Het kleed werd opgehaald, keurig in het aangegeven tijdvenster. Enkele dagen later kreeg ik een inspectiebericht en een beschrijving van wat ik kon verwachten. Ook werd een nieuw ondertapijt aangeboden voor 13.50/m2 waarvan ik gebruik heb gemaakt. Gisteren werd het kleed en het ondertapijt terug geleverd en zorgvuldig op zijn plek gelegd tot het helemaal goed lag. Een vlek is er niet helemaal uitgekomen maar dat ligt niet aan Cinco Cleaning maar aan het feit dat we pas veel te laat gemerkt hadden dat de hond op het kleed had geplast. Dit was al de 2de keer bij Cinco Cleaning. De 1ste keer was nog beter maar toen had er ook niemand op het kleed geplast. En nu hopen dat het niet weer gebeurt!

Uitstekende service

Top gereinigd, keurige service

Nog beter dan de vorige keer. Zie geen doorloop plekken

Super tevreden.

Elk bedrijf zou een voorbeeld kunnen nemen aan Cinco Cleaning

Topbedrijf! Snelle reactie, zorgvuldige analyse, komen afspraken na. Tapijt goed gereinigd. En bij aflevering, net dat beetje extra: tapijt naar eerste verdieping gebracht en weer teruggelegd.

Professioneel, deskundig, top service

Mijn 5-zits hoekbank van alcantarastof is na 20 jaar voor het eerst gereinigd door Cinco Cleaning. Ze zijn zeer professioneel, deskundig en vriendelijk. De bank is weer in top conditie en kan weer enkele jaren mee..!

Een schoon en fris kleed terug gekregen.

Ik heb een vies naar nicotine ruikend kleed op laten halen. De vieze geur is gelukkig helemaal weg en mijn kleed weer schoon en fris

Prima verzorging en service!

Makkelijk om afspraken te maken. Komen keurig op de afgesproken tijd halen en brengen. Tapijt (een Berber) ziet er dan weer als nieuw uit! Ik laat dat graag eens in de twee jaar verzorgen!

Jaren terug onze stoffen bank laten reinigen. Keurig gedaan. Nu 2023 onze Pers laten reinigen. We zijn zeer tevreden, ook het personeel was zeer attent. Zo'n bedrijf is het aanbevelen waard!

Kleden als nieuw, kleuren springen er weer uit.

Zeer zeer goed.

Het ophalen, het contact, tussendoor gelezen, hoe het kleed eruit zag, dan toch te zien, dat je kleed prachtig schoon is, dank jullie wel. Nu

Beweldig

Dit was de tweede keer, de 1e 7 jaar geleden, dat mijn vloerkleed door Chinco gereinigd is, en het resultaat is echt fantastisch. Ikben er reuze blij mee. Echt aan tebevelen.

Dit kun je nooit zelf!

Na een puppy periode met ongelukjes is mijn kleed weer een verademing, alle vlekken eruit en ruikt heerlijk! Zeer tevreden.

Geweldig!

Mijn Berber is weer als nieuw! Heel blij mee!

Goede aanpak voor reiniging van kleed

Goede mogelijkheid om te reiniging van ons kleed. Goed geleverd en ruikt lekker.

Eindelijk afspraak is afspraak!!! Heerlijk

Afspraak is afspraak, ophalen en bezorgen prima op tijd, vriendelijke bezorgers! Bijzonderheden worden tijdig besproken. Ik ben tevreden.

Een openbaring in 2023

Allereerst is ons kleed bijzonder goed gereinigd,de looppaden en het vuil is perfect verwijderd. Ten tweede heb ik mij verbaast als gepensioneerd verkoper met de uitstekende (ouderwetse) service die er werd geboden. De diverse mailtjes gaven ons steeds aan wat er met ons kleed gebeurde,erg fijn. Ook de afhaling en aflevering gebeurde steed op de gemelde datum en tijd. Dit is zeer zeker een aanrader. Anton Maass te Zoetermeer.

Zeer tevreden over de dienstverlening

Het tapijt ziet er weer fris en schoon uit. De communicatie verliep ook perfect.

Betrouwbaar

Zeer tevreden!! Afspraken worden goed nagekomen, en de chauffeurs zijn uitermate vriendelijk!! Beveel het iedereen aan.

Ons tapijt door Cinco cleaning laten reinigen. Zowel contact als ophalen en terugbrengen was prima in orde. Tapijt ziet er weer als nieuw uit. Zeer tevreden en een aanbeveling meer dan waatd.

Helemaal tevreden

Het vloerkleed is helemaal schoon, bijna als nieuw. De communicatie verliefd goed, men denkt goed mee en houdt rekening met de wensen en mogelijkheden van mij als klant. Ophalen en bezorgen, ging perfect. Als bekende klant kreeg ik korting. Ik ben heel blij.

Goed schoongemaakt. Tussendoor geïnformeerd over de voortgang en mogelijkheden. Vloerkleed opgehaald en weer teruggebracht. Vriendelijke mensen.

Ik ben zeer tevreden!

Mijn vloerkleed werd opgehaald en na 10 dagen weer keurig schoon afgeleverd. Top!

Super tevreden

Fijn bedrijf kreeg van tevoren een berichtje met foto,s van de het kleed dat toch wel wat geleden heeft met de mededeling dat ze hun best deden e.e.a te herstellen. Ze hebben goed hun best gedaan en het kleed ziet er weer goed uit ze kunnen er natuurlijk geen nieuwe van maken Keurige communicatie en zeker voor herhaling vatbaar

Geweldige service en goede heldere communicatie.

Jullie bedrijf zegt wat jullie doen en doen wat jullie zeggen. Heel fijn. De communicatie via de mail is helder. De kleden zien er weer prachtig uit, kleuren weer fris en de wol weer zacht.

Super schoon en super service

Ons mooie Marokkaanse berberkleed lijkt elke keer hopeloos verloren door huisdieren schade maar Cinco Clermont krijgt het steeds weer voor elkaar om het helemaal schoon mooi en als nieuw te maken. De haal en breng service en handige bestelmethode maakt het echt heel makkelijk, geen gedoe en goed geregeld. Top bedrijf!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte