Voor herhaling vatbaar.

Goede duidelijke communicatie via Email en aan de voordeur. Klantvriendelijk. Kleed ruikt fris en helder van kleur

Top service

Ons kleed stonk na een ongelukje van onze hond. We werden tijdens de reiniging goed op de hoogte gehouden van de status van het kleed. Na 1x reinigen stonk het kleed helaas nog. Ook de 2e poging was niet optimaal. Gelukkig hebben de medewerkers van cinco clean er alles aan gedaan om het kleed met een aangename geur terug te brengen, zonder extra kosten voor de extra reinigingen.

Kleed uitstekend gereinigd en prompte bezorging.

Kleed uitstekend gereinigd en prompte afhaal- en terugbezorgservice. Daarnaast goed advies over impregneren.

Prima!

Schoon tapijt, snelle service en vriendelijke mensen die medenken!

Goede service en duidelijke communicatie

De honden hadden op het kleed geplast en die geur was er niet meer uit te krijgen. Het kleed is weer als nieuw en ruikt weer fris.

Vriendelijk, snel en goeie prijs

Onze oude bank weer als nieuw en ruikt ook lekker. Goed en vriendelijk geïnformeerd. Handig: pin app mee

Goed gevoel over alles!

De binnenkomst van de medewerker was erg positief, maakte een goede indruk. Het gekeverde werk was ook erg goed, natuurlijk zit er nog wel wat, maar wat gedaan kon worden is gedaan. Je kunt van een oudere bank die niet heel mooi meer is, geen nieuwe bank maken. Maar de verbetering is zeker te zien.

Schoon, goede communicatie

Communicatie is goed verlopen. Weer schoon kleed Prijs is ook prima.

Zeer slecht

Kleed terug met meer vlekken dan erin zaten, zeer slecht resultaat.

Fantastisch

Geweldige service, makkelijk te bereiken. Ze communiceren duidelijk en vriendelijk. Ons wollen witte kleed is weer helemaal schoon en ruikt heerlijk. Echt een aanrader dit bedrijf!

Prima offerte, realistisch in verwachtingen en goed resultaat

Zie boven

Weer zeer tevreden

Goede service, tapijt mooi schoon. Al diverse keren tapijt laten reinigen en iedere keer weer zeer tevreden

Verbluffend!

Het resultaat is verbluffend. We hebben na reiniging een nieuw vloerkleed in huis. Cinco is een professioneel en klantvriendelijk bedrijf.

Fantastisch

Dit is de 3e keer dat ik Cinco Cleaning gebruik. 2 keer voor het reinigen van mijn pers en nu het reinigen van de bank. Super tevreden.

Kleed is als nieuw, zeer tevreden met het resultaat en de manier waarop ik op de hoogte ben gehouden van ophaal en bezorg afspraak evenals de uiteindelijke kosten.

Heel erg tevreden.

Voor de 2e keer een wollen tapijt laten reinigen. Ik ben heel erg tevreden over zowel de reiniging als over het ophalen en terug brengen van het tapijt. Ook de communicatie is heel duidelijk. Alles wordt volgens afspraak en volgens de afgesproken tijd uitgevoerd.

Zeer goede service wordt geluisterd en goede uitleg wat er gaat gebeuren. Ook de uitleg van de staat van het kleed ( staat waarin het verkeerd) klasse. Zal het zeker bij onze kennissen aanbeveling doen voor het behandelen van het kleed.

opnieuw keurig schone kleden en een prettig sluitende organisatie

Zo, onze woonkamer is weer als vanouds maar nu met 2 frisse schone vloerkleden. Dit is de derde keer dat Cinco ze gereinigd heeft. Ik was de eerste keer al getroffen door de prettige communicatie. Deze is onveranderd zoals ook de organisatie nog steeds sluitend is. Een telefoontje wordt adequaat beantwoord, misverstanden soepel opgelost en de chauffeur komt op de afgesproken tijd en heeft duidelijk kennis van het reinigings proces van onze kleden. En natuurlijk onze vloerkleden weer als nieuw! Kortom ik bel straks Cinco opnieuw als het weer nodig is. Cinco TOP

Mijn bank weer als nieuw!

Goede communicatie voor afspraak te maken met Cincocleaning. Alles werd binnen een paar uur grondig gereinigd! De meneer ging netjes te werk, alles afgedekt met kleden. Ik ben heel blij met de schone banken!

Bedrijf doet wat ze zeggen

Professionele dienstverlening. Communicatie is goed en uitvoering ook prima.

zeer nette service

Tapijt netjes gereinigd en alle afspraken goed nagekomen. aanrader

Heel tevreden. Halen, brengen en neerleggen. Heel schoon. Geweldige service.

Mijn bank was erg vies. Alle vlekken zijn verdwenen dankzij de aanhoudende schoonmaker. Super tevreden.

Wederom (de x-ste keer) FANTASTISCH resultaat.

Tjah wat kan ik zeggen!? Wederom uitstekende service. Halen - schoonmaken - terugbrengen en geloof me !! Er leven hier 2 grote honden (Mechelse Herders) op onze kleden en wij laten de kleden 2 x per jaar reinigen. Vanaf dag 1 bij Cinco. Perfecte communicatie, perfect afspraken nakomen en niet te duur !! Incl halen en brengen !!! IDEAAL !!! Dus absolute aanrader dit bedrijf, Neeh ik ken de mensen van Cinco niet persoonlijk oid. Ik ben slechts een hele tevreden klant. Rob Jansen Leidschendam-Voorburg

Super goed

Super goed resultaat. Tapijten zijn als nieuw.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte