Prima!

Well done

Mijn tapijten zijn weer als nieuw en ben zeer tevreden.

Fantastisch service

Doodeng om je Perzen mee te geven. Na heel lang gepruts met zelfreinigend poeder ect toch uiteindelijk de keuze gemaakt voor dit bedrijf . Nou mensen … een aanrader want de Perzen zijn prachtig schoon mooi fris geworden. Ik ben er erg blij mee .

Helemaal tevreden

Goede afspraken gemaakt. Ophalen en brengen was goed. Mooi schoon tapijt. Ook weer snel terug.

Heel tevreden met kleed als nieuw

Voelde direct goed. Communicatie was prima via telefoon en mail. Ophaal- en brengtijden precies op tijd. Fijne afstemming. Kleed is weer mooi schoon en zacht, haartjes staan mooi omhoog. Prijs kwaliteit is goed!

Professioneel en snel geregeld

Super fijn bedrijf om zaken mee te doen. Nu al de tweede keer dat ze me hebben geholpen met het reinigen van meubels. Zeer tevreden. Komen afspraken goed na en adviseren goed. Doen ongevraagde of onnodige zaken zodat je nooit voor onvoorziene kosten komt te staan. TOP!

Uitstekend bedrijf dat doet wat het belooft.

Je weet als klant precies wat er gebeurt. Je wordt geïnformeerd over de vorderingen van het werk en ze komen precies op de afgesproken tijd. Kleed kwam als nieuw terug.

Doen wat je beloofd,daar hou ik van.

Werd keurig op tijd gehaald en terug gebracht. De reiniging zoals beloofd vooraf inspectie met jullie bevindingen. Zeer tevreden over de afhandeling. Prima,jullie doen wat je beloofd. Daar wordt ik blij van. De prijs is goed,voor service die jullie bieden.

Als er meer sterretjes waren om aan te klikken zou ik ze weer allemaal gebruiken.

Ik ben zeer tevreden, zowel bij de aanvraag en het voltooien van de behandeling van mijn tapijt.

Goede service, goed schoon

Ik wist niet wat ik moest verwachten maar het feit dat er haal en breng service bij de prijs in zat vond ik prettig. Vriendelijke medewerkers en snelle service. Ons wollen vloerkleed was echt vies door gebruik, thee vlekken, fruit, stof, aarde… en het kleed is nu super schoon. Bijna als nieuw.

Vloerkleed heeft onpasselijke geur

Kleed kwam terug naar reiniging,maar had n onpasselijke geur, na n paar dagen mn kleed buiten te hebben gelucht maar geen resultaat kwamen ze na 1 telefoontje het kleed ophalen en na twee weken weer terug… alleen heeft het kleed nog steeds n geur die niet te harden is en gaat langzaam door t hele huis. Aan hun service ligt het niet maar mn kleed is naar de maan.

Goede service. Sympathieke prijs en fantastisch resultaat.

Mijn wandtapijt is weer geur en stofvrij! Ziet eruit als nieuw. Ben zeer tevreden. Cinco Cleaning is een absolute aanrader!

Snel, deskundig en toegankelijk

Fijn bedrijf. We konden snel een afspraak maken. Ook kwamen ze alle afspraken zorgvuldig na. Nu blij met een mooi schoon vloerkleed.

Prima service!

Duidelijke afspraken, tapijt goed gereinigd, vlotte service.

prima service en perfect resultaat

Het tapijt is weer erg netjes en ruikt weer fris. Wij zijn zeer tevreden

De tapijten zijn weer superschoon. Ophalen en brengen cf gemaakte afspraken. Heel tevreden

Prima bedrijf

Cinco leveren goed werk

Het tapijt is weer erg netjes en zo goed als nieuw. Ruikt weer fris!

Alles goed geregeld en zijn zeer tevreden.

Onze kleden zijn weer als nieuw.

Service van ophalen tot brengen is geweldig.

Chinees tapijt is geweldig schoongemaakt en opgeknapt. Op halen en retourbrengen verliep perfect. Pracht bedrijf om zaken mee te doen.

Mooi resultaat conform afspraak

Het resultaat is goed, halen en bezorgen flexibel, zelf bouwen ze diverse checks mbt je kleed im het proces in, duidelijke prijsstelling, diverse wijzen van betaling. Helemaal top. Ik kan even niets bedenken dat beter kan.

Prima en behulpzaam

Soepel.

Goede communicatie, duidelijk, ophalen en terug brengen ging zoals afgesproken in een blok van 2 uur, perfect! Kleed is weer mooi schoon, moeder de vrouw weer blij.

Top bedrijf !

Dit bedrijf heeft een uitstekende service, goede communicatie en duidelijke uitleg over de reinigingsmethode en eventuele beperkingen.. Ons Perzisch tapijt kwam mooi schoon terug als nieuw en rook weer heerlijk fris. Wij zijn zeer tevreden. Echt top !

Slecht

Tapijt terug ruikt o ontzettend muf totaal niet fris dit kan echt niet gereinigd zijn beetje jammer Noout meer

Tevreden over het resultaat en complimenten voor de wijze van werken.

Afspraken zijn correct nagekomen. Snelle afhandeling. Tevreden over het resultaat.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte