Geweldig!!

Een echte aanrader dit bedrijf. Je wordt netjes op de hoogte gehouden, keurige haal en breng dienst. Nette prijs en de offerte wordt ook netjes bijgesteld naar de exacte afmetingen van je kleed.

Vlekkeloos karpet terug!

Toen we ons nieuwe Leolux Marsman karpet in de woonkamer neerlegden, dachten Ashley en Kenza, onze twee Duitse Herders, meteen, dat wordt ons stekkie. Niet onze bedoeling, maar ja, wat doe je dan? Wij niet dus. Nu werd het tijd om het voor ons waardevolle karpet professioneel te laten reinigen. Al zoekende kwamen we bij Cinco Cleaning uit. Geen moment spijt van gehad. De service is geweldig, het karpet is als nieuw. De communicatie is voortreffelijk. Elke stap wordt vermeld, je weet precies waar je aan toe bent. Een volgende keer gaan we weer met hen in zee. Zeker weten!

Klantvriendelijk en super goede reiniging

De online tool maakt het snel regelen van een reinigingsbeurt voor je tapijten gemakkelijk. Met de haal en breng service ben je helemaal ontzorgd. De tapijten super schoon afgeleverd.

Geweldig.

Geweldige service. Keurig opgehaald en mooi schoon weer op z’n plaats gelegd. Ik ben zeer tevreden. Kan het aan iedereen aanbevelen.

Goede communicatie, tevreden met de geleverde dienst.

Goede communicatie.

Snel, netjes en zorgvuldig

Keurig geholpen!

Duidelijk en doen wat ze beloven.

Zeer prettig bedrijf. Geven goede uitleg en laten weten in welke staat je kleed is. Zo is er geen teleurstelling. Ik heb een mooi en schoon kleed terug gekregen! Zelfs het laten afleveren op een anders adres was geen moeite. Dank Cincocleaning!

Vloerkleed keurig schoon en prima haal en breng service

Fantastische service!

De afspraak was snel gemaakt, mijn kleed is weer helemaal schoon en fris en keurig thuisgebracht! Dit gaan we zeker vaker doen!

De service en communicatie met dit bedrijf is zeer goed en object is brandschoon

Goed geholpen, communicatie t.a.v. tijdstippen van halen en brengen keurig, en te reinigen object is fris en schoon

Prima bevallen .

Van begin tot eind wordt je op de hoogte gehouden hoe de werkzaamheden verlopen . Het voelde goed aan. Je weet dat er aandacht aan wordt besteed naar de klant toe. We hopen dat de kat niet weer op het kleed plast , mocht dat wel zo zijn weten we jullie nu te vinden

Prima! Goed service

Plezierig geholpen. Ik raad deze firma aan

Super ervaring

Mijn bankstel is professioneel gereinigd en ziet er weer uit als nieuw. Voor dat geld koop je geen (goed) nieuw bankstel. Service aan huis, netjes op de afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs. Vriendelijke meneer. Regelt alles, geen rommel in huis. Als je geen wegwerp bankstel hebt en een beetje circulair wilt zijn geef je je bankstel een 2e leven. Ik kan Cinco Cleaning op basis van mijn ervaringen van harte aanbevelen

Resultaat veel beter dan verwacht

Mijn tapijt had erg vervuilde, uitgetreden loopvlakken en de nodige vlekken door jarenlang gebruik. Ik had wel verwacht dat het tapijt iets schoner en frisser terug zou komen, maar had mijn twijfels over in welke mate dat mogelijk zou zijn. Het resultaat overtrof echter mijn verwachtingen, het tapijt is schoon en toont zichtbaar meer detail, ruikt fris en ook de oorspronkelijke vezelstructuur is zodanig hersteld dat de uitgetreden loopvlakken niet tot nauwelijks meer zichtbaar zijn. Niet als nieuw maar er wel heel dicht tegenaan en dus een aanrader!

Van ophalen tot terugbrengen perfect geregeld.

Een witachtig wollen vloerkleed met kattenurinevlek laten reinigen. Er werd eerlijk gezegd dat het misschien niet geheel zou lukken deze verkleuring te laten verdwijnen. Het kleed kregen we schoon en fijn geurend terug. De vlek is zo goed als verdwenen. We zijn er heel blij mee. Goed werk!

Helemaal geweldig

Erg vriendelijk en netjes, onze kleed is zoals ze hadden aangeven weer al herboren. Zeer goeie service!!

Geweldige service op elk niveau en erg blij met de resultaten.

Geweldige service op elk niveau en erg blij met de resultaten.

Niet goedgenoeg.

Helaas is het leed niet zo geworden als wij hadden gehoopt. Het is wel iets opgeknapt maar het loopgedeelte is nog vuil. Niet goedgenoeg om te gebruiken. Dus gaan wij maar een nieuw kleed kopen. Groet Ineke Haak

Topkwaliteit en service

Keurig en vriendelijk geholpen. Kwaliteit van cleaning is top

...perfect!

Een antiek kleed uit een klein Frans winkeltje ergens in the middle of nowhere gekocht. Stinkend en helemaal smerig. Het is nu prachtig schoon en ruikt weer fris! Heel netjes mee om gegaan, goed overleg gehad en ben zeer tevreden. Ophalen en brengen goed afgestemd ook. Dank je wel.

Alles ziet er weer tiptop uit

Keurig op tijd gekomen, zorgvuldig gewerkt, Harrie heeft goed werk geleverd. Kortom: heel tevreden en dank.

Prima service en snelle persoonlijkecommunicatie

Dit was de tweede keer dat we ons vloerkleed hebben laten reinigen door Cinco Cleaning. Opnieuw is ons dit weer prima bevallen. De communicatie is prettig en persoonlijk. Het kleed wordt weer keurig schoon teruggebracht.

Gewoon goed!

Onze eerste ervaring met Cinco Cleaning nadat we de auto bij ons in de straat hadden zien staan en we het net hadden gehad over dat ons kleed wel eens gereinigd zou moeten worden. Opgezocht op internet en een afspraak gemaakt met de verwachte kosten. Prima gegaan en we hebben weer een fris vloerkleed retour gekregen. Wij kunnen Cinco dan ook met recht aanbevelen aan iedereen. Niet de goedkoopste, maar wellicht wel de beste!

Klantvriendelijk

Alles volgens afspraak. Het vloerkleed is mooi geworden en een vriendelijke chauffeur die hielp het kleed weer op de plaats te leggen, top!

Super service, fijn contact en mooie schone kleden!

Erg klantvriendelijk bedrijf. Erg fijn personeel, zowel aan te telefoon als bij ophalen en brengen. Denken mee en zijn goed benaderbaar. Toppers!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte