prima service en perfect resultaat

Het tapijt is weer erg netjes en ruikt weer fris. Wij zijn zeer tevreden

De tapijten zijn weer superschoon. Ophalen en brengen cf gemaakte afspraken. Heel tevreden

Prima bedrijf

Cinco leveren goed werk

Het tapijt is weer erg netjes en zo goed als nieuw. Ruikt weer fris!

Alles goed geregeld en zijn zeer tevreden.

Onze kleden zijn weer als nieuw.

Service van ophalen tot brengen is geweldig.

Chinees tapijt is geweldig schoongemaakt en opgeknapt. Op halen en retourbrengen verliep perfect. Pracht bedrijf om zaken mee te doen.

Mooi resultaat conform afspraak

Het resultaat is goed, halen en bezorgen flexibel, zelf bouwen ze diverse checks mbt je kleed im het proces in, duidelijke prijsstelling, diverse wijzen van betaling. Helemaal top. Ik kan even niets bedenken dat beter kan.

Prima en behulpzaam

Soepel.

Goede communicatie, duidelijk, ophalen en terug brengen ging zoals afgesproken in een blok van 2 uur, perfect! Kleed is weer mooi schoon, moeder de vrouw weer blij.

Top bedrijf !

Dit bedrijf heeft een uitstekende service, goede communicatie en duidelijke uitleg over de reinigingsmethode en eventuele beperkingen.. Ons Perzisch tapijt kwam mooi schoon terug als nieuw en rook weer heerlijk fris. Wij zijn zeer tevreden. Echt top !

Slecht

Tapijt terug ruikt o ontzettend muf totaal niet fris dit kan echt niet gereinigd zijn beetje jammer Noout meer

Tevreden over het resultaat en complimenten voor de wijze van werken.

Afspraken zijn correct nagekomen. Snelle afhandeling. Tevreden over het resultaat.

Een zeer solide bedrijf

Goede communicatie, prettig, eerlijk, komen gemaakte afspraken na. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kleed keurig op afspraak gehaald. Tussendoor update met foto’s gekregen. Suggesties toegevoegd. Kleed in uitstekende staat en mooi schoon weer terug gekregen op afgesproken datum. Top en een echte aanrader!

Alles perfect in orde

Ik geef vrijwel nooit een 10 maar nu aan Cinco Cleaning wel. Wij zijn al jaren klant en elke keer is de service top en het resultaat ook. Nu hebben ze de vloerkleden van mijn moeder (91 en een knoeisik) opgehaald, gereinigd en weer teruggelegd. Omdat ik ziek werd mochten ze ook nog een maandje langer blijven liggen in het magazijn. Complimenten Cinco!

Snelle en goede service.

Ons kleed werd snel gehaald goed schoongemaakt en snel weer teruggebracht. Duidelijke vriendelijke service. Aanrader!

in alle opzichten héél tevreden!

contact: super halen en brengen: heel fijn! chauffeur met kennis van de gang van zaken aangaande het hele reinigingsproces, prettig! En bovenal: een heerlijk schoon kleed!

Snel, goede communicatie en kleed prachtig schoon

Na aanmelden op de website kreeg ik snel antwoord. De prijs van de offerte kwam nagenoeg overeen met de werkelijke prijs. Bij nameten door Cinco Cleaning bleek het kleed namelijk iets groter te zijn. De filmpjes op de website laten duidelijk zien wat het schoonmaak proces inhoud en dat schept vertrouwen. Afspraken worden nagekomen wat erg fijn is. Het kleed kwam heerlijk schoon terug en ruikt weer fris.

Prima ervaring!

Goed resultaat. Prima communicatie.

Fantastische service en resultaat voor een betaalbare prijs.

Vanaf het eerste telefoontje tot het ophalen en terugbrengen van onze Berber meer dan tevreden. Nooit verwacht dat ons kleed weer als nieuw zou worden. Zeer goed resultaat. We kunnen het iedereen aanraden.

Goede service vriendelijke mensen

Klantvriendelijk.

Goed ontvangen. En ons vloerkleed was binnen 5 dagen weer terug. En weer als nieuw. En het personeel is erg klantvriendelijk.

Al de 3e keer en elke keer zeer tevreden met resultaat

Gemak

Hele prettige ervaring met Cinco Cleaning. Vloerkleed werd thuis opgehaald en teruggebracht, en is weer prachtig schoon. Erg tevreden.

Heel prettige ervaring

Binnen een week na de afspraak zijn onze fauteuils behandeld met prachtig resultaat. Albert ging rustig maar effectief te werk zonder ons te storen en rekening houdend met de situatie in de woonkamer. Hij is eerlijk over de te verwachten resultaten en het klopte precies. We zijn heel tevreden.

Een betrouwbaar bedrijf

Cinco Cleaning geeft duidelijke informatie voor wat betreft de kosten maar ook de keuze voor bepaalde behandelingen voor je kostbare kleed. Zij houden zich aan de afspraak die gemaakt is. Ik kan dit mooie bedrijf van harte aanbevelen.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte