Doen wat ze beloven

Cinco Cleaning communiceert goed, geeft goed advies, meldt tijdig als het iets anders loopt. Het resultaat van het tapijt is beter dan verwacht!

helemaal prima

goede en snelle communicatie, vriendelijk en mooie schone tapijten!!

prima service en vakkundig

Denkt mee met je om een zo goed mogelijk resultaat te behalen

Had een prettige service met deze company

Ophalen en terugbrengen was heel efficiënt, aardige personen die did deden!! Tapijt ziet er schoon en verfrissend uit

100% tevreden

Fantastische heldere communicatie en service. Zij komen van ver dus het duurt even voor mijn dikke wollen tapijt terug was maar geen probleem. Kosten zijn inclusief halen sjouwen en thuis neerleggen door een mooie trotse jonge man. De frisse geur van het schone tapijt kwam mij bij de deur al tegemoet. Als ik dit bedrijf eerder had gekend was ik eerder klant. Dikke 10+ !

Kleed weer als nieuw !

Beste mensen van Cinco cleaning, Wat ziet ons kleed er weer prachtig uit !! Alle vlekken zijn verdwenen en het ziet er uit als nieuw, we zijn er heel blij mee. Jammer dat we elkaar niet troffen bij het ophalen en terugbrengen maar met de afspraken zoals we die gemaakt hebben was het prima geregeld. Nogmaals bedankt voor de service en graag tot een volgende keer, Vriendelijke groet, Jan en Karin Schipper

Klantvriendelijke werkwijze met professionele reiniging.

Alles van begin tot einde van het reinigen van ons vloerkleed verliep naar wens en gemakkelijk. Van het navigeren op de website en het contact, tot en met het thuis ophalen en weer afleveren op een afgesproken plek (zelf afwezig op die momenten). En het doel was bereikt: ons vloerkleed was geheel ontdaan van onaangename dierengeurtjes en rook nu zelfs weer prettig. We zijn nu een maand verder en onze nieuwe kat ruikt de lucht van onze vorige ook niet, getuige het feit dat hij er niet meer op geplast heeft sinds we ons vloerkleed terug hebben. Geweldig!

Kleed is letterlijk als nieuw.

Het liep allemaal prima. Keurig op afgesproken tijd opgehaald en weer terug gebracht. Foto’s met vermelding welke vlekken mogelijk niet volledig verwijderd zouden kunnen worden. Na 2 weken kwam ons tapijt terug. De bezorger hielp keurig de salontafel op zij te zetten, hij rolde het kleed uit en hielp de tafel op zijn plek te zetten. Tot ons grote genoegen waren alle plekken volledig verwijderd en ziet het kleed er weer als nieuw uit. Value for money in optima forma.

Alle kleur is weer terug in mijn vloerkleed!

Alles is prima verlopen , de reiniging, ophalen en terugbrengen. Heel fijn dat je geïnformeerd wordt over de conditie van het vloerkleed en het ophalen en terugbrengen .

Geweldig resultaat en service

Kleed met rode wijnvlekken werd keurig cf. afspraak opgehaald en na reiniging thuis weer afgeleverd. Resultaat "vloerkleed was als nieuw" is toch al meer dan 10 jaar oud.

Prachtig resultaat

Ik dank de administratie - haal en breng service en iedereen die aan het tapijt heeft gewerkt hartelijk bedanken voor het mooie resultaat .

Blij en tevreden dat ik 4 tapijten bij Cinco heb laten reinigen !

Mijn mail naar Cinco : De factuur is vandaag betaald toen de tapijten gebracht werden. De reacties van mensen hadden mij doen besluiten de 4 tapijten bij jullie te laten reinigen. Ik ben heel erg tevreden en blij met de hele gang van zaken en nu ook het eindresultaat. Lekker opgefrist, lekker zacht op lopen, weer kleur te zien en de grote vlek redelijk weg, zodat we er goed mee “kunnen leven”. Verrassend. Ik zal jullie zeker aan raden bij familie, vrienden en kennissen. Bedankt! Mevr. I.

Goede service en kleed is heel mooi schoon terug gekomen

Goede service en kleed is heel mooi schoon terug gekomen

Fatsoenlijke chauffeurs vriendelijk ook ,en mijn kleed is als nieuw ,ben er erg blij mee.vr groet m Nielsen

Reiniging van het kleed en de service uitstekend

Het was best spannend om ons Perzisch tapijt van >40 jaar oud te laten reinigen maar alles is uitstekend verlopen. Bij Cinco doen ze wat ze zeggen, de service is uitstekend en ons kleed ziet er weer heerlijk fris uit

Mooi schoon geworden

Onze 2 vloerkleden zijn weer als nieuw.

Top gedaan super vriendelijk personeel

Ga het iedereen aanraden , een tweede leven voor je kleed bij Cinco. Super blij mee

Keurig volgens afspraak

Netjes voor de deur opgehaald en weer terug geplaatst! En het voornaamste, netjes schoon , alle plekken zijn er uit !

Een 10 voor het reinigen van vloerkleed Fantastisch

Ik had weinig hoop meer dat U mijn vloerkleed nog schoon zou krijgen. Nou het is U gelukt! Zo vuil en vertrapt als het de deur uit ging. Zo schoon en weer helemaal opgeknapt is het weer binnen gekomen. Ik ben een heel tevreden klant. Heel veel dank.

Uitermate tevreden

Vloerkleed zoals afgesproken correct en op tijd afgeleverd keurig gereinigd en behandeld,complimenten voor de bezorger,zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak gebeurt. Perfect op tijd opgehaald. Tussentijds goed op de hoogte gehouden. Aflevering op afgesproken tijd, netjes binnen uitgerold. Prima .heerlijk schoon en fris is ons tapijt ,weg de koffie vlekjes.

Kan niet beter

Alles was naar mijn zin, het ophalen, afleveren de informatie tussendoor en het uiteindelijke resultaat.

Hele goede ervaring

Het Perzische tapijt is buitengewoon schoon en heerlijk zacht weer bij mij thuis afgeleverd. Ik werd van begin tot het einde goed op de hoogte gebracht. Ook werd het kleed precies binnen de aangegeven tijd weer thuis bezorgd. Ik ben heel tevreden.

Geweldige service en fantastisch gereinigd.

Alle afspraken werden nagekomen. Op tijd het kleed ophalen ( helemaal uit Havelte), prima tussentijdse communicatie en weer op tijd afgeleverd. Hoe goed kun je het hebben. Wij zijn erg tevreden over het resultaat!!

Ben erg tevreden.

Oeveraseweg 13 a