geweldig wat een service

kleed werd percies op tijd opgehaald en bezorgd. Het kleed was heerlijk schoon.

Uitstekende service

Klantvriendelijk, goed bereikbaar en wij hebben weer een weer een fris kleed in huis. Fijn dat er een wasserij voor kleden bestaat.

Professionals

Prettige dienstverlening, prettige medewerkers zowel aan de telefoon als de mensen die langs komen, goed resultaat, helemaal top.

tevreden

Service goed kleed heel goed schoon en min punten goed aangegeven

Helemaal blij .

Alles verliep vlekkeloos. Het kleed ziet er weer uit als nieuw. Alle informatie was erg duidelijk. Er werd direct gereageerd op de mail. Vriendelijke mensen. Ik zou zeggen het had niet beter gekund.

Heel vriendelijke en tegelijkertijd zorgvuldige werkwijze!

Vooral de klantenservice is goed geregeld bij dit bedrijf. Aan de telefoon, zowel als de chauffeurs die het kleed halen én terugbrengen zijn uiterst correct en vriendelijk! Ook zijn we tevreden over het schone kleed! Een dikke 10 Anne

Prima kwaliteit

Tapijt is prima gereinigd en de afspraken over de prijs, het ophalen, en het weer terugbrengen zijn ook goed gemaakt en nagekomen.

Super goed

Via google bij Cinco terecht gekomen. De communicatie vanaf een afspraak maken tot het vloerkleed terugbrengen verliep heel prettig via mail of app. Keurig op de hoogte gehouden. Ze komen het kleed ophalen en weer terugbrengen. Mijn vloerkleed zit er weer super mooi uit, als nieuw. De kleuren zijn weer fris. Ik ben erg tevreden. Volgende keer zal ik het weer bij Cinco laten schoonmaken.

Geweldig resultaat

Mijn vloerkleed is gerepareerd en gereinigd. Het is fantastisch geworden. Ook de haal- en brengservice was goed. Een aanrader voor uw kleden!!!!

Goede service en snel

Geweldige service, ze komen je kleed ophalen en na het reinigen (ongeveer een week) terug brengen. Ons kleed was erg vuil en origineel een lichte kleur. We hebben 2 katten lopen die nog wel eens wat meenemen naar binnen op het kleed. Er zitten geen vlekken meer in en ziet er geweldig schoon uit. Dit bedrijf zeker aan te raden.

Heel goede service en mooie prijs voor een vloerkleed wat er weer als nieuw uitziet!

Onze kat had veelvuldig op het kleed geplast. En hoewel het een wollen kleed was, wat luchtjes aardig neutraliseert. Uiteindelijk ga je dat toch ruiken. En erger: ze blijft erdoor aangetrokken worden. Ik had van alles geprobeerd, groene zeep, azijn, Cat Off etc. tot ik bij Cinco uitkwam. Aanvankelijk was ik wat sceptisch, ook omdat anderen zeiden dat die lucht er nóóit meer uitgaat. Maar ik ben super tevreden over het resultaat. Ons dure vloerkleed van meer da 1000 euro is weer als nieuw. Het is wel wat slapper en zachter geworden, en er hangt een zeeplucht aan die ik persoonlijk niet zo lekker vind, maar beter dan kattenurine! :-) De haal - en brengservice is ook perfect. Gedurende het hele proces worden al je vragen (vooraf) serieus beantwoord en de communicatie is vlot en transparant. Je weet tevoren waar je aan toe bent en er zijn geen verassingen achteraf. ik ben erg tevreden!

Ik gaf liever een 10 maar het systeem laat me tot maar 9 geven.

Wat een fijn bedrijf! Ik wilde al jaren mijn tapijten laten schoonmaken maar de prijzen die ik zag waren veels te hoog voor mij. Toen vond ik Cinco - wat ben ik blij dat ik jullie heb gevonden! Toen de tapijten terug kwamen kon ik niet geloven hoe schoon ze waren. Ze waren helemaal weer als nieuw. Ik was zo blij. Ik heb 5 tapijten laten schoonmaken en allemaal zijn heel mooi en schoon terug gekomen. Dank je wel Cinco . You got a friend for life . Thank you for the 10% discount which helped a great deal. I have a large family and I am sure they will soon come knocking on your door. Thank you . It was nice to do business with you.

Alles heel goed ervaren

Fijn contact Goede service/vriendelijk Goed en duidelijke e.mail Ik heb het als zeer goed ervaren

Fijne haal en brengservice, ze scheppen duidelijke verwachtingen

Heel tevreden met het resultaat van de reiniging van mijn hoogpolig vloerkleed, nadat mijn hond ziek werd op het kleed. Duidelijk wat je kunt verwachten wat betreft reiniging en kosten.

Top ervaring

Ons vloerkleed zat vol met vlekken. Moesten we een nieuw vloerkleed kopen? Eerst maar proberen of het kleed gereinigd kon worden. We hebben een offerte gevraagd bij Cinco Cleaning en dat viel ons mee. Het bedrijf komt het kleed (op tijd) ophalen en weer thuis brengen (op tijd), communiceren goed én het kleed is na de behandeling weer als nieuw. Kortom: van harte aanbevolen.

Geweldige service het Tapijt schoon afleveren bij een 90-jarige

Geweldige service bij het wollentapijt schoon weer terug leggen bij een 90-jarige in haar nieuwe wooncomplex te Harderwijk. Meubels zijn er in haar bij zijn weer keurig op geplaatst. Top!

vloerkleed is als nieuw

Wat een prettig bedrijf om mee te werken. Goeie communicatie en het tapijt is als nieuw. we lopen weer heerlijk zacht.

Helemaal tevreden, weer lekker schoon het tapijt

Voor de 2e keer naar tevredenheid een Perzisch tapijt laten reinigen en weer heerlijk schoon retour gehad. Ook de haal en breng afspraak is helemaal goed gegaan.

Prima, goede service en afhandeling

Betrouwbaar bedrijf, prima

Ik had een kleed dat was erg vuil en ook had de nieuwe hond er op geplast. Speciaal laten behandelen, maar na twee maanden kwamen enkele vlekken terug. Na contact met Cinco kwamen ze het kleed keurig ophalen en is het opnieuw geheel gereinigd. Het ziet er nu prima uit. Dank jullie wel voor deze prima service. Van mij krijgen jullie een tien.

Goed en zorgvuldig

Al een paar jaar klant. Steeds alles conform afspraak en verwachting. Goede service voor een nette prijs.

Eind resultaat viel erg tegen

Vandaag ons tapijt terug gekregen, de vlekken zitten er nog steeds in, jammer we hadden er meer van verwacht. de service en klantvriendelijkheid verdient zeker 4 sterren Harry

uitstekend

Zeer vriendelijk geholpen, goed advies en kan Cinco Cleaning zeker aanraden

L.s, We hebben door Cinco onze stoffen banken (uit 2007) laten reinigen en behandelen. Het is zeer de moeite waard geweest en de banken ogen en ze zijn letterlijk weer een stuk frisser. Verder zijn onze gele vloerkleden uit de woonkamer opgehaald en gereinigd. Ook die enorm opgeknapt. Nog even van te voren naar aanleiding van de aanmelding voor de vloerkleden via de mail en de meegestuurde foto's contact gehad over een paar vlekken, wat gebruikssporen en een bekend schroeischade plekje. Ronduit tevreden over de ervaring met Cinco. Bij Cinco doen ze hun werk prima. Goed contact met ze gehad van te voren, goede en realistische inschatting over te behalen resultaat en goede afspraken of halen en brengen. En degene die vanuit Cinco bij ons thuis kwam om de banken behandelen was ook een bekwame en leuke persoon. Tevreden. Ik ga zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Ons vloerkleed ziet er weer als nieuw uit. Fris en super schoon. Communicatie was perfect. We werden goed op de hoogte gehouden van het hele proces. Een echte aanrader!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte