Super tevreden!!

Kan niet beter, bedankt!!

Prima reiniging van vloerkleden, goede service ook onderkleden van goede kwaliteit

Alles dik in orde

Correcte, prettige service & communicatie.

Vanaf bestelling t/m retourafhandeling prima geregeld. Nette communicatie, prettig contact met transport, tapijt is gereinigd en geur kattenurine is verwijderd.

Goede service, uitstekend resultaat

Mijn ervaring met Cinco Cleaning; nette en snelle communicatie Mooi resultaat

Mooi schoon vloerkleed retour! Super

Breng en haal service goed geregeld, kleed is schoner dan ik verwacht het had. Kreeg namelijk bericht van Cinco dat het moeilijk zou worden om alle vlekken er uit te krijgen. Was vervuild door een zieke, overgevende hond. Gele vlekken die er een deel van de nacht ingetrokken waren. Echt niets meer van te zien!!! Heel blij mee. Kan het aanbevelen.

Prima service en mooi schoon

Mijn ervaring met Cinco cleaning is heel positief. De medewerkers zijn allemaal even vriendelijk, van telefonist tot de bezorgers. De tapijten zijn keurig volgens afspraak opgehaald en netjes op tijd terug bezorgd. Je krijgt snel een eerste rapport van hoe het eruit ziet en wat je van de reiniging kunt verwachten en wat niet. De tapijten zijn boven verwachting schoon geworden. Ik ben zeer tevreden.

Prima schoongemaakt, betrouwbaar ophalen en brengen

Onze witte wollen kleden zijn enorm opgeknapt, vlekken van gemorste thee en limonade vrijwel helemaal verdwenen. Fijn dat de kleden werden opgehaald en gebracht, dit gebeurde precies op de aangegeven tijden. We zijn tevreden.

Snelle duidelijke reactie op aanvraag,tapijten gratis nogmaals gereinigd toen de kattengeur nog niet weg was.op initiatief van het bedrijf zelf.betrouwbaar bedrijf.

Bedrijf communiceert duidelijk voor en achteraf en houdt zich aan de afspraken. Het kleed is keurig opgeknapt en heeft weer frisse kleuren. Een aanrader dit bedrijf

Prima zaak

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf Ik ben mijn kleed al meer keer bij dit bedrijf laten reinigen Maar ben ZEER tevreden Dank jullie wel Cinco Cleaning

Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken en een prachtig resultaat.

Ons kleed is weer helemaal als nieuw. Super blij mee. De chauffeurs waren bijzonder vriendelijk en de communicatie met het kantoor liep ook prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop.

Schoon, maar zo jammer dat mijn mooie wollen tapijt zo pluizig is geworden. Ik zou het niet aanbevelen voor een wollen tapijt. Wel hele goede service.

prima bedrijf

mensen zijn vriendelijk, houden zich aan afspraken en leveren prima werk

Duurzaam, eenvoudig, eerlijk en klantvriendelijk

Omdat duurzaam leven belangrijk voor me is, koos ik bij mijn verhuizing ervoor geen nieuw vloerkleed te kopen, maar m’n oude te laten reinigen bij Cinco. Via hun website is het eenvoudig te regelen en heb je meteen helder wat het kost. Ze halen op en brengen terug en zijn vooraf eerlijk over de te behalen resultaten. Hier heel tevreden!

top

Afspraak snel geregeld en stoelen heel mooi gereinigd. Het resultaat is prachtig en de service is helemaal top.

De communicatie is vriendelijk (telefonisch) snel en duidelijk ! Het is meteen duidelijk wanneer het tapijt wordt opgehaald en dat gebeurt ook. Informatie over de reiniging en de prijsberekening is overzichtelijk en helder. Moment van aflevering na reiniging is ook snel en duidelijk gecommuniceerd. Kwaliteit van het ondertapijt is heel goed . Heel blij mee.

Prima service met zeer goed resultaat

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Haal- en breng service volgens afspraak. Vervolgens op de hoogte gebracht van de staat van het tapijt en het plan van aanpak om de vlekken te bestrijden. Dit is prima gelukt en het tapijt is boven verwachting goed hersteld. Vlekken en hobbels zijn verwijderd en het tapijt lijkt als nieuw.

Prima communicatie en resultaat. Vloerkleed weer als nieuw.

Bedrijf is zeer aan te bevelen. In alle opzichten vijf sterren.

"De" profesionals op het gebied van tapijtreinigen.

Door mijn weekje vakantie in Havelte bracht ik zelf een tapijt naar hun bedrijf aldaar. Altijd leuk om rond te kijken en de mensen te spreken die daar werken. Het ziet er professional uit en ze gebruiken heel veel duurzame zonne-energie. O,ja ze halen en brengen door heel Nederland! Top bedrijf!

Vloerkleed ziet er weer als nieuw uit

Kleed is weer helemaal schoon. Ook vlekken waarvan vooraf aan was gegeven dat het niet zeker was of ze er uit zouden gaan. We zijn weer helemaal blij met ons kleed.

Netjes, gemakkelijk en professioneel!

Ivm waterschade moesten wij ons vloerkleed laten reinigen, hierbij kwamen wij uit bij Cinco. Formulier ingevuld, opgestuurd en heel snel konden we de ophaal afspraak inplannen, kleed opgehaald, tijdens het reinigen updates gekregen en ook al mogelijke complicaties zodat de verwachtingen goed gemanaged werden en toen werd hij al snel weer terug gebracht. Echt een hele goed ervaring zo :)

Het kleed was als nieuw toen het terug gebracht werd, heel schoon en mooi ! De service is prima, regelmatig een mailtje en het kleed op de afgesproken tijd opgehaald en thuis gebracht. Een pluim ook hiervoor. Wij zijn dus heel erg tevreden!

Geweldig bedrijf

Duidelijke website. Communicatie is snel en goed. Resultaat van gereinigde tapijt is prachtig. Kortom een bedrijf om aan te raden.

Bijzonder goed bedrijf met geweldig resultaat en erg fijne service

Mijn berber is punctueel volgens afspraak thuis opgehaald. Het resultaat van de reiniging was boven verwachting goed. En ook het thuisbezorgen was weer zeer professioneel en punctueel verzorgd. Prettige en zeer correcte medewerkers. Een 10 met een griffel!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte