Goede communicatie, prettige mensen, goed resultaat.

Prettig bedrijf, goed resultaat.

Fijn contact, cinco houd je goed op de hoogte en het proces verloopt volgens afspraak.

De kleden zijn weer als nieuw!

10 dagen geleden heeft Cinco 2 vloerkleden opgehaald voor reiniging. Vandaag kregen we ze terug, helemaal schoon, de kleuren weer helemaal fris. Zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen hielden ze zich stipt aan de aangegeven tijden. Fijn bedrijf!

Goede ervaring

Het hele proces verloopt voorspoedig. En het kleed is goed opgeknapt door het schoonmaken.

Eerlijk en netjes bedrijf, erg goede service!

Waren heel eerlijk met betrekking tot de koffievlekken in mijn vloerkleed. Bij ophalen werd al verteld dat ik de vlekken ,na het schoonmaken, waarschijnlijk zou blijven zien omdat ze er al langer inzaten. Kreeg de keuze of ik nog wilde dat zij hem meenamen. Geen spijt van! De vlekken zijn wel minder geworden en de rest van het vloerkleed ziet en voelt weer superschoon!! Dank!!

Uitvoerige uitvoering

Afspraken zijn nagekomen, ophalen en weer terugbrengen. In de tussentijd was er aandacht voor wat er met de kleden gebeurde, de randen lieten los. Dit is gecommuniceerd met vermelding van meer kosten. Alles ok. De extra vlekken veroorzaakt door de hond werden er ook uitgehaald tegen meerprijs. Ook dat is duidelijk gecommuniceerd. Al met al heeft het veel langer geduurd voor de kleden weer terugkwamen en dat is niet heel duidelijk gecommuniceerd, ik heb derhalve gewoon maar gewacht tot het klaar was. In het algemeen kan ik zeggen dat alles naar wens is geweest.

Doen wat ze beloven

Keurige communicatie met Cinco Cleaning. Netjes op tijd, keurig gereinigd en ook weer mooi op tijd het schone kleed terug.

ziet er prachtig uit .

vriendelijk attent

Positief

Ik zal het zeker aan raden naar anderen toe stap voor stap werden we op de hoogte gehouden. Met foto's en met eventuele vragen van de klant . Het kleed is mooi schoon geworden . Nog maals bedank Firma Cinco Cleaning

Wat een geweldige service!

Wij hebben een heel zwaar en groot vloerkleed in onze huiskamer. Kleed is bij ons thuis opgehaald en 10 dagen later weer fris en schoon terug gebracht. Heel erg tevreden.

Professionele reiniging

Ons kleed had een koffievlek. Cinco cleaning gebeld en gelukkig konden zijn de reiniging doen. We hebben ons kleed weer als nieuw terug gekregen. Zeer tevreden over de dienstverlening en hoe alles wordt geregeld.

Adequaat

Snelle reactie na eerste mail, lekker duidelijk. Klant vriendelijk.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Al een aantal keren mijn tapijt laten reinigen door Cinco, met prima resultaat. Betrouwbaar bedrijf dat doet wat het zegt.

Top!

Goed advies gekregen en de mannen die het kleed haalden en terug brachten waren erg vriendelijk. Kleed ziet er goed uit.

Als nieuw

Kleed had vlekken van o.a. hondenurine en lastig schoon te maken vanwege de structuur. Had m zelf al omgekeerd maar onze pup presteerde het om daarop ook even te plassen. Kleed terug; NIETS meer van te zien en geen geurtjes meer, echt blij mee!

geweldig

Communicatie voortreffelijk. Haal- en brengservice zeer goed geregeld. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aannemen.

Prima service en prettige medewerkers.

top

prima service

Zeer tevreden over het resultaat

Dacht dat het niet meer te redden was het kleed maar toch heel mooi geworden

Super service en top reiniging van ons kleed

Op tijd opgehaald en terug bezorgt door zeer vriendelijke medewerkers. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens de procedure. En het ziet er weer top uit! Dankjewel!

Correcte uitvoering en vergaande service.

Contact was er snel. Uitvoering prima. Eigen wensen m.b.t. bijvoorbeeld dag van terug brengen invulbaar. Erg fijn. Verplaatsen van salontafel is geen probleem. Tot de volgende keer.

Mijn 20-jaar oude kleed ziet er weer als nieuw uit.

Ik stond op het punt mijn 20-jaar oude kleed ( met vlekken) weg te doen na een kleine verbouwing in huis. Toen kwam ik de naam van dit Cincoc YA tegen en besloot dit eerst nog te proberen. De communicatie verliep plezierig, afspraken werden nagekomen en toen mijn kleed weer terug gebracht werd, was er geen vlek meer te bekennen, er zat weer glans op én de hoge pool was terug. Ook werd mijn kleed keurig op de plek terug gelegd. En dit alles voor een schappelijke prijs. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Prima gereinigd

Vlotte afwerking en kleed goed schoon

super geregeld allemaal

Vanaf het eerste contact tot aan het moment van terug brengen vloerkleed zeer zeer tevreden duidelijke communicatie. Zullen jullie zeer zeker aanbevelen Gr Jan en Hester

Goede service, duidelijke communicatie

Het gehele proces ging precies zoals beloofd. Duidelijke communicatie en afspraken netjes nagekomen. Ons vloerkleed is 2 weken weggeweest en kwam zeer goed gereinigd terug. Het ziet er top uit!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte