Zelden zo'n klantgericht, professioneel bedrijf tegengekomen. Perfect!
Berber via MP gekocht voor een habbekrats, want, ernstig vervuild. Na zoeken op internet uitgekomen bi Cinco Cleaning. Filmpje bekeken hoe het in zijn werk gaat, en was overtuigd. Ook wat betreft de prijzen, zeker in vergelijking met andere tapijtreinigingsbedrijven.
Telefonisch een afspraak gemaakt, uiterst vriendelijke, bekwame dame aan de lijn, en gekozen voor de duurste optie, die dus helemaal niet duur was. Vloerkleed werd op de afgesproken tijd opgehaald door een aardige chauffeur van Cinco. De dag erna kreeg ik een reeks foto's waar de 'pijnpunten' van mijn vloerkleed zaten. En de eerlijke mededeling dat ze alles zouden proberen, maar dat ze nu al konden voorspellen dat bepaalde verkleuringen niet op te lossen waren. Ook werd de prijsopgaaf aangepast, want kleed was kleiner dan ik had opgegeven. Dus werden de totaalkosten ook minder.
Gisteren werd het tapijt bezorgd door een heel vriendelijke, en zeer behulpzame jongeman, die het kleed neerlegde, de superzware salontafel op z'n plek zette, keek of hij in het midden stond, en daar ook voor zorgde. Loveseat op de goede plek geschoven, en ik kan alleen maar zeggen dat ik dolblij ben met het resultaat. Nooit verwacht dat deze berber er nog zo uit zou komen! Kan Cinco van harte aanbevelen als je twijfelt tussen bedrijven. Ze werken in heel Nederland. Halen en brengen zit in de kosten. Hoe mooi is dat?!