goede service

Cinco Cleaning doet wat t beloofd. Ze maken duidelijke afspraken over ophalen en brengen en komen die ook na. De communicatie daarover is helder en duidelijk. We kregen een terugkoppeling na de inspectie over wat we konden verwachten qua reiniging. Sommige vlekken konden wel verminderd worden maar niet helemaal verdwijnen. En dat klopte ook. Maar al met al heel tevreden over het resultaat. Ons kleed oogt weer fris en schoon.

Prima service met uitstekend ( schoon tapijt ) resultaat .

Maakt waar wat ze zeggen.

Uitmuntende service

Alle correspondentie werd keurig beantwoord en afgehandeld. Reiniging prima, snel, en vlotte service. Zeer tevreden.

Deskundige mensen met kennis van zaken.

Cinco communiceert erg goed, er is veel kennis in huis. Ons vloerkleed dat er door waterschade akelig uitzag is weer als nieuw. De medewerkers zijn toegankelijk en behulpzaam. Bedankt!

Prachtig resultaat en prettige communicatie!

Klantvriendelijk bedrijf met heldere afspraken en goeie communicatie. Het resultaat van de reiniging van 2 (oude) kleden is boven verwachting.

Mijn 2 Berbers zijn als nieuw teruggekomen!!

Een beetje ongerust afgewacht hoe mijn hoogpolige wollen kleden terug zouden komen.Ik had niet ongerust hoeven te zijn.Ze zien er geweldig uit en zijn weer heerlijk "wollig"! Graag wil ik de geweldige communicatie noemen! Doorlopend werden we op de hoogte gehouden en men hield zich aan de toezeggingen! Kortom we konden er van op aan! Dank daarvoor.

Snel opgehaald en schoon thuisgebracht

Snel een afspraak gemaakt Snel opgehaald en snel en schoon weer thuisgebracht

Heb een wit kleed aangeleverd! Erg mooi schoon geworden. Zeker de moeite waard om je kleed nog een 2e kans te geven, Ik beveel daarom zeker Cinco aan!

Top service

De communicatie verloopt vlot en duidelijk. Je kunt eenvoudig een afspraak inplannen en je ontvangt per mail/app snel een reactie. Ons tapijt werd keurig volgens afspraak opgehaald en weer afgeleverd. Per mail kreeg ik duidelijke informatie met foto's mbt de reiniging en wat het te verwachten resultaat is. Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

In 1 woord Geweldig

Ondanks dat er bij ons in huis geen schoenen worden gedragen wordt het kleed toch buikvet krijg je op plaatsen waar je vaak zit loopsporen. Wij hebben een crèmekleurig kleed dus sowieso heel erg besmettelijk maar het kleed ziet er na reiniging weer uit als nieuw! Superblij mee!

Niet goedkoop, maar wel erg goed

Practise what you preache. Heldere communicatie en leveren je schoongemaakte product heerlijk af. Precies wat je wilt en mag verwachten. Het is niet goedkoop maar ik zou iedereen aanbevelen hun kleed een tweede kans te bieden. Wij zijn er erg blij mee. Top!!

Professioneel

Gaan zeer professioneel te werk. Wordt netjes op de hoogte gehouden. Brengen en halen netjes op de afgesproken tijd… vloerkleed super schoon

Heerlijk schoon

Voor de 3e keer inmiddels onze wollen handgeknoopte berber laten ophalen en reinigen. Wat een kadootje toch iedere keer weer als deze binnen de afgesproken tijd weer superschoon en superzacht wordt teruggebracht en neergelegd. Zoals iedere keer weer heel erg tevreden! Bedankt team van Cinco voor dit kadootje!

Wat een service. Ze doen precies wat ze Beloven. Kleed is prachtig geworden.

perfect gereinigd

Zeer vriendelijke medewerker van CincoCleaning die vanmorgen een oude vlek in het bankstel heeft laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Heel tevreden. Kleden ongelooflijk schoon

Heel tevreden

Bijzonder bedrijf

Wij hebben ons grote vloerkleed bij Cinco Cleaning laten reinigen. Een geweldige ervaring. Met name de communicatie door het bedrijf heeft ons erg verrast. Dat maak je niet vaak meer mee. Vanaf het moment van offerte tot aan het moment van terugbrengen na de werkzaamheden was de communicatie optimaal. Daarnaast even belangrijk: ons kleed zag er weer erg netjes en schoon uit. Een groot compliment voor deze onderneming.

Super schoon geworden

Mijn kleed had best vervelende vlekken en is ook niet zo nieuw meer. Eerlijk gezegd had ik er een hard hoofd in. Maar het eindresultaat is super! Weer als nieuw en ik overdrijf niet! Ben er heel blij mee. De service is ook precies zoals beloofd op de site. Keurig op tijd opgehaald en weer teruggebracht tevens werd ik op de hoogte gehouden hoe het met kleed gesteld was etc. Ik beveel dit bedrijf danook van harte aan!!

Goeie service! Komen afspraken stipt na en werken zorgvuldig. Deskundig advies. Ik kom zeker terug.

Zeer tevreden met Cisco Cleaning

Ben zeer tevreden, karpet is zeer schoon. Goed geïnformeerd door Cinco, zeer schappelijke prijs. Wij zijn prima behandeld door Cinco Cleaning

Communicatief, professioneel en een grondige reiniging.

Dit soort bedrijven zijn zeldzaam tegenwoordig.

Er was koffie over mijn kleed gegaan en de poes had gespuugd en een vlek achtergelaten. Helaas is de koffievlek er niet helemaal uit maar de poes zijn spuug wel, dat was ook van te voren gezegd. Maar ja wie niet waagt,….. Kleed is netje thuis opgehaald en weer teruggebracht. Ik ben zeer tevreden.

Professioneel en vriendelijk personeel, tapijt goed gereinigd en weer vlot afgeleverd.

Goede service bij antimotbehandeling, zeer goed resultaat

Er zat een mottennest in mijn berberkleed. Kleine aantekening: ik was er op tijd bij, ze zaten maar op één plek aan de onderkant en niet in het hele kleed. De behandeling bestaat uit 2 weken invriezen en daarna uitkloppen en schoonmaken. De haal- en brengservice is zeer goed geregeld. Na een paar weken kwam mijn kleed terug en het ziet eruit als nieuw. 5sterren voor de service! Het was alleen niet goedkoop, maar ook daar zijn ze helder over, je komt niet voor verassingen te staan.

Weinig/geen verschil naar reiniging

Weinig/geen verschil naar reiniging. Had niet echt vlekken maar meer duidelijk looppad etc. Dat kunnen ze achteraf gezien niet weghalen. Ze kunnen beter van te voren aangeven of ze het kunnen reinigen of niet, nu kreeg ik een mail met allemaal disclaimers: “zou kunnen dat het niet helemaal schoon wordt” maar vervolgens kan je niet meer terug en was er inderdaad weinig/geen verschil.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte