Netjes en duidelijk geregeld

Na een ongelukje van onze bejaarde kat kreeg ik het vloerkleed niet meer schoon. Na een aantal offertes besloten om ons vloerkleed bij cinco cleaning te laten reinigen. En daar hebben we absoluut geen spijt van. We hebben ons vloerkleed netjes en schoon terug. Wij zijn er ontzettend blij mee!

Weer een mooi schoon kleed voor een zeer nette prijs

Na binnenkomst van het kleed bij Cinco een update ontvangen over de staat. Men verwachte een paar hardnekkige vlekken niet helemaal te kunnen verwijderen en ook dat pootafdrukken in het kleed van de tafel zichtbaar zouden blijven. Maar alle vlekken zijn verdwenen en ook de pootafdrukken zijn nagenoeg onzichtbaar. Een heel goed eindresultaat dus.

Goede communicatie

Positief

Schoon, geweldige service en communicatie.

Alles aan dit bedrijf klopt. Ze halen je kleed bij je thuis op en brengen het weer terug, reageren snel en uiterst adequaat op mails en telefoontjes, zijn betaalbaar en doen goed wat ze moeten doen: je kleed reinigen.

Geweldig!

Mijn Perzische tapijt zag er vanwege een verbouwing echt niet meer uit..ook zat er de Mot in..vreselijk. Contact opgenomen met Cinco, die kwamen het ophalen tijdens een code Oranje dag, noodweer dus.. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, en vanmorgen kreeg ik het weer terug. Wat was het prachtig geworden, lekker zacht,en niet meer zo platgelopen, de kleuren zo helder, echt ik ben er zo blij mee! Cinco is wat mij betreft een aanrader.

Netjes verzorgd afgehandeld.

Cinco gevonden op internet. Niet weten hoe e.e.a zal gaan Vertrouwen niet beschaamd. Aldoor goed geïnformeerd en alles netjes verzorgd en afgehandeld. Een schoon en fris vloerkleed terug.

Wonderschoon

M'n kleed is zo schoon ,ben zo blij dat t weer zacht en schoon is

voortreffelijke service

uitstekende informatie en communicatie. zeer tevreden.

Ophalen, inleveren en reiniging is prima

Veel tevreden

Duidelijk en eerlijk!

Dik tevreden

Ons witte kleed is, nadat er een bord eten met o.a. rode bieten overheen is gegaan, weer helemaal spik en span teruggekomen. Vriendelijke mensen, alles netjes op tijd en volgens afspraak. Ik ben een dik tevreden klant.

Top ervaring

Een schoon kleed terug gekregen terwijl er veel vlekken in zaten en een goede service. We gaan er zeker nog een keer gebruik van maken.

Doen wat ze beloven

Echt een prachtig resultaat

Een hele fijne manier om je vloerkleed te laten reinigen. Een vriendelijke en correcte manier van halen / brengen van het kleed. Ik ben heel blij met weer een schoon tapijt.

Kleed snel en grondig gereinigd met perfecte communicatie!

Ik kende Cinco nog niet maar de kennismaking is uitstekend bevallen. Kleed is prachtig gereinigd. De communicatie is perfect verzorgd! Je wordt van alle acties (prijsopgave, ophalen, reinigen en terugbrengen) zorgvuldig op de hoogte gehouden. Afspraken worden nagekomen. De prijs per vierkante meter is alleszins redelijk. Kortom een bedrijf dat aanbeveling verdient!

Onze bank weer als nieuw!

Wij hebben een lichtgrijze bank waar behoorlijk wat vlekken op zaten. Vieze schoenen, bekers die om vallen, kruimels.. kortom onze 2 kleine jongens vormen een uitdaging voor de bank... De bank zit nog goed en daarom wilde we deze laten reinigen. Cinco Cleaning kon op korte termijn langskomen om onze bank schoon te maken. De afspraak gepland in onze vakantie zodat de bank goed kon drogen na reiniging. Bij terugkomst wisten we niet wat we zagen. Onze bank zag er weer uit zoals toen we hem kochten. Alle vlekken waren verwijderd en de bank rook heerlijk fris en was prachtig schoon. Nu kunnen we nog jaren genieten van onze bank! We zijn zéér tevreden over de communicatie en over de de reiniging van onze bank. Zeker een aanrader!

Zo schoon!

Mijn oude vuile kleurige kleed wilde ik op Marktplaats te koop aanbieden. Mijn man vond dat jammer dus gaf ik het kleed nog één kans: reinigen door Cinco. Ophalen en terugbrengen volgens afspraak. En het belangrijkste: het kleed is schoon en fris. Kortom, als nieuw

Vloerkleed ziet er weer als nieuw uit

Niets dan lof over het gereinigde vloerkleed. Het kleed werd netjes en op de afgesproken tijd bezorgd. En ziet er weer als nieuw uit.

Er zat nog heel veel zand/stof in het tapijt

Mijn eerste ervaring, Er zat nog heel veel zand / stof in het tapijt, dat bleek na het uitrollen en weer inrollen, dus het was niet helemaal schoon!

Punctualiteit ten top!

Geen ervaring hebbende met het schoonmaken van tapijten vertrouwde we ons kleed toe aan Cinco. Alle afspraken werden punctueel nagekomen bovendien werden we over elke fase geïnformeerd. Met als resultaat een kleed wat weer jaren mee kan. Wij zijn er blij mee!

Professioneel en heel prettig!

Duidelijke uitleg wat je kunt verwachten en dit blijkt 100% te kloppen, zowel wat betreft het reinigings resultaat als het ophalen en terugbrengen,

Geweldig zeer duidelijk alles per mail ook de haal en breng service een dikke 10 ik raad dit bedrijf aan die tapijt / kleden enzo wil laten reinigen.en zeer betaalbaar Mvrgr Kees

Hele fijne ervaring

Alles is prima verlopen , de communicatie het ophalen en brengen Het kleed is helemaal schoon en goed behandeld. Dit is een bedrijf zoals het hoort en kunt vertouwen.

Schoon, netjes, duidelijk en klantvriendelijk

Duidelijke website en afspraken. De afspraken worden goed nagekomen, ophalen en brengen. Vriendelijke bezorger. Het enige wat ietsjepietsje ' stoorde' was dat in de periode dat het tapijt onder behandeling was, ik meerdere keren opties kreeg om het nog beter voor elkaar te krijgen, met gekoppelde meerprijs uiteraard. Ik begrijp de zakelijke kant hiervan overigens prima.

Goede service, duidelijke afspraken en helemaal tevreden.

Website is erg duidelijk, afspraak plannen verliep makkelijk en heb een uitstekende service ervaren. Alles volgens afspraak, netjes en correct. Zeker aan te bevelen. Kleden zijn weer schoon en ben zeer tevreden.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte