Prima ervaring met Cinco Cleaning

We hadden recent problemen tgv wateroverlast en moesten een tapijt laten reinigen. Omdat we eerder al goede ervaringen met Cinco Cleaning hadden opgedaan hebben we weer voor dit bedrijf gekozen. Meteen hebben we ook nog een ander tapijt weggebracht. Inmiddels zijn ze beiden weer terug en het resultaat is weer naar volle tevredenheid. Cinco Cleaning communiceert heel goed, dat vind ik heel belangrijk. Ze geven duidelijk van tevoren aan wat ze wel en niet kunnen (een oud kleed kun je natuurlijk niet nieuw maken), en wat het gaat kosten. Halen en brengen is ook geen probleem en kost niet de hoofdprijs. We komen graag weer terug als we weer wat te reinigen hebben, als is Cinco niet naast de deur voor ons. Prettige firma dus, met plezierige medewerkers. Ouderwets goede service!

Helemaal fantastisch!

Was van plan een nieuw kleed te kopen, zo vies was het. Eerlijk gezegd nooit geweten dat na reiniging het kleed weer zo mooi zou kunnen worden. Weer als nieuw! Hartelijk dank hiervoor. Erg blij mee! Vriendelijke groet, Marion Wieringa

Top Service vanaf offerte aanvraag t/m aflevering

Nadat wij een offerte hadden opgevraagd kregen we binnen 30 minuten een duidelijke prijs met omschrijving. Vervolgens hebben wij opdracht verstrekt en ontvingen we een bevestiging met datum en tijdsblok van 5 uur wanneer het vloerkleed werd opgehaald. 1 dag voor de datum dat het vloerkleed werd opgehaald werden we netjes op de hoogte gesteld met een nieuw tijdsblok van 2 uur. De mensen van Cinco melden zich op de afgesproken datum ruim binnen dit tijdsblok Tevens hebben we nog foto's ontvangen van het loopgedeelte van het vloerkleed, waarvan ze hebben aangegeven dat het mogelijk zou kunnen zijn dat ze dit niet helemaal schoon konden krijgen. Het afleveren van het Vloerkleed ging op dezelfde manier. Keurige jonge man die samen met ons beoordeelde of de reiniging naar wens is verlopen. En dat was zo, zelfs het loopgedeelte waarvan men twijfelde of dit wel helemaal schoon zou worden ziet er goed uit. Vloerkleed super netjes gereinigd, geen beschadigingen. Compliment aan Cinco voor alle tussentijdse duidelijke communicatie en professionaliteit. Ons vloerkleed ziet er weer uit als "nieuw".

Vloerkleden weer als nieuw en zeer goede service.

Keurig nakomen van afspraken, vriendelijk en brandschoon.

Gewoon heel dik tevreden, want de kleden zijn boven verwachting keurig op tijd opgehaald, brandschoon afgeleverd door vriendelijke medewerkers. Dank je wel.

Super!

Vloerkleed is heerlijk schoon! Duidelijke communicatie over wat er met het kleed gebeurd en de afspraken worden nagekomen

Geweldig!

Servicegericht. Klantvriendelijk.

Goede service en afspraken worden nagekomen!

Wat een speciale service van dit bedrijf.als nieuw was ons kleed

Wat een ander kleed kregen we terug. Zo fantastisch opgeknapt. En wat een service Dit was onze tweede ervaring met Cinco……Een grote aanrader

prima bedrijf

alles keurig geregeld op tijd opgehaald en terug gebracht en het kleed weer als nieuw groetjes en bedankt Lex Minderman

geweldige service

Na het reinigen bleek ons kleed te golven aan de kanten. Ondanks advies van Cinco bleef het golven bestaan. Zonder probleem hebben ze het kleed tot 2 x opgehaald en weer behandeld. Het ligt er nu glad en mooi bij.

Communicatie is helder. Je wordt tijdig op de hoogte gebracht van de verschillende stappen (ophalen, aangekomen, foto’s van de staat van het carpet, wanneer het weer gebracht kan worden). Het carpet is zichtbaar opgeknapt. Gewoon vakwerk.

Als nieuw

Ons kleed voor de 2e keer bij Cinco laten reinigen. Bij het ophalen van ons kleed duidelijk advies gekregen omtrent de opties. En gewezen op risico dat bepaalde vlekken mogelijk niet geheel verwijderd konden worden. Echter, het eindresultaat is geweldig. Ons kleed ziet er weer zo goed als nieuw uit. Een aanrader dus.

Uitstekend!

De afspraak online maken bleek heel makkelijk en deze werd volledig nagekomen. Het kleed werd netjes opgehaald en weer teruggebracht. De tussentijdse berichtgeving was duidelijk en ook het resultaat is geheel naar tevredenheid.

Schoon tapijt terug met goede communicatie

Fijn bedrijf met vriendelijk personeel. Duidelijk wat er gaat gebeuren met uitleg en foto's vooraf van je tapijt. Mijn kleden waren erg vies wegens een hond die nogal verhaard maar het kwam schoon en fris terug. Zeer tevreden!

Geweldig bedrijf, meedenkend en leveren fantastisch werk af.

Cinco maakt goede afspraken, zijn duidelijk over het te verwachten eindresultaat. Stuurt foto's over vlekken e/o gebreken in het kleed bij binnenkomst. Eindresultaat boven verwachtingen, heerlijk schoon, fris kleed.

De banken als nieuw en super schoon!

Alles perfect uitgevoerd. De afspraak op tijd, de uitleg heel goed. De producten biologisch. De banken als nieuw. Kunnen weer een poos mee. Dus het klopt allemaal wat op de site van Cinco staat. Bedankt!

Ons berberkleed is weer als nieuw

De service en de geleverde kwaliteit van Cisco is echt geweldig. Ons kleed kwam fris en schoon weer terug. Minimale gebruikssporen blijf je zien, maar dat geeft niet. Echt prachtig resultaat!!!

Uitstekende service

De communicatie met Cinco verliep heel gemakkelijk. De gemaakte afspraken over ophalen en terug bezorgen werden stipt nagekomen. De kwaliteit van de tapijtreiniging was uitstekend!

Alles prima verlopen. Gehaald en gebracht op het juiste tijdstip. Tapijt is keurig gereinigd. Een aanrader.

Goede service, prachtig resultaat!

Wij hebben recent onze vloerkleed en een jaar eerder ook ons gehele bankstel laten reinigen. Omdat wij een interieur hebben met lichte tinten is het belangrijk om materialen lekker fris te houden. Vandaar een beroep op de prachtige service van Cinco Cleaning. Het resultaat: 'Om blij van te worden'. Een aanrader dus om je interieur niet direct de deur uit te gooien, maar te overwegen te laten reinigen met superfijn resultaat. De uitleg, service en after service is prima gegaan.

Je weet waar je aan toe bent

Wat een super communicatie bij dit bedrijf! Je weet van A tot Z waar ze mee bezig zijn! Het karpet ligt nog opgerold in de kamer vanwege verhuizing! Maar ik heb alle vertrouwen dat het er goed uit ziet! Het ruikt in ieder geval fris!Super!

Geweldig!

Mijn vloerkleed ziet er weer fris en helder uit. Het contact met het bedrijf was erg prettig, ik wist tevoren wat ik kon verwachten en ze komen de afspraken zeer correct na. Zowel bij het ophalen als bij het terugbrengen waren de mensen zeer hulpvaardig en vriendelijk. Kortom een bedrijf om aan te raden!

Geweldige service!

Van A tot Z prima communicatie, strakke afspraken en mooi resultaat. Ik zou geen verbeterpunt(en) kunnen noemen.

Ons tapijt al voor de tweede keer laten reinigen door ongelukjes van huisdieren. Hele goede service, snel opgehaald, goed schoon (bijna als nieuw) en snel weer afgeleverd. Wij zullen jullie zeker weer inschakelen!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte