Ben zeer tevreden met het resultaat, kleed is weer als nieuw, ook heel prettige afhandeling, hartelijk bedankt

Prima service en weer een schoon kleed

vloerkleed netjes opgehaald en gebracht. Duidelijk uitgelegd wat er gedaan gaat worden. Foto's opgestuurd door Cinco wat de bevindingen waren bij binnenkomst. Daarna weer een schoon kleed retour. We weten duidelijk waar we aan toe zijn

Bedrijf naar mijn Hart

Uitstekende 2e ervaring met dit bedrijf voor ons tapijt. Komen afspraken na; korte lijnen en uiteindelijk betaalbaar! Dank jullie wel. Grt M & Alexandra

Super service

Tapijt opgehaald en gebracht en precies volgens planning. Tapijt is weer als nieuw.

Super geregeld!!

Duidelijke communicatie, goede telefonische bereikbaarheid, vriendelijk personeel en…. een schoon vloerkleed voor een goede prijs.

Waard voor je geld

Vriendelijke en correcte service duidelijkheid in de informatie en de werkwijze

Komen afspraken na

Blij met het resultaat.

Doordat onze hond ons dure nain tapijt bevuild had en ik het alleen maar erger heb gemaakt door mijn poging het schoon te maken hebben we Cinco Cleaning gebeld. Hoewel ik vreesde dat het niet meer goed zou komen hebben wij een keurig schoon tapijt terug gekregen. Ben heel blij met het resultaat.

Beter dan verwacht.

Prima ervaring en op tijd retour.

Superefficient

Alle afspraken waren duidelijk en werden keurig nagekomen. Ons kleed is weer als nieuw.

Prima service.

Vandaag een ondertapijt ontvangen. Super kwaliteit en zeer behulpzame chauffeur die hielp het kleed onder het tapijt te leggen.

Geen gedoe, grondig schoon

Nou, dat klopt exact! Netjes en correct gehaald en gebracht. En het kleed is keurig schoon. Veilig adres om je kleed te laten reinigen.

Geweldig Zeker een aanbeveling

Fijn en duidelijke communicatie. Haal en breng service helemaal top en ons berber kleed weer helemaal fris en heerlijk zacht. Heel blij mee!

Zeer goede service, mijn vloerkleed ziet er als nieuw uit.

Zeer goede service, mijn vloerkleed ziet er schoon en als nieuw uit. Het werd op de afgesproken tijd opgehaald en weer thuisgebracht.

Super blij mee

Mijn beige echt wollen vloerkleed had behoorlijk wat vlekken ook ivm huisdieren en ik vroeg me af hoe schoon het nog kon worden. Ik had het huisdierpakket besteld. Ben perfect op de hoogte gehouden en heerlijk dat het kleed gehaald en gebracht kon worden. Ben zeer verheugd hoe schoon het kleed toch nog is geworden, blij mee!

Topkwaliteit, schoon, gelijmd en top opgehaald en- teruggebrachtht

Wij vonfen jullie op de media en zijn daar blij mee. Ons kleed is weer als nieuw en ruikt weer fris. De honden liggen er weer op te slapen en wij warme voeten. Top bedrijf

Prima!

zeer prettige ervaring en een héél vriendelijke en coulante service waar ik zeer blij mee was!!!

De mededeling van te voren door het bedrijf was juist.

Het vloerkleed is zeer schoon behalve de vlek waar het om ging is niet weg te denken en daar had men mij ook voor gewaarschuwd. Het klopt dus. Het ophalen en weer brengen waren op de juiste tijd. Dank daarvoor.

Dat is klantgerichtheid!

Niet alleen het reinigen van vloerkleden is in orde, maar de communicatie tussen bedrijf en klant is op alle fronten OK! Complimenten!

Altijd goed

Kwaliteit van het product uitstekend en er komen ook altijd hele leuke meedenkende medewerkers.

Wederom zeer tevreden

Zowel nu als de vorige keer zijn wij zeer tevreden. Niet alleen met het resultaat maar niet minder met de service en scherpe prijs. Ons vloerkleed was hoognodig aan een reinigingsbeurt toe. De offerte, de ophaalafspraak, het op de hoogte houden van de stand van zaken als het terugbrengen ging allemaal even vlot. Kortom zeer tevreden. Hartelijk dank.

Prima!

In ons vloerkleed zaten na ruim 10 jaar een paar hardnekkige vlekken die ons steeds meer stoorden. Cinco heeft de vlekken volledig kunnen verwijderen. We zijn erg tevreden.

Zeer tevreden met het resultaat. M'n tapijt is weer helemaal top binnen een zeer snelle verwerkingstijd! Cinco Cleaning was zeer flexibel met de ophaal afspraak & aflever afpraak zelfs bij fysieke afwezigheid. Correcte informatie status updates per mail. Zeker aan te raden!

Snel, zorgvuldig en schoon.

De communicatie verloopt zorgvuldig en men houdt zich aan de afspraken. En… ook belangrijk: mijn kleed is weer schoon en fris.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte