Teleurstellend resultaat.

Elke huisvrouw in Europa zal een natte wollen trui of plaid horizontaal laten drogen omdat dit product niet aan een paar knijpers kan worden opgehangen om desastreuse vormverandering te voorkomen. Cinco Cleaning echter heeft aan slechts een enkele grijper het kleed opgetild en later drogen of opgetild voor behandeling met als resultaat dat een voorheen rechte zijde van 230 cm nu is voorzien van een oor die daar 25 mm uitsteekt. Twee collega bedrijven van Cinco Cleaning vertelde dat zij niet in staat zijn een kleed van 230 cm vierkant te handelen omdat het niet in hun machine past. Cinco Cleaning gaf een offerte af met de mededeling dat zij een uiterste best zouden doen om dit te reinigen maar vergaten te vermelden dat zij niet in staat zijn een wollen kleed van dit formaat te plaatsen en/of drogen. Ik ben heel benieuwd hoe jullie die oren weg kunnen werken. Eenmaal uitgerekt is niet zo eenvoudig te herstellen. Momenteel is mijn schade een een patchwork wollen vloerkleed van 230 cm vierkant PLUS een reiniging die dit kleed heeft verwoest. Mijn advies is de klant voortaan te vertellen dat jullie niet in staat zijn een wollen kleed van dit formaat op te tillen en te bevochtigen zonder de vorm te veranderen omdat jullie geen grijper of klem hebben van 230 cm.

Snel, correct en schoon

Met liefde voor het tapijt.

snelle communicatie, korte levertijd, prima resultaat

zeer tevreden hoe Cinco de prijs aanvraag en de opdracht heeft afgehandeld. daarnaast een prime resultaat dus zeker aan te bevelen.

uitstekend werk

Prettige mensen en gaan voor een mooi resultaat!

Volledige service met prima resultaat

Onze karpet had een duidelijk loopspoor. Tijdens het proces ontvingen we daarover netjes een mailtje waarin stond dat ze dit niet weg konden nemen. Maar het eindresultaat was meer dan prima.

Goede service en vriendelijk

Elke stap wat er gebeurd met de kleden wordt netjes via de mail of telefonisch verteld. Netjes opgehaald en weer terug gebracht. Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel klantvriendelijk en zeer servicegericht bedrijf. Updates van het proces tussendoor en extra aandacht voor dubieuze "zwarte vlek". Bij terugplaatsing, niet tot nauwelijks meer zichtbaar. De chauffeur was ook uiterst behulpzaam. Kortom: zeer aan te bevelen!!!

Professioneel bedrijf

Afgelopen maandag is ons kleed opgehaald om het te laten reinigen. Vanaf het moment dat wij boekten bij Cinco werden we keurig op de hoogte gehouden. Net is ons kleed teruggebracht. Keurig gereinigd. Aardige chauffeur, prima service Ik beveel Cinco absoluut aan.

Snel, transparante communicatie en goed wer

Ons Perzisch kleed is gereinigd. De communicatie was voortreffelijk an dat geldt ook voor de gehele service. Een aanrader voor wat mij betreft!

Snel, schoon en service!

Mijn eerste ervaring met de bedrijf. Ik heb Cinco ervaren als heel prettig in hun dienstverlening en communicatie. Mooie schone kleden, gehaald en weer thuisgebracht. Voor een fatsoenlijke prijs. Top!

Fantastisch

Wij zijn uitermate tevreden over het gehele proces van het reinigen van ons tapijt. Goede voorlichting en afspraken, en als resultaat een prachtig tapijt.

Super goed

Gewoon niks op aan te merken nogmaals een dikke 10

Professioneleel

Accuraat, komen afspraken na

Zeer tevreden.

Zojuist is mijn berber kleed weer teruggebracht. Ik ben zeer tevreden. Zowel over het eindresultaat als het klantcontact.

Goed gereinigd, snel en duidelijk geïnformeerd en vriendelijk personeel

geweldig

In een woord geweldig, al vanaf de informatie en duidelijkheid op de site. Het taalgebruik spreekt me aan. In "normaal" Nederlands wordt uitgelegd wat je kan verwachten en de daarbij behorende kosten. Ook de zeer duidelijke e-mails laten niets misverstaan, dit werkt voor beide partijen. Wanneer je schone kleed dan weer op zijn plek ligt is het in een woord geweldig.

Top gedaan

Supermooi resultaat op een vies tapijt, mooi schoon geworden

Fantastisch

Voor de 2 e X heb ik mijn dure vloerkleed laten reinigen vanwege onze kat die weleens vlekken maakte En voor de 2 e X kwam t kleed super schoon terug! Ik ben zeer tevreden met Cinco . Dank

Resultaat viel tegen

Cinco doet wat ze zeggen en afspreken. Het klantcontact is prima en heel servicegericht maar ik vind het resultaat tegenvallen. Ons hoogpolig wollen vloerkleed is gereinigd maar ik ervaar (te) weinig verschil met voor de behandeling. Als ik vooraf had geweten wat het resultaat was had ik er geen 200 euro aan willen besteden.

Snelle reacties en goede kwaliteit

Het was de eerste keer dat ik contact zocht en is vlot en prettig verlopen volgens afspraak We zijn tevreden over de kwaliteit van de behandeling.

Berber ziet er weer als nieuw uit.

Prima werk, goede communicatie en service.

Geweldig bedrijf . Ze zijn snel , ze reageren op alles en ze houden je op de hoogte wat er met je kleed gebeurd en wanneer ze weer terug komen . Prijs kwaliteit ook prima . Ik ben blij met mijn schone kleed Bedankt super en netjes bedrijf en sterke aardige mannen die mijn kleed hebben opgehaald en terug hebben gebracht

Goede service en fantastisch resultaat!

Wij waren aan het overwegen een nieuwe bank te kopen maar na deze schoonmaakbeurt is dag plan van de baan. Wat een wereld van verschil. Hartstikke goed geholpen door Harry, waarvoor nogmaals dank!

Alles verliep perfect.Aanmelding en het vervolg daarop.Halen en brengen van tapijt op de aangegeven tijd en door vriendelijk en goed personeel.En het belangrijkste:het tapijt ziet er weer uit als nieuw. Kortom:alleen complimenten.Blij dat we met uw bedrijf in zee zijn gegaan.

top

Cinco Cleaning heeft al mijn verwachtingen overtroffen snel, goed en een prima service ik zal het bedrijf zeker aanbevelen

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte