vloerkleed is als nieuw

Wat een prettig bedrijf om mee te werken. Goeie communicatie en het tapijt is als nieuw. we lopen weer heerlijk zacht.

Helemaal tevreden, weer lekker schoon het tapijt

Voor de 2e keer naar tevredenheid een Perzisch tapijt laten reinigen en weer heerlijk schoon retour gehad. Ook de haal en breng afspraak is helemaal goed gegaan.

Prima, goede service en afhandeling

Betrouwbaar bedrijf, prima

Ik had een kleed dat was erg vuil en ook had de nieuwe hond er op geplast. Speciaal laten behandelen, maar na twee maanden kwamen enkele vlekken terug. Na contact met Cinco kwamen ze het kleed keurig ophalen en is het opnieuw geheel gereinigd. Het ziet er nu prima uit. Dank jullie wel voor deze prima service. Van mij krijgen jullie een tien.

Goed en zorgvuldig

Al een paar jaar klant. Steeds alles conform afspraak en verwachting. Goede service voor een nette prijs.

Eind resultaat viel erg tegen

Vandaag ons tapijt terug gekregen, de vlekken zitten er nog steeds in, jammer we hadden er meer van verwacht. de service en klantvriendelijkheid verdient zeker 4 sterren Harry

uitstekend

Zeer vriendelijk geholpen, goed advies en kan Cinco Cleaning zeker aanraden

L.s, We hebben door Cinco onze stoffen banken (uit 2007) laten reinigen en behandelen. Het is zeer de moeite waard geweest en de banken ogen en ze zijn letterlijk weer een stuk frisser. Verder zijn onze gele vloerkleden uit de woonkamer opgehaald en gereinigd. Ook die enorm opgeknapt. Nog even van te voren naar aanleiding van de aanmelding voor de vloerkleden via de mail en de meegestuurde foto's contact gehad over een paar vlekken, wat gebruikssporen en een bekend schroeischade plekje. Ronduit tevreden over de ervaring met Cinco. Bij Cinco doen ze hun werk prima. Goed contact met ze gehad van te voren, goede en realistische inschatting over te behalen resultaat en goede afspraken of halen en brengen. En degene die vanuit Cinco bij ons thuis kwam om de banken behandelen was ook een bekwame en leuke persoon. Tevreden. Ik ga zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Ons vloerkleed ziet er weer als nieuw uit. Fris en super schoon. Communicatie was perfect. We werden goed op de hoogte gehouden van het hele proces. Een echte aanrader!

Boven verwachting goed

De duidelijkheid, stiptheid en uitstekende uitvoering met een zeer gewenst resultaat maakt ons een nieuwe en blije klant

Goed,,

Goede ervaring, meedenkend wat betreft bezorgen,vriendelijk personeel,ja ik kan dit bedrijf echt aanbevelen, bovendien geeft men aan wat er wel en niet behandeld kan worden,prijs is goed

Fantastisch

Ons kleed ziet er weer als nieuw uit.Het is een fantastisch bedrijf met heel betrouwbaar personeel.

Uitstekend! Service, kwaliteit, helemaal in orde.

Onze hond had op het Perzisch tapijt een ongelukje gehad. De kleuren zijn doorgelopen, daar doe je niks aan. Maar schoon is het wel! Halen, brengen en helpen op zijn plek te leggen, geen moeite is teveel. Prijs/kwaliteit is prima. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

geheel naar tevredenheid resultaat en communicatie en afspraken per mail gedurende traject

zie boven

prima service

Ik heb een oud kleed wat wel een schoonmaakbeurt gebruiken kon. Het kleed is netjes opgehaald en teruggebracht, keurig schoon en fris. Duidelijke instructies vooraf, wat wel en niet mogelijk is. Erg tevreden.

Alles fantastisch geregeld, uit en thuis.

Alles zo keurig in orde, schoon ,goed verpakt. Jammer dat jullie niet in België halen en brengen.

Uitstekende service

Ik heb al een aantal keer gebruik gemaakt van de service van Cinco cleaning. Mijn kleed is door het bedrijf gereinigd, evenals mijn bank en matrassen. Ik ben alle keren zeer tevreden met het resultaat. Daarnaast vind ik de medewerkers uitermate vriendelijk en kundig. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan!

Grondige reiniging met zichtbaar resultaat!

Deskundige reiniging van onze bank. De bank ziet er als nieuw uit.

Gedaan zoals afgesproken

Onze oude pers is weer schoon en bleek prachtig helder van kleur te zijn. Afspraken nagekomen, goede service.

Zorgvuldig bedrijf en kleed weer prachtig

Zo’n fijn bedrijf Cinco Snel Zorgvuldig Vriendelijk en natuurlijk Mooi schoon kleed

zeer professioneel

Wij zijn zeer tevreden over Cinco Cleaning; -goede/open informatie en mogelijkheden van het reinigen van ons tapijt. -zeer klantgericht en komen afspraken na. Complimenten en het geeft vertrouwen in de organisatie en zeker de mensen die er werken.

Vakwerk en uitstekende service

Snelle reactie, vriendelijk personeel, beide oude Perzen uitstekend gereinigd en prima service.

Geweldige service met perfect resultaat

Snelle levering met uitstekend resultaat. Ons tapijt weer als nieuw!!

Zeer tevreden over de reiniging en zeker ook over de communicatie!

Zie bovenstaande zin, zeer tevreden

Ben zeer tevreden over het resultaat.

Dit is een aanrader.

Oeveraseweg 13 a