Prima!!!

Ons grote wollen tapijt was behoorlijk vuil. Cinco heeft de reiniging verzorgd. Ophalen/terugbezorgen/reiniging werd zeer correct gedaan. Complimenten!!!! Groet. Peter Doornebal

Correct, duidelijke afspraken, goede en vooraf aangekondigde opvolging, schoon

Telefonisch goed bereikbaar. Nette mensen en korte reactietijd op vragen voorafgaande aan de offerte. Heldere communicatie en goed verwachtingsmanagement. Tapijten zijn keurig schoon.

Super service en reiniging

Na online een aanvraag te hebben gedaan, waar ik overigens heel snel reactie op had, meteen een afspraak gemaakt. Hele goede prijs kwaliteit verhouding!! Tapijt is super schoon geworden. Meer dan tevreden. Ook de communicatie over ons tapijt was echt top! Bevestigingen foto’s en mail, alles omtrent het proces van het reinigen! In een woord; fantastisch.

Super vriendelijk, eerlijk en doen wat ze zeggen bedrijf

Nu al 2 keer een wollen berber laten reinigen het is sowieso erg fijn dat ze het kleed komen halen en brengen. ( op afspraak) Ze vertellen van te voren duidelijk wat wel en niet kan. Tot 2 x toe een verbluffend resultaat gezien. Toen ik belde of ik de duurste reiniging moest nemen voor het beste resultaat, werd mij vriendelijk verteld dat als ik geen huisdieren heb de reiniging van een goedkopere optie ook voldoende zou moeten zijn. En zo was het ook. Alweer Super blij met mijn kleed, en super blij met de behulpzaamheid Van het bedrijf . Een 9,5 als punt

Uitstekende service en goede kwaliteit!

Erg vriendelijk, goede service en kwaliteit!

De 2 tapijten waren best vies na een verbouwing, en twee honden. Na de reinigingsbehandeling waren ze brandschoon en roken weer heerlijk fris. Ook zijn ze geïmpregneerd. Ik ben heel erg tevreden.

Keurige service volgens afspraak.

Het is prettig om het globale tijdstip voor ophalen vooraf te horen. Goede communicatie over het te volgen reinigingsproces. Daarna weer volgens globaal opgegeven tijdstip thuisbezorgd. Mijn kleed zag er weer fantastisch uit!

Ziet er weer als nieuw uit

Komt prima de afspraken na en met veel deskundigheid het tapijt gereinigd .

Dik tevreden. Ons kleed kwam heel mooi terug

Geweldig gedaan. Ik zeg het door.

Bij Cinco is de klant koning !

Cinco communiceert uitstekend, luistert goed, is van aanvang tot eind zeer klantvriendelijk, levert keurig werk, en houdt zich aan afspraken. Aan Cinco kun je met een gerust hart je tapijt of kleed voor reiniging overlaten.

Voor herhaling vatbaar.

Goede duidelijke communicatie via Email en aan de voordeur. Klantvriendelijk. Kleed ruikt fris en helder van kleur

Top service

Ons kleed stonk na een ongelukje van onze hond. We werden tijdens de reiniging goed op de hoogte gehouden van de status van het kleed. Na 1x reinigen stonk het kleed helaas nog. Ook de 2e poging was niet optimaal. Gelukkig hebben de medewerkers van cinco clean er alles aan gedaan om het kleed met een aangename geur terug te brengen, zonder extra kosten voor de extra reinigingen.

Kleed uitstekend gereinigd en prompte bezorging.

Kleed uitstekend gereinigd en prompte afhaal- en terugbezorgservice. Daarnaast goed advies over impregneren.

Prima!

Schoon tapijt, snelle service en vriendelijke mensen die medenken!

Goede service en duidelijke communicatie

De honden hadden op het kleed geplast en die geur was er niet meer uit te krijgen. Het kleed is weer als nieuw en ruikt weer fris.

Vriendelijk, snel en goeie prijs

Onze oude bank weer als nieuw en ruikt ook lekker. Goed en vriendelijk geïnformeerd. Handig: pin app mee

Goed gevoel over alles!

De binnenkomst van de medewerker was erg positief, maakte een goede indruk. Het gekeverde werk was ook erg goed, natuurlijk zit er nog wel wat, maar wat gedaan kon worden is gedaan. Je kunt van een oudere bank die niet heel mooi meer is, geen nieuwe bank maken. Maar de verbetering is zeker te zien.

Schoon, goede communicatie

Communicatie is goed verlopen. Weer schoon kleed Prijs is ook prima.

Zeer slecht

Kleed terug met meer vlekken dan erin zaten, zeer slecht resultaat.

Fantastisch

Geweldige service, makkelijk te bereiken. Ze communiceren duidelijk en vriendelijk. Ons wollen witte kleed is weer helemaal schoon en ruikt heerlijk. Echt een aanrader dit bedrijf!

Prima offerte, realistisch in verwachtingen en goed resultaat

Zie boven

Weer zeer tevreden

Goede service, tapijt mooi schoon. Al diverse keren tapijt laten reinigen en iedere keer weer zeer tevreden

Verbluffend!

Het resultaat is verbluffend. We hebben na reiniging een nieuw vloerkleed in huis. Cinco is een professioneel en klantvriendelijk bedrijf.

Fantastisch

Dit is de 3e keer dat ik Cinco Cleaning gebruik. 2 keer voor het reinigen van mijn pers en nu het reinigen van de bank. Super tevreden.

Kleed is als nieuw, zeer tevreden met het resultaat en de manier waarop ik op de hoogte ben gehouden van ophaal en bezorg afspraak evenals de uiteindelijke kosten.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte