Tapijt is goed schoon! Alle vlekken zijn weg.

Zeer correcte ophaal- en brengservice. Alle aangekondigde tijden worden nagekomen.

Super goed gegaan en weer schoon kleed

Alles is super goed gegaan en heb weer een mooi schoon kleed en vriendelijk te woord gestaan

Overweldigend !

Allereerst bij het vinden van Cinco Cleaning meteen een aangename sfeer en uitleg over manier van werken door deze club. Vervolgens rapport over staat en vuilheid van kleed. Zeer nauwkeurig ! Ik heb gekozen voor een pouplair programma van reinigen en tevens ondertapijt besteld. Vandaag het tapijt in ontvangst genomen. Verbluffend mooi en schoon. Een reus van een vent bracht het tapijt en vroeg waar mag ik het tapijt neerlegegen . Wel onder een zeer zware tafel. Geen probleem zei hij, en vijf minuten later was de klus geklaard Wat een aardige vent en wat een service.... Chapeau voor Cinco Cleaning !

zeer goede behandeling en een mooi resultaat

ben zeer tevreden over de behandeling en het resultaat

Goede service en komen afspraken na

Goede service, zeer tevreden en komen gemaakte afspraken na. Zeker een aanrader.

Zeer goede begeleiding en aandacht en goed resultaat

Ik hebben wollen vloerkleed laten behandelen en het resultaat is werkelijk prachtig! Ziet er fris uit. De firma hield mij daarnaast zeer goed op de hoogte van het proces

Fantastisch

Goede service en professioneel. Kleed was netjes opgehaald, goed gereinigd! Een aanrader!

Keurige en snelle service met een mooi resultaat!

Op de afgesproken tijd is ons kleed opgehaald en weer teruggebracht. Goede communicatie ook over wat wel en niet mogelijk was qua resultaat. Mooi schoon en fris kleed retour.

Keigoede service en communicatie!

Fijn contact, goed bereikbaar, betrouwbaar en zeer goede communicatie. Goed werk! Zeer tevreden, top!!!

weer uitstekend werk

2e keer ander kleed weer zeer tevreden

Geweldig goed gedaan

Wij zijn dik tevreden over het reinigen van ons vloerkleed En de service is ook perfect Ik zou het iedereen aanraden voor als je een tapijt of vloerkleed wil laten reinigen en voor de prijs hoef je het niet te laten

Uitstekende communicatie.

Een tapijt met onbekende vlekken gekocht via een veiling. Aangeboden voor schoonmaken bij Cinco. Vooraf werd door Cinco aangegeven via mail met foto's welke vlekken waren gesignaleerd. Na behandeling werd gemeld dat de vlekken verwijderen niet was gelukt. Het tapijt kwam met vlekken toch een stuk schoner terug.

Van het 1ste contact tot aflevering goed geïnformeerd en tijdens alles goed op de hoogte gehouden van de status van het vloerkleed. Prima ervaring!

Komt beloofde afspraken na.

Zeer professioneel bedrijf, vriendelijk personeel en duidelijk in datgene men beloofd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Onze Perzisch tapijt ziet er weer schoon en opgefrist uit.

Uitstekend❣️

Ons hoogpolige tapijt, wol linnen mix, is weer heerlijk fris en schoon! Ook heeft het weer een fluffy look: de hoge Polen staan overeind! Alles is volgens afspraak verlopen, wij zijn zeer tevreden. Een aanrader!

Goed geregeld, schoon kleed

Snel gehaald. Dan een mail hoe zij vinden dat t kleed er uit ziet en wat t gaat worden. Binnen een week weer terug gebracht. SCHOON!!! Fantastisch. Heel fijn. Zeer aan te raden.

Prima service en begeleiding

Goed contact en afwerking

Teleurgesteld

Ik heb een tapijt aangeboden ter reiniging. Helaas kreeg ik het tapijt retour met vele vlekjes.

Heel schoon

Onze lichte vloerbedekking van de slaapkamer was in de loop van 25 jaar behoorlijk vuil geworden. En hoewel niemand behalve wijzelf dat zien, ging ik mij er steeds meer aan ergeren. Bij toeval vond ik dit bedrijf - Cinco Cleaning - en wilde ik het toch proberen. Het bleek echt een gouden greep. Een vriendelijke medewerker (bedrijfskleding geeft altijd vertrouwen), die heel goed uitlegde wat hij ging doen en vervolgens hard aan het werk ging. De vloerbedekking is echt heel schoon geworden en hoewel niet alle vlekken helemaal verdwenen waren (daar had hij ook voor gewaarschuwd), is het geheel toch echt een enorme verbetering. Wij zijn er heel blij mee, gaan tevreden naar bed en staan tevreden weer op.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, snel en prettig contact middels mail of telefoon. Resultaat van het schoonmaken van ons vloerkleed is boven verwachting, daar het al een wat ouder kleed betrof dat nu weer oogt als nieuw. Wij laten ons zeker nog eens helpen door Cinco Cleaning.

Goede reiniging van wollen vloerkleed.

Keurig op tijd opgehaald en helemaal schoon weer keurig op tijd terug gebracht. Zelfs de vlekken met een waarschuwing dat ze er misschien niet helemaal uit zouden gaan zijn helemaal weg. Heel tevreden!

Prima bedrijf, prima communicatie

Karpet is mooi schoon en de koffievlek is goed verwijderd.

Fantastisch

Wij zijn blij dat we de firma Cinco Cleaning via Google hebben ontdekt. Afhalen en bezorging liep uitstekend. Ook de update was heel leuk om de zien. Hartelijk dank, we zullen jullie zeker aanbevelen.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte