Fijne service

Cinco cleaning heeft een fijne service met duidelijke communicatie. Koppelt vooraf bijzonderheden terug. Mijn vloerkleed had ik in een week keurig gereinigd en ingepakt weer terug. Het kan zo mooi nog een ronde mee. Ik ben tevreden over deze dienstverlening en zou hier in de toekomst zeker nog weleens gebruik van maken. Aanrader voor anderen.

Goede service!

Fijn bedrijf, goede communicatie en krijg echt het gevoel dat ze zelf ook echt het allerbeste resultaat willen. Blij met hoe mijn kelim en berber zijn opgeknapt! De berber is weer fijn ‘fluffy’.

Professionele behandeling en afhandeling!

Het was plezierig dat zo nauwkeurig mogelijk het tijdstip waarop het tapijt werd opgehaald en weer werd teruggebracht werd doorgegeven. Het resultaat van de reiniging heeft mijn verwachtingen overtroffen. Een bedrijf die ik zeker zal doorgeven aan vrienden en kennissen.

Heel goed resultaat en goede prijs

Na de offerte steeds goed contact gehouden per mail en ook per app. Dit was heel plezierig aangezien wegwerkzaamheden de retour bezorging lastig zou maken. Prettig contact, na 10 dagen ligt het kleed er weer mooi bij. Heel tevreden over Cinco en het resultaat, kan hen zeker aanbevelen.

Uitstekende service en kwaliteit

Tapijt gereinigd waar altijd honden op liggen. Ziet er weer schoon uit en ruikt weer fris.

super!

Ons vloerkleed werd op de afgesproken tijd opgehaald. Ook de terugbezorging verliep volgens de gemaakte afspraak. Tussendoor kregen wij bericht over het wel en wee van het vloerkleed. Het bedrijf geeft een duidelijk beeld wat wel en niet schoon gemaakt kan worden (denk aan slijtage, loopgang). Wij zijn zeer tevreden van a tot z over dit bedrijf met vriendelijk personeel.

onze wollen berber is weer helemaal schoon geworden

onze wollen berber is weer helemaal schoon geworden

Alle communicatie is zeer duidelijk , komen afspraken na. Ons kleed is weer mooi schoon

Niet te duur en prima service

Zie boven

Keurig schoon, prima service.

Gevonden op internet. Prijs-kwaliteitverhouding prima. Gratis haal- en brengservice. Goede communicatie. Snel afgewerkt èn vloerkleed (een ecru berber) goed schoongemaakt. Aanbod om te helpen meubels te verplaatsen ook goed. Maar geen gebruik van gemaakt. Kortom: dit bedrijf is een aanbeveling waard.

Geweldige

Goed werk en super vriendelijke service.

Er wordt na inspectie duidelijk verteld wat je kunt verwachten. Het resultaat was boven verwachting. Ophalen keurig op tijd, zo ook het terugbrengen. De alleraardigste man legde het kleed op z’n plaats en bood spontaan aan om even de banken mee te sjouwen. Waar vind je dat nog. Iedereen aan te raden!!

Buitengewoon goede service en heldere communicatie.

Mijn Afgaans kleed door Cinco laten reinigen. Een mooi resultaat, heel erg blij mee. Daarnaast prettige en duidelijke communicatie en vriendelijk bezorgers.

Correct en keurig personeel. Behulpzaam aan de telefoon en bij het ophalen en afleveren.

Geweldige service

Super service en een mooi resultaat. Erg tevreden

Kleden zien er prachtig uit!

Vriendelijke service, kleden zien er weer mooi uit en zijn keurig hersteld na overleg met Cinco. Een tevreden klant

Adequaat in alle opzichten

Snelle en duidelijke offerte, afhalen en terugbrengen precies zoals afgesproken, mijn kleed was als nieuw. Niets dan lof!

Geweldige service

Heerlijk om eens een bedrijf te ontmoeten die transparant en duidelijk communiceert, Alle gemaakte afspraken nakomt , betaalbaar is enn een goed product aflevert!! Blij mee

Goed werk, op tijd afgehaald en gebracht, hulp met uitrollen.

Goed werk, op tijd gehaald en gebracht, hulp bij het uitrollen.

Fantastisch

Mijn ervaring met Cinco Cleaning is heel goed. Ze communiceren duidelijk en ze komen hun afspraken na. En mijn vloerkleed is ook nog eens fantastisch gereinigd.

Cinco Cleaning levert excellente service.

Ons crèmekleurig kleed was grijzig geworden en er waren looppaden zichtbaar. Na behandeling van Cinco Cleaning is het weer als nieuw!

Goed en duidelijk contact

Tapijt nog niet uitgerold, maar ik heb er alle vertrouwen in.

prima service

prima servie, 3 kleden gewassen

Goede service en reiniging

Erg tevreden over de service. Eenvoudig een ophaal- en brengafspraak in te plannen. Wordt goed meegedacht over de reiniging en verzorging/afwerking van het tapijt. Snelle service en goede reiniging. Een volgende keer ga ik zeker terug.

Uitstekend en afspraken proof.

Het volgende kleed volgt

Oeveraseweg 13 a