Heldere communicatie en goede service

Heldere communicatie en goede service

Op tijd gehaald en afgeleverd.

Geweldig!

Na >20 jr vervuiling is het tot onze verrassing zeer goed gelukt!

Na >20 jr vervuiling is het tot onze verrassing zeer goed opgeknapt

Na >20 jr vervuiling is het tot onze verrassing zeer goed opgeknapt

Geweldig!

Super goed, zeer klantvriendelijk en punctueel, komen afspraken goed na en houden je fantastisch op de hoogte, echt heel goed! Onze berber is buiten verwachting weer als nieuw en ruikt heerlijk fris!

supper bedrijf

komen afspraak 100% na. heb al meerdere vloerkleden laten reinigen kwamen als nieuw terug dus voor mij 10+

Uitstekend bedrijf, levert in alle opzichten topkwaliteit!

Cinco Cleaning geeft goede voorlichting over reinigingsprodure, prima service en is makkelijk telefonisch bereikbaar. Met medewerkers uitstekende communicatie. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Highly recommended

We hadden motten in 7 kleden. Ze hebben ze allemaal opgehaald, ingevroren, schoongemaakt en teruggebracht. Redelijk geprijsd. Plezierig zaken doen met hen. Zeer aardige efficiënte mensen. Sterk aanbevolen. Bedankt!

Highly recommended

Correcte benadering. Alles conform afspraak uitgevoerd. Op tijd Goede service ter plekke Fijne informatie.

5 sterren zegt denk ik wel genoeg.

Van het begin tot het eind is alles keurig geregeld. Nette jonge man die het kleed komt ophalen en brengen in een nette bus. Tussentijds mail contact is uitgebreid en duidelijk. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, die ze ook nakomen. En wat ook niet onbelangrijk is, dat ik het kleed als nieuw weer terug kreeg. Mijn complimenten.

Geweldig behandeld !

Prachtig schone kleden teruggekregen ! En prima begeleiding tijdens het hele traject. Enorm gewaardeerd dat vooraf aangegeven werd wat te verwachten was ten aanzien van sommige vlekken etcetera. Van Harte aanbevolen !

Weer als nieuw!

Een beetje beschaamd hadden we ons Berder tapijt (9 jaar oud en 2X3m), met de sporen van ons en onze jonge border collie, meegegeven aan Cinco. Des te verbaasder waren we met het resultaat. Als nieuw! Gelijktijdig een mooi, wat dikker, ondertapijt bestelt. De bezorger kende een trucje om ook dat mooi neer te leggen. In een woord perfect. Het geld dubbel en dwars waard.

goed werk geleverd.

fijne samenwerking,goede afspraken gemaakt en heel goed op de hoogte gehouden van het gehele proces.

Duidelijkheid direct en goede afhandeling

Goeie voorlichting met duidelijke afspraken

Alles naar wens afgehandeld.Tevreden met het behaalde resultaat.

Het afhalen en het retourneren v/h tapijt was allemaal goed geregeld.

Blij mee

Heel blij met het resultaat

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte