Toen we de foto's zagen schrokken we hoe vuil het vloerkleed was. Nu het weer op de plek ligt zien we dat het echt weer een stuk schoner is, tuurlijk blijven de ' slijtplekkek" een beetje zichtbaar, maar dat mag ook na 8 jaar intensief gebruik Al met al een uitstekend resultaat!!

Perfecte geregeld kan niet beter!!

Zelden z'n perfect gestroomlijnde organisatie meegemaakt! Toegankelijke en duidelijke website, alles online en super makkelijk geregeld. Middels mailtjes werd werd je duidelijk en helder op de hoogte gehouden van de voortgang van het reinigingsproces tot de aflevering weer thuis. Kortom een aanrader met een perfect schoon vloerkleed als eindresultaat!!

Geweldig,

Alles perfect geregeld. Een heel fijn bedrijf.

Redelijke prijs (incl. ophalen en terugbrengen!), zeer transparante communicatie en een goed eindres

Zie bovenstaande

Prachtig resultaat. Goede service. Snelle reiniging. Erg tevreden!!

Zonder problemen uitstekend schoongemaakt

Vanaf aanvraag tot aflevering werden wij prima via de mail op de hoogte gehouden. Het resultaat is ook geweldig. We hebben weer een zo goed als nieuw vloerkleed ontvangen.

uitstekend

Onze kleden die echt geleden hadden onder 8 jaar verhuur zijn wonderbaarlijk schoon vanochtend thuis gekeerd. Ik heb wel spijt dat ik geen gebruik gemaakt heb van de aanbieding een onderkleed te laten aanmeten. Bij thuiskomst heeft de bezorger ook geholpen de kleden weer netjes neer te leggen. Kortom, alles geheel naar wens verlopen en dit al heeft me geinspireerd vanmiddag een prijsopgaaf te vragen voor het reinigen van wat stoelen. Kortom, zeer tevreden klant.

Ongelooflijk mooi werk verricht!

Ik heb ruim 4 jaar geleden een mooi Perzisch tapijt gekocht op een veiling, waarvan ik wist dat reinigen wel verstandig zou zijn. Dat heb ik toen niet gedaan. Sindsdien en ook helaas nogal wat ‘huisdierenongelukjes’ later (een kat die een deel van het tapijt echt behoorlijk heeft toegetakeld met erop plassen) had ik eigenlijk geen hoop dat het nog goed kon komen. Natuurlijk zelf geprutst met allerlei spullen die zogenaamd zouden moeten werken, maar eigenlijk het tapijt ruïneren. Dat doe ik dus zeker niet meer! Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik het tapijt aan Cinco heb toevertrouwd: de kleuren zijn ná reinigen zo opgefrist, ongelooflijk gewoon. Het is jammer dat ik er geen foto bij kan plaatsen om het verschil te laten zien. Ook de schade door de kattenurine en mijn gepruts daarna is behoorlijk goed opgelost. De communicatie gaat vlot en is helder. Geen valse beloftes, maar eerlijk en duidelijk wordt info verstrekt van begin tot eind, zodat je geen verwachtingen hebt die niet waargemaakt worden. Alles ging vlot en soepel en ik ben echt heel blij met het tesultaat!

Goede service en een mooi resultaat

Cinco Cleaning levert goede service. Kleed is volgens afspraak op tijd opgehaald, schoongemaakt en weer, volgens gemaakte afspraak, teruggebracht. Tijdens het proces prima op de hoogte gehouden van een en ander en het resultaat is prima.

Uitstekende ervaring

Attente klantenservice, betrouwbaar in de afspraken en mijn kleed is weer lekker schoon. Heel tevreden

Echt zichtbaar schoon

Alhoewel het kleed redelijk wat vlekken vertoonde, en dat cinco bij voorinspectie melde dat best wel zichbare vlekken waren. Ia er alles uit gegaan, resultaat verbluffende ons enorm, ja mooi schoon gelukkig, kan die weer een tijdje mee

Zeer goede service, erg professioneel.

Super tevreden. Helder, duidelijk en transparant. Goede communicatie.

Perfecte service

Vanaf het begin tot het eind keurig behandeld. Zo wel met het snelle antwoorden op de mails. Duidelijke afspraken over het ophalen en afleveren van het product. Kwaliteit van het tapijt is in een woord geweldig.

Ik heb een hele goede ervaring met Cinco.

De service van begin tot eind heb ik als zeer goed ervaren.

Verbluffend resultaat

Ons duur willen kleed is verbluffend opgeknapt door de behandeling van Cinco. Het behandelproces wordt zeer professioneel aangepakt. Voor dit bedrag raad ik iedereen aan om niet zelf met allerlei middeltjes aan de slag gegaan maar voor Cinco te kiezen. Het kleed wordt opgehaald en weer keurig terug gebracht. Communicatie is zeer duidelijk en overzichtelijk.

Prima service en mooi schoon vloerkleed

Aardige medewerkers die tapijt komen halen en brengen. Er wordt duidelijke verteld welke vlekken wel of (bijna) niet kunnen worden verwijderd. Dit voorkomt teleurstellingen. We krijgen het tapijt weer mooi schoon terug. We zijn erg tevreden.

Alles was goed. De communicatie, afhalen en bezorging en het eindresultaat. Een dikke 10!!!

Bank weer mooi schoon!!

Mijn bank is schoongemaakt en geïmpregneerd door een vakman en ziet er weer top uit. De bruine waas op het grijs is verdwenen. Erg blij mee:-)

Snelle en goede service

Ik ben snel en kundig geholpen. Ons kleed is weer schoon en fris en de (honden)vlekken zijn weg. Ook het halen en terug brengen ging erg soepel. Als het ooit nog eens nodig is zal ik zeker nogmaals gebruik maken van Cincocleaning.

Compleet verzorgd

Van de vriendelijke en eerlijke offerte, die ook telefonisch kan, met vragen stellen (wáár kan dát nog), tot aan de prijsopgave en aflevering, van alles word je op de hoogte gehouden, zelfs middels foto's van vlekken die je zelf soms nog niet eens gezien had. De prijs is niet hoger dan elders, maar wát een service. Perfekt. Een fijne site met diverse linkjes die de hele afhandeling van ophalen en levering en betalen nóg makkelijker maken.

Prima bedrijf. Komen alle afspraken na. Kleed perfect schoongemaakt.

Gebeld dat ons kleed moest worden gereinigd. Kleed werd keurig op tijd opgehaald. We werden keurig per mail op de hoogte gehouden. Kleed keurig thuis gebracht en mooi schoon. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Super vriendelijke service en goede kwaliteit

Ik heb al meerdere keren mijn Berber kleed laten reinigen en altijd met groot succes. Zelfs de reiniging van braaksel van mijn huisdieren is er goed uitgegaan. Het contact met de medewerkers is altijd prettig en ze zijn heel transparant over hun werkzaamheden, kosten en slagingspercentage van de reiniging, afhankelijk van de vlek. Heel erg tevreden.

Uitstekend!

Zeer de moeite waard om een kleurrijk tapijt (aangeschaft in 2015) weer lekker fris te hebben.

Alles perfect geregeld en tapijt brandschoon.

Prima geregeld

Vlotte heldere service. Kleden mooi schoon geworden. Zijn heel tevreden.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte