Vlek niet weg.

Na verschillende middelen cinco geprobeerd. Prima service mast de vlek is niet weg….

Uitstekend gereingd.

Ons vloerkleed laten reinigen bij uw bedrijf en hebben dat als zeer naar tevredenheid ervaren. Keurig nette ophaal en bezorgservice! We zijn weer helemaal blij!!!

Je bank weer als nieuw

Vriendelijke en vooral goede werkwijze. Mag wat kosten, maar is het dubbel en dwars waard.

Zeer vlotte en vriendelijke afhandeling, én een schoon kleed

Correcte, vlotte communicatie. Vriendelijke chauffeurs, die keurig op tijd waren. Een chauffeur die ook nog even ruimte had om even extra hulp te bieden. Kortom, zeer tevreden. Oh, en ook niet onbelangrijk, mijn perz was keurig schoon, d.w.z. zo schoon als mogelijk was na al die jaren.

Goede stipte service

Al sinds een jaar of vier laat ik mijn vloerkleden door Cinco reinigen. Ze gaan zeer professioneel te werk. Afhalen en bezorging zeer stipt en volgens afspraak en het resultaat is goed.

prima dienstverlening

heldere site - vriendelijke bejegening aan de telefoon en aan huis - ruim voldoende en efficiente communicatie - resultaten zo te zien goed

zeer correct en netjes. tapijt is weer als nieuw

Na waterschade was vloerkleed nat en begon te stinken. Perzisch tapijt is bijna weer als nieuw en ruikt weer fris. Hele goede haal en breng service. Vlierkleed is kosteloos door hun in opslag genomen totdat mijn nieuwe vlier was gelegd. Ik geef ze een dikke 10!

In één woord fantastisch

Dit was de tweede keer dat wij een tapijt hebben laten reinigen. M.a.w. zoiets doe je niet als we de eerste keer niet tevreden waren geweest. Het was weer de moeite waard om 14 dagen zonder kleed te zitten met de gedachte: “straks weer lekker fris in de kamer”.

Al wat ouder vloerkleed snel opgehaald en binnen de twee weken zo goed mogelijk schoon weer thuis. Blij mee

Walk the talk

Onze mooie Desso kleed moest gereinigd worden en wij wilden dat dit met de nodige vakmanschap zou gebeuren. Reden om een vooronderzoek te doen naar aanbieders. Veel van de aanbieders stunten met prijzen, maar inzicht in hun werkwijze hoe ze reinigen was niet overal zichtbaar. Cinco Cleaning doet het andersom. Reden om voor de eerste keer met hen in zee te gaan. Het gehele proces (ophalen, tussentijdse beoordeling van de mate van reiniging en het leveren) was transparant. Nu ligt het kleed een aantal dagen in de woonkamer en is geacclimatiseerd. Conclusie: vakmanschap, kleed oogt als nieuw en rechtvaardig de prijs. Kortom, uitermate tevreden klant.

Fijn bedrijf

Groot kleed aangeboden voor reiniging,prima gebeurt. Tijdens de reiniging op de hoogte gehouden over de staat van het kleed. Bedrijf geeft daarnaast nog tips over de behandeling. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Echt een aanrader!!!

zonder meer uitstekend, een 10 met een griffel

3 kleden laten reinigen met uitstekend resultaat. TOP Het hele proces van offerte tot weer terug in huis is vlot en goed verlopen. Vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg en dat alles voor een goede prijs. Ga zo door

Mijn kleed is prachtig gereinigd en ziet er weer uit als nieuw. Zelfs de vlekken waarvan ik dacht dat die niet verwijderd konden worden zijn verdwenen Ik vond het alleen wel vervelend voor de medewerker die het kleed kwam brengen dat niet doorgegeven was dat ik gebruik zou maken van de plaatsingsservice. Hij plaatste het kleed desondanks het kleed met onder tapijt zonder problemen terug . Klasse!!

Super goed.

De service en schoonmaken van mijn kleed in één woord geweldig. Ik ben super tevreden en zal jullie bedrijf aanbevelen. Hele tevreden klant.

Wollen Kleed perfect, flossen gelig!

Goede ervaring, en keurig volgens afspraak opgehaald en thuisbezorgd.

Heel goed

Ze kwamen de kleden halen en stuurde mij nog een mail dat de aantal opgegeven 4m niet klopte, dat de prijs naar beneden werd bijgesteld. Dat noem ik nog eens service. Verder kleden opgehaald en heerlijk schoon retour op afgesproken tijden. Kortom een aanrader

Prachtig resultaat

We hebben een mooi Turks tapijt van 3 bij 4 meter. Het was na 12 jaar behoorlijk vervuild, maar we aarzelden om het te laten reinigen, omdat we bang waren, dat de kleuren zouden uitlopen en de vlekken, zoals rode wijn, er niet uit zouden gaan. Gelukkig waren onze zorgen ongegrond. Het is prachtig schoon en de kleuren als nieuw. Ook de service van Cinco Cleaning mag er wezen.

Netjes en snel

Na twee keer per mail contact te hebben gehad werd ons kleed opgehaald op de geplande afspraak en binnen een week had ik hem weer terug super netjes en vlotte afhandeling dus heel blij en zeer tevreden . Dus een hele goede aanrader voor evt een vervolg opdracht of aan te raden bij familie en kennissen

Prima bedrijf, eerlijk en correct.

Ondanks dat niet alle vlekken uit het tapijt verwijderd konden worden, waarvoor wij gewaarschuwd waren, zijn we dik tevreden met het resultaat. Het ziet er weer keurig uit. Zeker aan te bevelen.

Uitstrkend

Goede reiniging en service

Tevreden

Het kleed, een mooie blauwe pers, is weer schoon en helder van kleur. Zeer tevreden.

Wij zijn heel tevreden over de door Cinco behandelde kleden.

De kleden werden geheel volgens afspraak opgehaald en terugbezorgd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat van de schoongemaakte kleden. Zo kunnen ze weer jaren mee.

Vakkundig schoon

Mijn kelim vloerkleed had de hele maaginhoud van mijn kat over zich heen gekregen: vloeibare kattenbrokjes, door en door. Tapijtreiniger hielp hier niet meer. Dan maar Cinco ingeschakeld, die het kleed vakkundig schoonmaakte, en van begin tot eind duidelijk communiceerde.

Correcte afspraken, perfecte service

Komen de gemaakte afspraken goed na. Bijzonder klantvriendelijk

Prima bedrijf.

Ik ben dik tevreden, Mijn vloerkleed werd keurig op de afgesproken dag en tijd opgehaald en ook terug gebracht.Tijdens de reiniging ook aldoor op de hoogte gehouden.Goede prijs verhouding. Ons vloerkleed is weer als nieuw.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte