Topservice

Handgeknoopte kleed waar al 15 jaar op is geleefd. Dus ja, vlekken etc. Tussendoor zijn we goed op de hoogte gehouden. Na een week is ons kleed nu weer terug...en het ziet er weer fantastisch uit! Gaat zo weer 15 jaar mee! Veel dank.

Fantastisch!!

Zeer transparant, houden zich uitstekend aan de afspraak, op tijd ophalen in kleine tijds blok en een uitstekend resultaat. Ben zeer tevreden!!

De grote perzs is prachtig mooi ben er zeer tevreden mee top gedaan

Hele goede service ze komen op tijd niet gehaast of zo en staan overal open voor bedankt

Helder in proces, maakt waar wat men zegt!

Een organisatie die je stap voor stap meeneemt in het reinigingsproces aan de hand van heldere en tevens leuk opgestelde berichten! Eindresultaat was top!

Super.

Goede haal-brengservice, kleden weer als nieuw!! We zijn helemaal blij!

Zeer tevreden!

Na het lezen van de positieve reviews koos Ik voor Cinco Cleaning en dat is een goede keuze geweest. Ons kleed, 35 jaar oud is heel mooi geworden, vlekken zijn verdwenen, de slijtplekken niet, logisch, en dat is ook vóórdat de reiniging gebeurt duidelijk gezegd in een mail. Afspraken over ophalen en afleveren worden per mail doorgegeven en nagekomen.

Alles volgens afspraak, nette bezorger , Het kleed ziet er goed uit en is lekker zacht. Jammer dat je geen omschrijving van de rekening op papier krijgt.

Duidelijke en heldere communicatie vanaf offerte tot aan aflevering na reiniging. Met een geweldig mooi eindresultaat. Zeer tevreden, een aanrader!

opdracht correct uitgevoerd

gemaakte afspraken correct afgehandeld; tijde van ophalen en brengen volgens opgave afgwerkt. kleed goed schoon!

Er stond een heel aardige nette man (cleaner) voor de deur. Hij ging snel en netjes aan de gang. Toen het klaar was dacht ik hoe krijg ik dit droog, het voelde vrij nat aan, maar de volgende dag was het droog op een paar. vochtige hoekjes na. Nella

Top geregeld

Wij zijn heel erg tevreden met dit bedrijf. Alles klopt. Ze zijn uitermate correct in het maken van de afspraken en komen die dan - bijna op de minuut precies- ook na. Tijdens het schoonmaakproces houden ze je keurig op de hoogte van eventuele bijzonderheden. Kortom: top!

Tapijt is weer bijna zoals nieuw!

Ik had een lelijke kaarsvet in mijn wollen schapen tapijt: deze is geheel weggegaan door de schoonmaak.

100 %tevreden

We hebben drie tapijten laten reinigen waarop de hond, die erg ziek was, heeft overgegeven en gepoept. In het lichte tapijt zaten donkere vlekken. De vlekken zijn er helemaal uit en de tapijten zijn weer prachtig. We hebben gekozen voor de behandeling “huisdier compleet”.

Great Service!

Beautiful old carpets restored and look like new. Very happy with the service! Just wish you would restore as well but very happy with the cleaning. Moths away!!!

Supernetjes!

Keurig te woord gestaan. Stipte levering en heel mooi schoon.

Verbluffend schoon resultaat

We kregen een berber die al 7 jaar opgerold in een garage had gestaan. Er zaten lelijke vlekken in. Ik had niet verwacht dat de berber zó schoon terug zou komen. Ik ben heel blij met het resultaat.

Zeer goed!!

Makkelijke site, snelle afspraak, duidelijke prijzen, keurig opgehaald, update tijdens schoonmaak proces en weer keurig en schoon afgeleverd.

Een kundig en professioneel bedrijf met vriendelijke mensen.

De tapijten zijn gehaald en gebracht op de afgesproken tijden door vriendelijke bezorgers. Ik kreeg professionele en kundige mensen aan de telefoon. De tapijten zijn schoon en zien er weer keurig uit. Kortom: een hele fijne ervaring!

Fantastische service!!

Via de mail en telefonisch werd ik goed en snel te woord gestaan, ik kreeg via de mail foto's over de conditie van mijn vloerkleed en de reiniging ervan. binnen een week was het kleed perfect gereinigd weer terug. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en raad het iedereen dan ook ten zeerste aan. Ina Harland

Prima zaken gedaan met uw bedrijf

Ik ben zeer tevreden over de service die werd verleend door Clinco Cleaning.

Snelle service, prettig contact, goed werk!

Onze berber is gereinigd door Cinco cleanig. Wij hadden niet gedacht dat het zo schoon zou worden. Een kleed van 30 jaar oud, en het ziet er weer bijna uit als nieuw!

Absoluut TOP

Wat super dat dit bedrijf zo goed, snel doet wat ze melden. Uiterst tevreden en top werk geleverd. Daar kan je van op aan. Ik ben er blij mee.

Snelle reacties en duidelijke communicatie

Zeer tevreden over de manier waarop je wordt geholpen. Vriendelijke mensen en goede service.

Online offerte aangevraagd en er wordt snel gereageerd, snel en goed afgehandeld. Prachtig resultaat! Zeer tevreden!

Komen afspraken na en we werden goed geïnformeerd!

Goed om afspraken mee te maken. Informeren je over wat ze opmerken na inspectie aan het kleed, zoals bijv. slijtage.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte