vriendin producten besteld bij Boers&Boers voor een kerstdiner voor 10 personen. Ik ben geheel ontzorgd door goede duidelijke informatie over de producten, de bestelling, de bezorging en de bereiding. Het was een feestje bij alle onderdelen van dit proces. Ons kerstdiner was een succes zonder stress. Bestellen bij Boers&Boers gaat een traditie worden.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Dit jaar geen grote kerst

Dit jaar vierde we de kerst niet bij ons. Maar omdat we de producten van Boers&Boers alleen rond de kerst kunnen kopen, bestelde ik diverse producten voor ons eigen gebruik. Nu hebben we in de vriezer een aantal bijzondere lekkernijen waarvan we in de komende maanden van gaan genieten.

Alles naar wens!

Alles was naar wens, bestellen, communicatie, en product zijn super.

Witdonk 20

5768RD Meijel