Goed en schoon werk

Dit is de 2e keer dat wij onze Berner laten reinigen . Onze ervaring is dat je gerust je met het bedrijf in zee kunt gaan. Ze houden zich aan de afspraken zijn vriendelijk en eerlijk.

Goed resultaat

Correct contact, vlotte administratieve afhandeling, opgewekte en vriendelijke 'halers brengers' goed resultaat. Ik ben alleenstaand, 84 jaar. Helaas wordt halen en brengen door een medewerker gedaan, zodat ik voor verplaatsen van zwaar meubilair zelf moet meetillen of hulp moet inroepen. Niet ideaal.

Goed resultaat, goede service

Kleed werd keurig volgens de afspraak opgehaald en weer schoon op tijd afgeleverd. Prima service

uitstekend

Duidelijke afspraken, zeker aan te bevelen

super kwaliteit

heel goed bedrijf keurig in alles en hoge kwaliteit betreft resultaat

Super vriendelijke service en topkwaliteit!

We hadden een groot hoogpolig tapijt te reinigen. Het moest bij m’n schoonmoeder in Overveen opgehaald worden en bij vrienden in Bergen afgeleverd worden. Het kleed was groot en zwaar. Zonder klagen of problemen in het tapijt opgehaald, super goed gereinigd en netjes weer afgeleverd in Bergen. Alle afspraken van offerte tot aflevering waren soepel te maken en perfect na gekomen. Dat is wat je wil…! Wij zijn erg tevreden.

Goed resultaat

Wij gebruiken de service van Cinco al een aantal jaar en dus verschillende kleden daar laten behandelen. Resultaat is altijd goed. Ik lees altijd met een huiver hun voorzichtigheid over het te behalen resultaat. gelukkig gaat het bij ons altijd goed

super tevreden van afspraak tot aflevering!

zie omschrijving in een zin.

Super!

Vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als het personeel dat langs komt. Transparant in prijs en hoe schoon het gaat worden. Onze stoelen zien er uit als nieuw en dat terwijl ze echt heel vuil waren. Echt super! Vloerkleed ook top, precies zoals van te voren verteld werd.

Zeer tevreden!

Van begin tot eind soepel verlopen. Opdracht geven, contact, afhalen op juiste tijd, informeren n.a.v. voorinspectie, terugbrengen volgens afspraak en belangrijkste: kleden zijn erg opgeknapt! Wij zijn heel erg tevreden!!

Het is mooi schoon geworden op een enkel vlekje na, maar dat was ons van tevoren gezegd.

Doen wat ze zeggen te gaan doen!

Zeer tevreden over de service van Cinco. Ophalen en terugbrengen verliep vlekkeloos. Heldere communicatie en ze doen precies wat ze zeggen. Resultaat van het gereinigde vloerkleed is prima.

In het verleden ook altijd zeer tevreden geweest.

Vriendelijk en duidelijk

Het contact over kleed , wijze van reinigen , halen en brengen wordt duidelijk gecommuniceerd. Prettig vind ik dat en geeft vertrouwen over kundigheid van t bedrijf. Dit was de tweede keer dat het kleed door Cino Cleaning was gereinigd.

Tapijt is super schoon, en zacht (veerkrachtig) geworden.

Het ophalen en terugbrengen ging volgens afspraak. Vriendelijke chauffeur. Vriendelijke dank.

prima service, alles weer schoon

Ons tapijt is prima gereinigd. Vlekken zijn goed verwijderd. Het halen en brengen door de chauffeur is prima en op tijd verlopen. Dus over een poosje weer, als het tapijt weer gereinigd moet worden

fantastisch!

Zojuist is ons hoogpolig wollen tapijt weer thuisbezorgd en gelegd. Ongelooflijk hoe het is opgeknapt, als nieuw! Hele vriendelijke en vakkundige service, redelijke kosten, alleszins aan te bevelen!

Top geholpen , is voor verhuizing mooi ingepakt!

op alle fronten goed geregeld!

het berberkleed was door de jaren heen behoorlijk verkleurd geraakt door allerlei vlekken. werd door cinco opgehaald, geweldig gereinigd (ruikt aangenaam) en weer terugbezorgd op notabene driehoog via de trap. het kleed oogt weer als nieuw en de kat ligt er ook weer, als vanouds, op, na het kleed ‘gekeurd’ te hebben.;) en de prijs is schappelijk.

je wordt goed geïnformeerd over alle stappen van het proces. wat ik geweldig vond, is dat de chauffeur die de kleden terugbracht en ze bij de voordeur moest achterlaten de moeite nam om ze extra af te dekken tegen de regen. Hij voelde zich blijkbaar verantwoordelijk. dat zie je nog maar zelden.

altijd op tijd bij het afhalen wen brengen

De chauffeur rolt het netjes op en is zeer vriendelijk een tip toppe reiniging.

Dik tevreden

Wij hebben voor de 2x ons kleed laten reinigen door Cinco. Het is alsof het weer nieuw is. Ook de mensen van het transport zijn erg behulpzaam. Ons kleed is echt zwaar.

en een vriendelijke meneer die weet waar hij mee bezig is

Erg tevreden qua schoon kleed en snelle service

Zeer snel reactie via mail. Erg goede service Mooi schoon wollen kleed en ruikt heerlijk fris! Ook binnen de afgesproken tijd weer het kleed terug. Kortom TOP!!

Niet helemaal tevreden

Het kleed is wel weer mooi schoon helaas is meer zand achtergebleven dan ik had verwacht, dat vind ik wel tegen vallen. Ik zou het dan ook niet aanbevelen wanneer men een hoogpolig tapijt heeft.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte