Indrukwekkend!!!!

De informatie vooraf, tijdens en bij de aflevering waren indrukwekkend te noemen. Duidelijk, met reële antwoorden. Het resultaat van het afgeleverde tapijt perfect te noemen. Ook de behulpzaamheid van de medewerker bij het leggen van het tapijt was uitstekend. Kortom in alle opzichten een bedrijf om aan te bevelen. Met vriendelijke groet , Leny Kropmans

Goede communicatie en duidelijke prijs afspraken. Ook de afspraken over halen en brengen was juist.

Nette service

Prima bedrijf met nette service voor een nette prijs, zeker gezien de haal- en brengservice.. Goed verwachtingsmanagement (niet elke vlek is behandelbaar). Aanrader dus.

Prima bedrijf. Goede communicatie en service!

Vloerkleed superschoon teruggekregen. Als nieuw na ruim 15 jaar! Je bent het wel enige weken kwijt, maar de moeite waard.

Heel goed

Super goed

Helemaal tevreden

Snel en adekwaat geregeld tegen een nette prijs

Kleed geweldig schoon voor een goede prijs

Heldere en vriendelijke communicatie over wat je kan verwachten en komen hun afspraken goed na. Mijn vloerkleed is weer als nieuw.

Prima service en schone Perzen

Goede service met ophalen en brengen en een mooi resultaat. Dank Cinco!

Fijn bedrijf met een goed en schoon resultaat!

Erg vieze kleden laten reinigen. Er wordt prima gecommuniceerd dmv foto’s en eerlijk verteld wat de mogelijkheden en ook onmogelijkheden zijn. Geen valse verwachtingen dus. Prettig geholpen, complimenten! Met frisse groet, Jenny van der Poel

Erg goed resultaat

In onze bank zaten allemaal vlekken en kringen. Cinco kwam volgens afspraak en heeft hard gewerkt om hem helemaal schoon te krijgen. Bijna alle vlekken gingen eruit. We zijn erg gelukkig met onze schone bank!

mooie resultaat

Mijn berber tapijten zijn als nieuw teruggekomen van de reiniging. Zeer tevreden over de resultaat. Het enige opmerking is, dat de hele traject vrij lang duurt (van opdracht tot terugbezorgen).

Super bedrijf!

Zeer professionele bedrijf. Wat ze beloven doen ze ook. Prijs en kwaliteit zeer goed. NlKleed is netjes opgehaald en thuis bezorgd. Zeker aan te bevelen!!

Super tevreden over resultaat

Ik kan iedereen aanbevelen om het tapijt bij jullie te laten reinigen! Ook over de ophaal en bezorgservice zeer tevreden.

Kleden zijn weer als nieuw

Goede communicatie, nette chauffeurs en de kleden zijn weer mooi

Mijn ervaring is zeer positief

Ik heb ervaren dat er zeer klantvriendelijk en zorgvuldig wordt gewerkt. Je wordt goed geïnformeerd en er wordt goed gecommuniceerd over de staat van het kleed. Het kleed was goed gereinigd. En de kosten voor het reinigen was ok. Samenvattend een zeer tevreden klant.

Super netjes schoon en huisdierfris terug gekregen!

Erg tevreden, wanneer het weer nodig is komen we zeker bij jullie terug!

Uitmuntende service en top resultaat

Waar voor je geld en top service bij Cinco uit Havelte. De bezorgers zijn behulpzaam en betrokken, vrolijk en vriendelijk. Leutscher Wapserveen

Heel blij met de service

Onze bank is weer helemaal fris en kan weer een paar jaar mee. De medewerker van Cinco was heel vriendelijk en heeft echt netjes gewerkt. Vloer werd afgedekt en alles ging in goed overleg.

Heel goed

Duidelijke communicatie en snelle service. Tapijt ziet er als nieuw uit. Door deze ervaring zal ik zeker mij tapijt nog een keer laten doen.

Geweldig!

Prima bedrijf, kleed ziet er weer stralend uit. Medewerker zeer behulpzaam met het uitrollen kleed op het ondertapijt. Zal het bedrijf Cinco Cleaning zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Top!!!!!!

Zeer tevreden. Goede duidelijke en snelle communicatie over het hele proces. Zeer tevreden met de resultaten van het gereinigde vloerkleed.

Voor de tweede maal een tapijt tot volle tevredenheid laten reinigen. De communicatie is ook optimaal. Kortom tot de volgende keer!

Mooi resultaat.

Na ruim 25 jaar op zolder te hebben gelegen, hebben we nu weer een prachtig schone grote berber in de kamer. Hij is beter dan verwacht terug gekomen. Goede service, en sneller dan verwacht.

Betrouwbaar!

Heel tevreden! Voor eerste keer gebruik gemaakt van Cinco Cleaning. Duidelijke communicatie vooraf wat betreft tarievenA, afspraak is afspraak, tapijt thuis opgehaald en teruggebracht, mailtje voor overleg ivm losliggende rand, betaling verloopt soepel. Helemaal top!

Professionele aanpak.

Hele aardige medewerker die verstand van zaken had. Hij gaf ons eerlijk advies omtrent de reiniging van ons bankstel en vloerbedekking. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte